- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Netfone
- One mobilszolgáltatások
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- Kínos szituba keveredett a Nothing
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
EG0
aktív tag
...főleg mert kisebb a kijelzője, de a picit lekerekített, semmilyen formája se jön be egyikünknek sem igazán, végül pedig a villanófény hiányában a kamerája biztosan nem annyira pöpec (bár jókat olvastam róla).
Ezt leszámítva egyébként nem rossz tipp, én is rendeltem magamnak egyet, csak közben rájöttem, hogy nekem S650-es tetszik inkább. Szóval A820 alig volt nálam (eladtam), S650 meg vámon csücsül.
(Egyébként hardveresen a ZOPO ZP780 újabb a Lenovo A820-asnál, árban pedig hajszálnyit olcsóbb is.
Az imént linkelt Mlais MX28-ról pedig semmilyen érdemleges felhasználói infot nem találtam, de videókon nem látszik pl. hogy lenne rajta Google Play. Aztán nem akarunk úgy járni, mint pl. W450-es tulajok az elsőre jónak tűnő, de végül gyenge minőségű telóikkal.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- PS Plus előfizetések
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB Zalman N4 FSP 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 95% Akkumulátor,MS2148
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest