- iPhone topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Már alig hallucinál az új kínai AI-modell
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Sony WH-1000XM6 - hajtás, pajtás
- Készül a Xiaomi Smart Band új generációja
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
smilecat
aktív tag
válasz
vicopapa #5977 üzenetére
Vámot minializálni?
vagy freeshipping ami elkerüli valószínűleg az egész hercehurcát vagy azt a számlát normálisan megírja kisebb összegről a küldemény feladója. Természetesen emberi nyelvre gondoltam amit itthon is elfogadnak és akkor nincs probléma. Én mást nem tudok.
De biztos van itt olyan aki sokkal jobb tippeket tud adni, mert erre én is kíváncsi vagyok.@berigazek
Természetesen rakok fel képet amint el tudom venni egy kis időre a készüléket a lányomtól.
Igen, 512mb-os, a felbontásra az antutu meg ezt írta emlékeim szerint: 854 x 480.
de pontosítok ha nálam lesz...@Novicsok
Igen, igazad van, a kacatokat külön kell vásárolni, de amilyen segítőkészek voltak én örülök hogy nem téglát kaptam a pénzemért.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 128GB Midnight Blue 2026.04.29.-ig GARANCIA!
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged