- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tolvaj!
őstag
válasz
Baloohd2 #55062 üzenetére
arra, hogy rÁFAztál e?
dhgm
igen, a lewa az emotion, meg a miui is ezt a menüelrendezést használja ( nyálfón) tudom, ez nem is annyira vonz, nova L-el használtam/-nám, jobban tetszik viszont maga az egész rendszer "egybenlevősége" . neked mondjam? te is ezt használod. azt viszont nemtudom, hogy a portolás mivolta, vagy a készülék HW-es hibái miatt, valahogy nekem a vowneyn nem jött át annyira, ezért tetszik nagyon a gyári xiaomi telefon. volt egy idő amikor hivatalosan is felkerült a xiaominál a vowney a támogatott készülékek listájára, de utánna, valahogy elült a dolog sajnos, ezért is hangsúlyozom, hogy NEKEM vonzó ajnlat már ennyiért a hongmi RR.
Új hozzászólás Aktív témák
- LENOVO Legion Y530-15ICH - 15,6" FHD IPS - i7-8750H - 8GB - ÚJ 512GB SSD - Win10 - GTX 1050 Ti
- Update 09.05. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M-A R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Cooler Master MasterBox Lite5 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest