Hirdetés
- iPhone topik
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Hamarosan itt az Amazfit T-Rex 3 Pro – fotók, infók az új óráról
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
iMaverick
addikt
Ha a 4,5" még belefér, akkor ajánlom az Amoi N828-at. A gyári eredetű rommal (vannak rá ilyen egészen érdekes eredetű főzöttek is) offline is működik a GPS. (Mármint EPO és A-GPS nélkül. Nincs is mobilnetem, és így meg nem is vagyok rákényszerítve, hogy legyen.)
A memóriakártya témára: ki lehet ám fogni olcsón itt magyarföldön is a memkártyát! A Vaterán ütöttem le egy gyermektől Verbatim 32GB-os Cl10-es kártyát 6000Ft-rt. Valami 450Ft volt a posta. A mai napig szikra hibája nincs. (Természetesen azzal kezdtem, hogy televertem mindenféle anyaggal, hogy valóban meg van-e a 32GB. Azért nem voltam benne biztos, hogy nem-e hamisítvány.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Vadiúj videókártyák! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új akksi! Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 100%sRGB 1 év garancia + billentyűzet opciók!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest