Hirdetés
- Előfizetés mögé zárta a Sony az Xperia egyik húzófunkcióját
- Az iPhone a mobilpiac katalizátora
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Nincs megállás akkuméretben
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
chab7
addikt
válasz
CoolBoy323 #37762 üzenetére
Szemeztem én is nagyon a dzsajükkel, de valahogy nem fogott meg. Specifikációban jó nagyon, de majd kiváncsi leszek időtállóságban mi lesz pár hónap múlva.
Tudom, hogy gyorsan fejlődik minden, de én akkor is olyat akarok váltani ami kb 2 évet megint csak kihúz - és nem csak hardverileg (hogy x vagy y magos proci + 1,2,x giga ram mennyit jelent majd), hanem tartósságban, minőségben is. És hát a Lenovotól a thinkpad sorozat már meggyőzőtt laptopban (oké-oké, még ibm örökség, de a már sajátjaik közt is vannak jó modellek) így azt gondolnám, hogy egyik professional kategóriás P sorozatos okostelójuk sem lehet rossz.
(Na meg ha valami olyat vennék amit mire bejönnek hozzánk év végén még viszonylag jó áron el tudnék passzolni, lecserélvén egy akkori új modellre kis belepótlással az sem lenne utolsó szempont - megtörvén a 2 éves főként bukszaméret miatti időlimitet. Bár ha nagyon bejönne és semmi olyan új dolog nem történne android fronton ami miatt addigra cserélni kellene akkor lehet nem is válnék meg tőle)
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 12 64gb, ÚJ AKKUMLÁTOR, kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra Titanium Black Titán dizájn, 200 MP Pro kamera, S Pen
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro Natural Titanium Titán stílus, Pro teljesítmény - 2028. 07. 19
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 200 MP Pro kamera, Galaxy AI 2028. 02.
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3332
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest