-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
paolinho
őstag
Jól van srácok, ezen ne vesszetek össze. Birka voltam, mert nem kellő körültekintéssel a CWM-re "ráeresztettem a TWRP-t. Elröppent v. elröppentek (ezt nem tudom) ezáltal az IMEI szám/számok. Segítséget kértem, és kaptam osztráksajt-tól is és Gwent1-től is. Cappát és hungobungot is nagyon tisztelem a tudásuk és a segítőkészségük miatt, de azt is elismerem, hogy sokan rendelkeznek itt nagy tudással a témában még. Nyilván (ill. csak igazán őszintén remélem), hogy ha valaki tanácsot ad, azt a jóindulattal teszi, és én hiszem Gwent1 rutinját is, de igazán értékelem osztráksajt óvatosságát is. Én magam sajna nem vagyok elég óvatos, ezért tartok itt
Új hozzászólás Aktív témák
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Milyen okostelefont vegyek?
- Linux kezdőknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Borderlands 4
- Padavan firmware
- Apple asztali gépek
- Poco F7
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 5800H - 24GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- Ritkaság! Új! Microsoft Surface Laptop 5 Alcantara 13.5" i5-1245U 16GB 1000GB 1év garancia
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest