-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
barobag
csendes tag
válasz
miklosandras #1703 üzenetére
Szia MIKLOSANDRAS és NOVICSOK!
Köszi a segítséget, valahogy visszakínlódtam a 2.3.6-ot, IMEI helyreállítás OK. Egyébként a 2 kártyához 1 db IMEI szám tartozik, csak be kell jelölni a dual sim módot, és akkor mindkettőnél ugyanazt a számot használja, de működik.
Most egy darabig biztos nem nyúlok hozzá a frissítésekhez, ez jó tanulópénz volt, kezdhettem mindent előröl, jó meló lesz (volt). Egyébként örülök hogy MIKLOSANDRAS-nak eszébe jutott egy helyre összemerni a frissítéseket, csak annyi kiegészítést tennék hogy a frissen tartás is jó lenne (mármint hogy megköszönjük ha a továbbiakban az újakat is hozzárakod) illetve röviden esetleg hogy melyik mire való (marketfix stb, csak az ami nem egyértelmű) - mondjuk a hurkáknak mint amilyenek vagyunk egy páran, és itt elnézést kérek a profiktól, mindenki sorolja be magát a megfelelő helyre
Azért még érdekelne, hogy a 4.0 verzió számítógéppel történő összekötéséről (mármint, hogy nem viszi át a másolandó fájlokat könyvtárból könyvtárba) mi a meglátásotok, egyáltalán miért olyan olyan káoszos a fájlrendszer, vagy itt is csak az látszódik, hogy artista vagyok a témához.
Novicsoktól továbbra is várom a 2450 mAh akkuról alkotott véleményét. Valamint neki is címzem a fentiekben leírtakat "a frissen tartás is jó lenne (mármint hogy megköszönjük ha a továbbiakban az újakat is hozzárakod".
Még egyszer köszi az okosságokat, remélem egyszer én is eljutok oda, hogy tanácsokkal tudom segíteni az új ZOPO zp100 tulajokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyári dobozos Apple iphone SE (A1723) fillérekért!!!
- Samsung Galaxy S23 FE 8/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Bontatlan
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2045, 95% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3356
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest