Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
- Vivo X200 FE amire vágytam
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
oris
aktív tag
Zopo ZP 100-nál valami teljesen egyedi headeset csatlakozó kiosztás van, vagy az "iphone" rendszerű?
Kinek hogyan működik az idegen fülhallgató/headset?
Nálam a gyári működik teljeskörűen (mikrofon+fülhallgató), a normál 4 pólusú fülhallgatónál csak hallom (halkan) és nem működik a mikrofon, de mikrofon gombot benyomva "térbelivé" változik a hang, Denon agybadugós 3 pólusú fülhallgató működik, de nagyon halk.A készülékről pár szót: két kártyát jól kezeli, a kártyák közötti váltás nem rossz, az eseményjelző led hihetetlenül nagy fényű, a kamera villanója ellenben szinte semmit nem ér. A kijelzőn egy pixelhiba van. Gyári füles hangos, jó. Működési sebessége (ZTE Blade után) nagyon jó.
Mivel ez az első IceCreamSandwich rendszerű telefonom (így érkezett), néha-néha még keresgetnem kell a beállítások között, de ezzel együtt is nagyon tetszik.
A market rajta volt, de kellett a korábban itt a fórumon elmondott "tuning", hogy teljeskörűen működjön. Root-tal volt egy kis küzdés, maradjunk annyiban, hogy "user error" volt, türelmetlen voltam, nem vártam ki az újraindulásokat... miután rájöttem a hibá(m)ra, pikk-pakk rootolva lett a készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB blue titanium kék titán független Apple ajándék tok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3467, 95% Akkumulátor
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Focusrite Scarlett 2i2 2. gen. // Számla+Garancia //
- iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3426, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest