Hirdetés
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kezdő
senior tag
Hello!
Szeretném kikérni a tanácsotokat!Barátnőmnek keresnék DualSimes telefont a korosodó THL W100 helyett.
Tipikus női preferencia, minél jobban nézzen ki, ha lehet ne fekete/szürke legyen. (az előlapra is vonatkozik, ezért bukó az összes bestbuy, mint Xiaomi Redmi 2, Redmi Note 2, Meizu M2/M2 note)
Fontos lenne az ár is. Alapból $150 környékén nézelődök és tudom csodát ne várjak, de szeretnék egy minél tisztességesebb kamerát is bele.
A Xiaomi Redmi Note 2 és a Meizu M2 note eddig a befutó, hiába fekete az előlapjuk.
Aztán most találtam egy ilyet:
Samsung Galaxy S4 5" 32GB NFC Dual Sim Active $200 + $20 EU-s szállítás.Kicsit elgondolkodtatott. Igaz 2,5 éves, de akkor csúcsmodell volt,valahol ezen a szinten tarthatnak most az általam felsorolt telefonok is, nem? Ennek ismerem a kameráját, egész jó képeket készít, női szemmel a formája is ok és millió kiegészítő létezik hozzá.
Ráadásul Dual Active???!!!Szerintetek megéri ilyet venni?
A legnagyobb hátrányát a 4G hiányban látom.
ROM-ot találtam az XDA-n ami kínai vackoktól mentes, sőt még MIUI7 is van rá a hivatalos MIUI oldalon.Vélemények? Javaslatok?

Új hozzászólás Aktív témák
- 10% tól elvihető BANKMENTES , KAMATMENTES , RÉSZLETFIZETÉS Legion Slim 5 16APH8 - Type 82Y9
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- Fractal Design Gamer PC - Intel i5-9600k 16GB 1000GB RTX 2060 1 év garancia!
- HP Pavilion 15-eg2002nh - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - Win11 - 512GB SSD - Garancia - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ELITE X570 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest