- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Fotók, videók mobillal
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Teljes a kép a OnePlus Nord CE5-tel kapcsolatban
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Aktív témák
-
Grejoz
csendes tag
válasz
Magnat #50139 üzenetére
Én ennyire nem merültem bele, mert összesen 3 ismerősöm használta, mikor kipróbáltam, abból 2 a Vibert is, szóval én maradtam annál. Egyébként ez az offline dolog tényleg zavaró tud lenni néha. Nekem egy üzenetem 2 hétig keringett, mire megkapta a címzett, holott addig már több üzenetváltás is volt köztünk.
-
Grejoz
csendes tag
válasz
Vasinger! #50138 üzenetére
Fut az alkalmazás a háttérben, és ha üzenetet kapsz jelez, leginkább az SMS-hez tudnám hasonlítani. Netet használ, de ha csak üzeneteket küldesz vele, akkor nem fogyaszt sokat.
A Viber annyiban tud többet, hogy az üzenetek mellett hívni is tudod azokat az ismerőseidet, akiknek szintén fent van a telójukon. A híváshoz mondjuk nem árt a wifi, de 3G alatt is jól működik, szemben a Skype-al.
Én azt javaslom told fel mindkettőt, és nézd meg, melyiket hány ismerősöd használja, majd döntsd el melyiket tartod meg. Esetleg mindkettőt. -
Grejoz
csendes tag
válasz
Vasinger! #50136 üzenetére
Ez a telefonszám alapján azonosít, azért kéri el. olyan mint a Viber, csak beszélni nem lehet vele, viszont míg a Viber-rel csak képet lehet küldeni az üzenet csatolmányaként, ezzel akár videót is, ha jól tudom. Aktiválás után a kapcsolataidat átnézi, és akinek szintén fel van telepítve az app, azokkal tudsz így csevegni.
Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- eBay
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen videókártyát?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Minden, ami Unreal Engine
- Mikrotik routerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
- MacBook White unibody eladó töltőárban
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest