- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Aktív témák
-
Grejoz
csendes tag
válasz
Magnat #50139 üzenetére
Én ennyire nem merültem bele, mert összesen 3 ismerősöm használta, mikor kipróbáltam, abból 2 a Vibert is, szóval én maradtam annál. Egyébként ez az offline dolog tényleg zavaró tud lenni néha. Nekem egy üzenetem 2 hétig keringett, mire megkapta a címzett, holott addig már több üzenetváltás is volt köztünk.
-
Grejoz
csendes tag
válasz
Vasinger! #50138 üzenetére
Fut az alkalmazás a háttérben, és ha üzenetet kapsz jelez, leginkább az SMS-hez tudnám hasonlítani. Netet használ, de ha csak üzeneteket küldesz vele, akkor nem fogyaszt sokat.
A Viber annyiban tud többet, hogy az üzenetek mellett hívni is tudod azokat az ismerőseidet, akiknek szintén fent van a telójukon. A híváshoz mondjuk nem árt a wifi, de 3G alatt is jól működik, szemben a Skype-al.
Én azt javaslom told fel mindkettőt, és nézd meg, melyiket hány ismerősöd használja, majd döntsd el melyiket tartod meg. Esetleg mindkettőt. -
Grejoz
csendes tag
válasz
Vasinger! #50136 üzenetére
Ez a telefonszám alapján azonosít, azért kéri el. olyan mint a Viber, csak beszélni nem lehet vele, viszont míg a Viber-rel csak képet lehet küldeni az üzenet csatolmányaként, ezzel akár videót is, ha jól tudom. Aktiválás után a kapcsolataidat átnézi, és akinek szintén fel van telepítve az app, azokkal tudsz így csevegni.
Aktív témák
- Asus ROG FLOW X13 x360 Érintős MINI Gamer laptop -50% Ryzen 9 6900HS 16GB/1TB RTX 3050Ti 4GB FHD+
- DJI FPV Fly More Combo drón szett - CARBON
- Eladó RedMagic 9 pro (16/512 GB)
- Gamer PC - R7 5800X, RTX 3070 és 16gb RAM + GARANCIA
- Samsung Galaxy S25 / FE / 25 Ultra / S25 Edge / Flip 7 - 256GB / 512GB - Bontatlan - 2/3 év gari
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3645
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3464, 96% Akkumulátor
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3663, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest