- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Aktív témák
-
Grejoz
csendes tag
válasz
Magnat #50139 üzenetére
Én ennyire nem merültem bele, mert összesen 3 ismerősöm használta, mikor kipróbáltam, abból 2 a Vibert is, szóval én maradtam annál. Egyébként ez az offline dolog tényleg zavaró tud lenni néha. Nekem egy üzenetem 2 hétig keringett, mire megkapta a címzett, holott addig már több üzenetváltás is volt köztünk.
-
Grejoz
csendes tag
válasz
Vasinger! #50138 üzenetére
Fut az alkalmazás a háttérben, és ha üzenetet kapsz jelez, leginkább az SMS-hez tudnám hasonlítani. Netet használ, de ha csak üzeneteket küldesz vele, akkor nem fogyaszt sokat.
A Viber annyiban tud többet, hogy az üzenetek mellett hívni is tudod azokat az ismerőseidet, akiknek szintén fent van a telójukon. A híváshoz mondjuk nem árt a wifi, de 3G alatt is jól működik, szemben a Skype-al.
Én azt javaslom told fel mindkettőt, és nézd meg, melyiket hány ismerősöd használja, majd döntsd el melyiket tartod meg. Esetleg mindkettőt. -
Grejoz
csendes tag
válasz
Vasinger! #50136 üzenetére
Ez a telefonszám alapján azonosít, azért kéri el. olyan mint a Viber, csak beszélni nem lehet vele, viszont míg a Viber-rel csak képet lehet küldeni az üzenet csatolmányaként, ezzel akár videót is, ha jól tudom. Aktiválás után a kapcsolataidat átnézi, és akinek szintén fel van telepítve az app, azokkal tudsz így csevegni.
Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Elektromos autók - motorok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- E-roller topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bittorrent topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged