Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
PROHARDVER! témák
IT café témák
Aktív témák
-
Canonfan
senior tag
Sziasztok!
Bocs, ha már volt téma, azt szeretném megkérdezni, hogy tudnátok ajánlani egy jó videólejátszó appot, ami működhet HTC Tattoo-n (qvga felbontás, 1.6-os android) is, és akár sok formátumot is tud kezelni (pl flv, mp4 is) ?
Olvastam, hogy az Mplayernek van Androidos verziója,
szerintem majd teszek vele egy próbát mindenképp, mert pc-n (Linux alatt) nagyon sokáig Mplayert használtam, és meg voltam elégedve vele, viszont lehet várok vele addig még felkerül a Marketre, de nem tudom, hogy az Mplayeren kívűl milyen videólejátszó appok jöhetnének még szóba...Előre is köszi szépen az infót!

Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Bomba ár! Dell Vostro 3560 - i3-3120M I 8GB I 320GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3123
- PS5 PlayStation 5 Slim (lemezes, 1TB) kiváló állapotban! 6 Hónap Jótállás
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

szerintem majd teszek vele egy próbát mindenképp, mert pc-n (Linux alatt) nagyon sokáig Mplayert használtam, és meg voltam elégedve vele, viszont lehet várok vele addig még felkerül a Marketre, de nem tudom, hogy az Mplayeren kívűl milyen videólejátszó appok jöhetnének még szóba...