Hirdetés
- iPhone topik
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Poco F7
- Mobil flották
- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
- Pulzust is mér az Apple az AirPods Pro 3
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Aktív témák
-
Pocok256
veterán
Sziasztok olyan levelező programot keresnék ami működik normálisan.
Leírom, hogy mit értek ezalatt.
Ugye nem szoktam sok levelemet elolvasni, és letörölni sem, több 100 ilyen levelem van a postafiókban és egyébként is több ezer levél fészkel itt.
De nekem csak az a legfrissebb 5 vagy 10 levélnek kéne letöltődve lennie. Amiket eddig kipróbáltam azok mind hibásan működtek(igen a gyári is) ha megnéztem a legfrissebb 5 levelemet akkor elkezdte letölteni a következő 5 legfrissebbet amit még nem néztem meg pedig tök fölös. Nekem csak az kéne hogy az utóbbi 3 nap levelei jelenjenek meg csak, semmi más. Na meg, hogy lehessen törölni ténylegesen mert eddig ezt is beállítottam, de egyik sem volt képes erre attól hogy volt rá opció. A másik de ez csak plusz, hogy a leveleket be lehessen állítani, hogy ténylegesen letöltse -e vagy csak mutassa, hogy van e új. Meg be lehessen állítani, hogyha letölti akkor az sd kártyára töltse. Ne a telefon belső tárhelyére mert a legtöbb ilyen, és mikor bugosan elkezdte leszedni mind az 1
000 levelemet akkor igencsak nagy adatforgalmat generált a kis 100 megás csomagomnakRemélem tudtok segíteni ebben és valamennyire érthetően írtam le :S
Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nintendo Switch 2
- Milyen monitort vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Drum 'n' bass
- iPhone topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB ZALMAN N4 Enermax 650W
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3403
- Samsung Galaxy A20e // Számla // Garancia // Ajándék töltő //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest