Hirdetés
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Tényleg háromra szűkül a Xiaomi 17 Ultra kameráinak száma
- One mobilszolgáltatások
- Nem lesz olcsó a Realme GT 8 Pro Európában
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Android szakmai topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Aktív témák
-
Pocok256
veterán
Sziasztok olyan levelező programot keresnék ami működik normálisan.
Leírom, hogy mit értek ezalatt.
Ugye nem szoktam sok levelemet elolvasni, és letörölni sem, több 100 ilyen levelem van a postafiókban és egyébként is több ezer levél fészkel itt.
De nekem csak az a legfrissebb 5 vagy 10 levélnek kéne letöltődve lennie. Amiket eddig kipróbáltam azok mind hibásan működtek(igen a gyári is) ha megnéztem a legfrissebb 5 levelemet akkor elkezdte letölteni a következő 5 legfrissebbet amit még nem néztem meg pedig tök fölös. Nekem csak az kéne hogy az utóbbi 3 nap levelei jelenjenek meg csak, semmi más. Na meg, hogy lehessen törölni ténylegesen mert eddig ezt is beállítottam, de egyik sem volt képes erre attól hogy volt rá opció. A másik de ez csak plusz, hogy a leveleket be lehessen állítani, hogy ténylegesen letöltse -e vagy csak mutassa, hogy van e új. Meg be lehessen állítani, hogyha letölti akkor az sd kártyára töltse. Ne a telefon belső tárhelyére mert a legtöbb ilyen, és mikor bugosan elkezdte leszedni mind az 1
000 levelemet akkor igencsak nagy adatforgalmat generált a kis 100 megás csomagomnak
Remélem tudtok segíteni ebben és valamennyire érthetően írtam le :S
Aktív témák
- Dobozos új MSI B650 GAMING PLUS WIFI 6E antennával, io shielddel, garanciával
- ÚJSZERŰ Feiyutech G6 Plus gimbal ELADÓ
- ASUS TUF Z790-PLUS WIFI garival, mindennel, dobozos újszerű, PCIe gen5
- Dobozos Z790 AOURUS ELITE AX PCIe gen5, újszerű gyári antennával garival
- ÚJSZERŰ MSI PRO Z790 A MAX WIFI 7 PCIe gen5
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R9 3900X 32GB DDR4 500GB SSD RX 7800XT 16GB Corsair 4000D Cooler Master 750W
- LG 55QNED86T3A / QNED / 55" - 139 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3253, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi