- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Tényleg nem biztos, hogy lesz Galaxy S26 Edge
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
Aktív témák
-
twine
veterán
Valszeg nem lesz újdonság mindenkinek, de próbálom összeszedni, hogyan bírjuk rá a telefonunkat hogy Magyarul olvassa fel nekünk, "amit szeretnénk"!
Rövid leszek, hiszen nem ördöngösség:
Szükséges hozzá:
-SVOX
Ehez letölteni a Magyar nyelvet, amit Mariska prezentál nekünk...(lehet őt szeretni és utálni! Én személy szerint tökéletesen elégedett vagyok vele....)És a program amit használok az e-mailek,sms-ek, valamint hogy a telefonhívásoknál a neveket beolvassa(lehet még naptárbejegyzéseket, és tudom is én még mi egyebet felolvastatni) Az pedig az Enhanced SMS & Caller ID
MIvel tud Magyarul ez utóbbi szoftver is...nem tartom érdemesnek hogy belemerüljek a részletekbe/beállításokba...de érdemes, "átnyálazni" a beállításokat,,mert roppant módon testre szabható...
Gyakorlatilag "bármit" be lehet állítani mit és hogyan mondjon, és hogy mit olvasson fel...
Aktív témák
- Vallás
- LEGO klub
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Vicces képek
- PlayStation 5
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 95% Akkumulátor,MS2148
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Keresünk dokkolókat
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest