Hirdetés
- Beköltözik a platformköltözés az iOS-be és az Androidba
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
twine
veterán
Valszeg nem lesz újdonság mindenkinek, de próbálom összeszedni, hogyan bírjuk rá a telefonunkat hogy Magyarul olvassa fel nekünk, "amit szeretnénk"!
Rövid leszek, hiszen nem ördöngösség:
Szükséges hozzá:
-SVOX
Ehez letölteni a Magyar nyelvet, amit Mariska prezentál nekünk...(lehet őt szeretni és utálni! Én személy szerint tökéletesen elégedett vagyok vele....)És a program amit használok az e-mailek,sms-ek, valamint hogy a telefonhívásoknál a neveket beolvassa(lehet még naptárbejegyzéseket, és tudom is én még mi egyebet felolvastatni) Az pedig az Enhanced SMS & Caller ID
MIvel tud Magyarul ez utóbbi szoftver is...nem tartom érdemesnek hogy belemerüljek a részletekbe/beállításokba...de érdemes, "átnyálazni" a beállításokat,,mert roppant módon testre szabható...
Gyakorlatilag "bármit" be lehet állítani mit és hogyan mondjon, és hogy mit olvasson fel...
Aktív témák
- LG UltraGear 32GQ850-B GAMER Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync!
- Karácsonyi Akció!! Apple iPhone SE (2020) 64GB
- Bontatlan - ASUS TUF Gaming K3 Gen II billentyűzet
- Legion 5 15ACH6H 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3060 16GB 500GB NVMe gar
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3568 - i3-6GEN I 4GB I 320GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ASTRO A50 5th gen LIGHTSPEED WIRELESS HEADSET + BASE STATION fejhallgató
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÚJ Asus V16 V3607VM - 16" WUXGA 144Hz - Core 5 210H - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 5050 - 3 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest