- iPhone topik
- Hiánypótló funkciót vezet be a Nothing
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Magisk
- Yettel topik
- Érkezik a One UI 8 az S22-es modellekre
Aktív témák
-
orkati
tag
Új vagyok az okostelefonok világában, így baromi láma dolgokat fogok kérdezni, előre is bocs, ha valakinél kivágom a biztosítékot
Szóval vasárnap vettem egy Galaxy 3-ast, remek teló, de ugye megy netre agyba főbe. Feltettem az APndroidot, szépen le is lehet tiltani, működik.
Csakhogy. Ez ugye teljesen letiltja a 3g-s netet. Ha veszek netes előfizut, akkor viszont olyan érdekesség lesz, hogy ha engedélyezem, akkor ő maga ismét nekiáll felmászkálni olyan helyekre, ahová nem szeretném (hiszen alapból is ezt csinálja), így plusz adatforgalmat fog nekem generálni.
Megoldható az valahogyan, hogy legyen rajta net, de csak akkor és oda menjen, amikor és ahová én azt szeretném?
(Igazából azt sem tudom, hová mászkál, miket firssít magától vagy mit csinál, de elég bosszantó a dolog.)
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2253,95% Akkumulátor
- iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3426, 95% Akkumulátor
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus ROG Zephyrus G14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ryzen 9 8945HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 -2,5 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest