Hirdetés
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
pepe1970
tag
Nekem az 500 megás csomagot még sohasem sikerült túllépnem, sőt általában 200 körül van egy hónap. Minden frissítés be van kapcsolva, mondjuk netezni csak akkor szoktam ha konkrétan meg akarok nézni valamit, akkor is operával. Szóval ne aggódj a háttér adatforgalom miatt, nem olyan sok az.
-
Rickazoid
addikt
Minden program, aminek az engedélyei közt szerepel a Network communication, felmegy a netre a háttérben, ha így van megírva, erre azonban nincs szabályozási lehetőség (régen én is emlékszem, hogy voltak olyanok, hogy megkérdezte a rendszer, hogy engedélyezem-e a programnak a kapcsolatot, amikor kapcsolódni akart, na az az idő rég elmúlt, ezek a telefonok nem épp a magyar árviszonyokhoz vannak állítva és állandó internet elérésre tervezték az egész op.rendszert, valamint a hozzá írt programok egy részét is).
Van viszont egy olyan, hogy Settings/Account & sync/Background data. Ha ezt kikapcsolod, elvileg megakadályozza a programok többségét a háttérben történő internet elérésre, de ilyenkor például a Market nem használható, mert az ugye a háttérben tölti le a programokat, de nincs időjárás frissítés, semmi, ami ezt igényli.
A legjobb amit tudok mondani, hogy ne aggódj az adatforgalom miatt, ha nem arról netezel állandóan (értsd: minden nap órákon keresztül), akkor pár száz MB-ba biztosan belefér az adatforgalmad, én 1 GB-os csomagot se szoktam túllépni, pedig régebben VoIP hívások is voltak a repertoárban, valamint állandó netkapcsolat, az adatkapcsolatot is csak igen ritkán kapcsolom ki, akkor is az akku üzemideje miatt.Egy kérdés: van olyan program, ami a hívásfogadást is a lockscreen-hez hasonló módon teszi lehetővé, vagyis ne fizikai/virtuális gombokat kelljen nyomkodni, ne is csúszkák legyenek, hanem egy "berajzolandó minta"?
Aktív témák
- Apple Watch Series 6 stainless steel GPS + cellular LTE 44mm éjfekete sportszíjjal rozsdamentes
- FÉLÁRON!!! Intel Core i3-13100 4-Core 3.4GHz LGA1700 Processzor
- új Apple Watch Series 9 stainless steel GPS + cellular LTE 41mm éjfekete sportszíjjal rozsdamentes
- újszerű Apple Watch Ultra GPS + Cellular 49 mm-es titántok garancia ajándék extra szíj
- újszerű iPhone 16 Pro 256GB natural titanium natúr titán független Apple garancia
- Újszerű Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló +
- magyar billentyűzet - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 Pro 3400G 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD GTX 1070 8GB RAMPAGE Shiva 450W
- LG 83G4 - 83" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest