- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Teljes harci díszben várhatók az Oppo csúcsmodelljei
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
supercharley
tag
Sziasztok!
Amióta androidos mobilt használok(kb. 2 hónapja), azóta fel van rá rakva a Lookout program androidos vírusok ellen(windowson nőttem fel, biztos ami biztos, raktam fel ilyet). Eddig semmit sem jelzett, de tagnap letöltöttem az "app protector pro" magyarított változatát(nem a marketról
), amit fel is telepítettem. A program működik is, de ellenőrzéskor a Lookout azt mondja hogy Malware található ebben a programban. A program magyarítója szerint eddig ilyen jelzés senkitől sem volt, és hogy a Lookout nem is ér semmit. Ezzel kapcsolatban kérdezném, hogy szerintetek, tapasztalatok alapján jó ez a Lookout program, ér ez valamit, hasznos ez?
Aktív témák
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Mazda topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Windows 11
- Milyen házat vegyek?
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- További aktív témák...
- Audioquest kábelek RCA, LAN, Optikai
- új iPhone Air 256GB space black asztrofekete független Apple 1 év garancia
- újszerű MacBook Pro M1 256GB SSD Apple magyar space gray
- szinte új iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- újszerű Apple Watch Series 10 GPS 46mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple 2 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3320
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 1000GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest