Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple Watch
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Aktív témák
-
petipetya
nagyúr
válasz
petipetya
üzenetére
Rájöttem arra, hogy én voltam tudatlan az y5 használatához.

Aztán feltelepítettem PaFec által említett auto wifi enabler-t, amely megfelelően működött - viszont ma nem kapcsolta be itthon a wifit, mikor hazaértem. És ekkor rájöttem az okára: a mobilnetnek aktívnak kell lennie amikor az elmentett wifi hálózathoz érek, mivel a cellák alapján azonosít be és kapcsolja be-ki a wifit.
Tettem is egy gyors próbát, lekapcsoltam a wifit és a mobilnetet, majd az utóbbit bekapcsoltam - és ekkor egyből felmászott a wifire is automatikusan.
Csak azért jöttem rá, mert tegnap is ugyanazzal a mozdulattal tettem le a telefont zuhanyzás előtt a mosógépre mint ma, és egyből feltűnt a különbség, mivel a wifi és mobilnet kapcsolója egymás mellett van:
- Tegnap aktív volt a wifi és a mobilnet is.
- Ma egyik sem volt aktív, és már majdnem ideges lettem hogy nem működik a progi, amikor belémnyilalt a tegnapi kép, és egyből megvilágosodtam.
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN M4 A-Data 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- Xiaomi Poco M7 Pro 256,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 4GB DDR4 zsanér törött laptop
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi