- iPhone topik
- Nem lesz Xiaomi 16
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
Aktív témák
-
aggleány
addikt
válasz
atillaahun #13176 üzenetére
Örülök, hogy örvendetesnek találod.
Nagyon jó lenne, ha lenne időm és szabad kapacitásom valami olyasmire, amit javasoltál, de sajnos dolgozom, úgyhogy sem időm, sem energiám nincs ilyesmire. Időnként írok egy cikkecskét, ami remélem, hogy sokak számára hasznos lehet, de több nem fér bele.
Én nem tudnék olyan cikket írni, ahol szavazni lehet, mivel nem vagyok itt sem szerkesztő, sem moderátor.
Egy olyan valamit viszont el tudnék képzelni, hogy legyen egy külön fül az androidos alkalmazásoknak, berendezve kategóriák szerint, és ha valaki ismer egy appot, ami az adott témához tartozik, írja be a listába, mellékeljen hozzá pár soros ismertetőt. Ha bárki más többet tud róla, akkor tudjon belenyúlni és javítani. Olyan Wikipédia-szerű androidos dologra gondoltam. Pillanatok alatt össze lehetne gyűjteni rengeteg okosságot, mert mindenkinek van egy pár kedvence, amit jól ismer. Lehetne egy "Jó tudni" részleg is, ahova a különféle spéci trükköket lehetne leírni. Persze ez nem rajtam múlik, és egyedül nagyon kevés lennék hozzá, de beszállnék, ha a szerkesztőség belemenne egy ilyesmi létrehozásába.
Szerintem nagyon jó ez a topik, én elég régóta itt vagyok, bár nem írok mindig, de az elejétől kezdtem az olvasást, és nagyon sokat tanultam a topiklakóktól. Ha Te nem találod megfelelőnek a topikot, akkor ne látogasd. A keresőt használva mindent meg lehet találni. Persze jobb lenne, ha témakörök és kategóriák szerint szét lennének válogatva az appok, de nekem így is tökéletesen megfelel a dolog.
Aktív témák
- Mini PC
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- sziku69: Szólánc.
- iPhone topik
- Nem lesz Xiaomi 16
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós kamerák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Ilyet se láttunk még, 1000-rel promotálja X3D-s CPU-it az AMD
- További aktív témák...
- AlzaPower M7503CA Fast Charge 100W
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256-512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD vilbill, 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest