Aktív témák
-
aggleány
addikt
Akkor tényleg nem értem.
Nekem anno az App2SD nevű progi csinált olyat, hogy automatikusan áthelyezte az SD-re a progit, ezért nem jelentek meg a widgetek. Ha jól tudom, gyárilag nem tesznek fel ilyet. Nézd meg a Beállítások / Alkalmazások / Alkalmazások kezelése menüben (nálam így hívják, Nálad lehet, hogy más a neve és máshol van), hogy van-e valami az SD-kártyán nevű fülön. Nekem ott van egy csomó cucc, pedig semmit nem tettem oda, valahogy a teló magától oda telepítette.
korpicschess:
Ha a "nagy öregeknek" is tudnék újat mutatni, felettébb meg lennék hatódva magamtól.
Azért remélem, hogy hasznos lesz mindenki számára, akit érdekel a téma.
Valahogy úgy szeretném megoldani, hogy ha ismeretlen oknál fogva elveszne minden adatom, akkor a cikk alapján újra tudjam rakni az egészet, úgy, hogy minden meglegyen.
Aktív témák
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 mini Kompakt erőgép, megbízható teljesítmény 256 GB
- Honor Magic V5 Ultravékony hajlítható, 120 Hz LTPO kijelzők 16/512 GB Garancia 2028. 08. 25-ig
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Acer Predator Helios 300 - PH315-51
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook S762 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I DP I W10 I Garancia!
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Bontott, vadiúj, SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
- Apple Watch Series 6 44mm GPS Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest