- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- iPhone topik
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Apple iPhone 17 - alap
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
klepto
addikt
Sziasztok!
Bajban vagyok Android ügyben.
Pár napja vettem egy HTC Wildfire S telefont, és nagyon nem boldogulik a rendszerrel.
Eleinte még jónak tűnt, aztán letöltöttem az apps-ról a Sygic GPS szoftvert, és innentől kezdve csak bajom van a rendszerrel.
Mikor rájöttem, hogy túl sok helyet foglalez a program, le szerettem volna törölni. A telefon „törölte” az alkalmazások közül, de a memória kártyáról nem.
A program foglalása 1,82GB volt...
A kártyát áttettem kártyaolvasóba, és megpróbáltam pc-n törölni, de volt egy kiterjesztés, amivel nem tudott a gép mit kezdeni. 0MB-nek látta, de 1,82GB-t foglalt.
Gondoltam formázom a kártyát, de az sem sikerült. Aztán hosszas szórakozás után végre megadta magát, és nem kellett kidobnom a kártyámat.
Ezután a kártyát visszatéve a telefonba, a telefon hibásnak látta, nem üresnek.
Pár óra alatt sikerült a telefonnal felismertetni, de ez nem oldott meg semmit.
Azóta, ha le szeretnék tölteni bármit a marketből, azt a telefon saját memóriájába mentené el, ahol nincs hely, és nem a memória kártyára, pedig 2.3.3 rendszer van a telefonon gyárilag.
Próbáltam kézzel áttenni a szoftvereket a memóriába, de a többséget nem engedi.
A marketből azóta alig tudok letölteni bármit; ami azonnal a kártyára települne, ott eljut a letöltés 98-99%-ig, majd a következő hibaüzenettel megszakítja a letöltést:
"Download error!
Download was unsuccessful, please try again."
Némely program letöltése közben viszont azt az üzenetet kapom, hogy a telefon belső memóriája kevés, szabadítsak fel helyet a készülékben.
Miért írja ki folyton a telefon, hogy a belső memória kevés?
Miért nem tud tölteni, vagy menteni a telefon a memória kártyára, holott a formázás előtt ez tökéletesen működött?
Mit ronthattam el, és, hogy tudom a gyári állapotot visszaállítani a telefonban?
Az Android rendszer ennyire logikátlan, vagy én vagyok ennyire láma hozzá?
Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Path of Exile 2
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Futás, futópályák
- Hardcore café
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Autós topik
- További aktív témák...
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- Samsung Galaxy Z Fold6 Navy Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Galaxy AI,2027. 09. 19
- Apple iPhone Air Space Black Pehelykönnyű elegancia,100% akku (6 ciklus) Garancia 2026. 09. 25
- Alienware AW3423DWF Ívelt Gamer Monitor!34"/QD-OLED/165hz/0,1ms/10BIT/Freesync-G-sync/Alien FX
- Iphone 15 Pro Max 512GB Natúr titán
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9400F / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3372
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro BONTATLAN // Számla+Garancia //
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3591
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest