Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel topik
- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iOS alkalmazások
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Magisk
Aktív témák
-
klepto
addikt
Sziasztok!
Bajban vagyok Android ügyben.
Pár napja vettem egy HTC Wildfire S telefont, és nagyon nem boldogulik a rendszerrel.
Eleinte még jónak tűnt, aztán letöltöttem az apps-ról a Sygic GPS szoftvert, és innentől kezdve csak bajom van a rendszerrel.
Mikor rájöttem, hogy túl sok helyet foglalez a program, le szerettem volna törölni. A telefon „törölte” az alkalmazások közül, de a memória kártyáról nem.
A program foglalása 1,82GB volt...
A kártyát áttettem kártyaolvasóba, és megpróbáltam pc-n törölni, de volt egy kiterjesztés, amivel nem tudott a gép mit kezdeni. 0MB-nek látta, de 1,82GB-t foglalt.
Gondoltam formázom a kártyát, de az sem sikerült. Aztán hosszas szórakozás után végre megadta magát, és nem kellett kidobnom a kártyámat.
Ezután a kártyát visszatéve a telefonba, a telefon hibásnak látta, nem üresnek.
Pár óra alatt sikerült a telefonnal felismertetni, de ez nem oldott meg semmit.
Azóta, ha le szeretnék tölteni bármit a marketből, azt a telefon saját memóriájába mentené el, ahol nincs hely, és nem a memória kártyára, pedig 2.3.3 rendszer van a telefonon gyárilag.
Próbáltam kézzel áttenni a szoftvereket a memóriába, de a többséget nem engedi.
A marketből azóta alig tudok letölteni bármit; ami azonnal a kártyára települne, ott eljut a letöltés 98-99%-ig, majd a következő hibaüzenettel megszakítja a letöltést:
"Download error!
Download was unsuccessful, please try again."
Némely program letöltése közben viszont azt az üzenetet kapom, hogy a telefon belső memóriája kevés, szabadítsak fel helyet a készülékben.
Miért írja ki folyton a telefon, hogy a belső memória kevés?
Miért nem tud tölteni, vagy menteni a telefon a memória kártyára, holott a formázás előtt ez tökéletesen működött?
Mit ronthattam el, és, hogy tudom a gyári állapotot visszaállítani a telefonban?
Az Android rendszer ennyire logikátlan, vagy én vagyok ennyire láma hozzá?
Aktív témák
- Milyen házat vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- Diablo IV
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Formula-1
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Boya BY M1/AV Jefe TCM-100 lavalier mikrofonok
- Mantona Luis Retro kamera hátizsák fekete
- 2db Sony 128GB Uhs-II/U3/V90 és 1db Kingston 256GB Uhs-II/C10/V90
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi