Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Az eddigieknél részletesebb videón a Samsung harmonikamobilja
- 7000 mAh-s aksit kapott a Motorola Moto G57 Power
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Aktív témák
-
klepto
addikt
Sziasztok!
Bajban vagyok Android ügyben.
Pár napja vettem egy HTC Wildfire S telefont, és nagyon nem boldogulik a rendszerrel.
Eleinte még jónak tűnt, aztán letöltöttem az apps-ról a Sygic GPS szoftvert, és innentől kezdve csak bajom van a rendszerrel.
Mikor rájöttem, hogy túl sok helyet foglalez a program, le szerettem volna törölni. A telefon „törölte” az alkalmazások közül, de a memória kártyáról nem.
A program foglalása 1,82GB volt...
A kártyát áttettem kártyaolvasóba, és megpróbáltam pc-n törölni, de volt egy kiterjesztés, amivel nem tudott a gép mit kezdeni. 0MB-nek látta, de 1,82GB-t foglalt.
Gondoltam formázom a kártyát, de az sem sikerült. Aztán hosszas szórakozás után végre megadta magát, és nem kellett kidobnom a kártyámat.
Ezután a kártyát visszatéve a telefonba, a telefon hibásnak látta, nem üresnek.
Pár óra alatt sikerült a telefonnal felismertetni, de ez nem oldott meg semmit.
Azóta, ha le szeretnék tölteni bármit a marketből, azt a telefon saját memóriájába mentené el, ahol nincs hely, és nem a memória kártyára, pedig 2.3.3 rendszer van a telefonon gyárilag.
Próbáltam kézzel áttenni a szoftvereket a memóriába, de a többséget nem engedi.
A marketből azóta alig tudok letölteni bármit; ami azonnal a kártyára települne, ott eljut a letöltés 98-99%-ig, majd a következő hibaüzenettel megszakítja a letöltést:
"Download error!
Download was unsuccessful, please try again."
Némely program letöltése közben viszont azt az üzenetet kapom, hogy a telefon belső memóriája kevés, szabadítsak fel helyet a készülékben.
Miért írja ki folyton a telefon, hogy a belső memória kevés?
Miért nem tud tölteni, vagy menteni a telefon a memória kártyára, holott a formázás előtt ez tökéletesen működött?
Mit ronthattam el, és, hogy tudom a gyári állapotot visszaállítani a telefonban?
Az Android rendszer ennyire logikátlan, vagy én vagyok ennyire láma hozzá?
Aktív témák
- -ÚJ,2 ÉV GAR- DDR5 GAMER PC: RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR5! SZÁMLA!
- Dell Latitude 7430 x360 Ütésálló Érintős Hajtogatós Profi Ultrabook 14" -60% i7-1265U 16/512 IRIS Xe
- HP E24m G4 Monitor FHD IPS webkamerával, Windows Hello-támogatással
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/16GB/512SSD/FHD/garancia!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 9th i7-1165G7/16GB/512/FHD/Magyar
- Fractal Design Gamer PC - Intel i5-9600k 16GB 1000GB RTX 2060 1 év garancia!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest