Hirdetés
- Beárazták a Nubia Z80 Ultra európai verzióját
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Fotók, videók mobillal
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bringasisti
őstag
válasz
kiraly.andra
üzenetére
001 002 003 stb miért nem jó? De ami kicsit bosszantó hogy a Samsung Notes alkalmazása tökéletesen kezeli, de csak 100 kép fér egy mappába, ezért két részre kell osztani. Meg a görgetés sem olyan laza.
-
bringasisti
őstag
Most vettem egy S10 tabletet. 16 az Android verzió. Van egy könyv ami szkennelt és 001.jpg től megy 200 ig. Ha lapozni akarom akkor egy ideig egymás után nyitja meg az oldalakat aztán ugrik 20-30 oldalt. A régi SM-T 225 tablet is produkált hasonlót, de csa 1 helyen. Ez igy nem követhető. Mit lehet csinsalni?
-
Tudtok valami frissítési hibárol Exchange-android viszonylatban?
Huss, eltűntek a leveleim a Gmail appból. Aztán visszajöttek, cserébe eltűntek a névjegyek amik szintén szinkronizálva vannak az exchange-el. A naptárban semmi bejegyzés. Töröltem és újra felvettem a fiókot. Ugyanez. Váltogatja. -
Graphics
Jómunkásember
Sziasztok!
Mi a legegyszerűbb módja annak, hogy Android-os appot futtassak Windows rendszeren?
Én régebben a NoxPlayer-t használtam, de ha van valami takarékosabb megoldás, az is jött. -
svgyula
addikt
válasz
w751230
üzenetére
Androidon(egérmozi) nem csinálok ilyet. A PC-n a sima paint tudja. Ott kijelöl, crlt+c, megnyit új lap, itt a "fehér" alapot összehúz a kívánt méretre, crlt+v beilleszt és a kívánt fehér alapig összehúz. Ment örül. Ha esetleg túl nagy és nem fér ki a képernyőre, jobb alsó sarokba ott a nagytási skála oda húzod ahova akarod, vagy bekapcsolod az egér vezérlésű nagyítást bal gomb + jobb gomb -.
-
enginev3.0
félisten
Ezt a rohadt csoportosítást tényleg nem lehet már kikapcsolni? Chromeban
-
w751230
tag
Sziasztok!
Olyan képszerkesztő programot keresnék, Androidra, ami...
Tehát, adott egy nagy kép. Legyen 1280x800, mindegy. Erről szeretném a gyerek arcát kijelölni keretezéssel, és ezt mondjuk 180x180px méretben menteni, a kijelölt területet.Sima ügy, de ami programokat találtam, megtartja a kijelölt területet, de szét húzva menti, tehát esetünkben 1280x800 méretű lesz, a kijelölt 180x180. Hát iszonyat pixeles a vége nyilván.
Anno még gépen, Irfanview, simán ment ilyesmi. De már nincs.
Köszönöm a válaszokat.
-
gyuri81
veterán
Samsung A13-ra valahogy lehet varázsolni hívásrögzítőt?
Köszönöm
-
pietrrr
aktív tag
Sziasztok!
Motorola telefonokon a gyári beállításokban be lehet állítani, hogy rázásra kapcsoljon be a zseblámpa.
Ezt a funkciót át lehet varázsolni más márkájú telefonokra is? Van erre külsős app vajon? -
svgyula
addikt
válasz
xy.zsolt
üzenetére
Csak egy nagyon keveset! Nem enged frissíteni nyitott bootloader esetén. Valamint nem lesz tégla a frissítéskor a belemókolt rendszer alkalmazások miatt. Vagyis ez egyfajta védelem, na nem a luzereknek hanem a gyártóknak! Ha már egyszer megígérték az x fő verziót, x éves frissítést, akkor ne legyen(vagy minimális) olyan hiba ami miatt ez bedőlne! Na meg egy-két vérpistike ilyen olyan mókolása miatt tönkrement telefonokat ne tudják feldobni a médiának mint gyártói hiba! Elég nagy a konkurenciaharc egyik másik gyártónál ezek nélkül is.
-
GEPESZ66
veterán
A tapasztalatomat írom le ezzel az adathalász webhellyel kapcsolatban.
Miután a Messengeren kapott link gyanúsnak tűnt, beküldtem a Bitdefendernek elemzésre.
Megállapították, hogy veszélyes.
Akkor még a Vírustotalon ezen kívül csak egy víruskereső tartotta veszélyesnek.
Azóta ezek száma nőtt.
Viszont érdekes, elküldtem az Eset-nek, Google-nak is, de azok továbbra sem jelölik meg veszélyesnek.
-
Jazz
veterán
Tudtok valami jó ingyenes multitimer appot ahol nem kell reklámokat nézegetni és nem áll le a háttérben?
Köszi -
FeZ...
aktív tag
válasz
efi99
üzenetére
Én azt nem értem, hogy az eddigi "fícsöröket" megváltoztatják a módosítás lehetősége nélkül. Ha én csinálnám, meghagynám az eddigi dolgokat választhatónak. Ugyanez a bajom a billentyűzetekkel is: senki sem csinál egy minden lehető funkcióval jól működő , mindenkinek jól testre szabható billentyűzetet.
-
Hi! Megjött a One UI8 és droid 16 a Samsungomra. Mivel a cégesen az van, köszönöm kihagynám. Egyetlen ok miatt: az oldalról képernyő jobb széléről elérhető gyorsmenübe eddig telefonszámokat tudtam tenni (gyorshívás) az újba pedig kizárólag appokat.
.
Ha erre van valami megoldás, még azt mondom jöhet. Ha nincs, van rá mód, hogy skippelem a frissítést?
-
G@ben
addikt
Musicoletben megoldható, hogy ha az egyik album végére ér, akkor kezdje el a következő lejátszását? Régen tuti így működött, de telefoncsere után nem, az album végén megáll és nem találom ezt a beállítást.
-
GEPESZ66
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Csak azért kérdeztem, mivel a Google tárcsázót raktam fel, aminek állítólag jobb a spam szűrése, mint a gyári Samsungnak.
Viszont a Google tárcsázón belül a névjegyekre kattintva a gyári jön elő.
Gondoltam, hogy mindkettő legyen a Google alkalmazása. -
-
svgyula
addikt
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Igen tud magyar
ráadásul elég érhetően és egyszerűen leírja mit is csinálunk. Van egy mondásom ami mindíg igaz! Ha valamit nem használsz egy ideig(kinek mennyi, 1 hónap, 1év) arra nincs szükséged! Én ez alapján rendezem a dolgaimat. De háááát anno' öregapám is egy gyüjtögető volt, mert azt mondta minden amit ember alkotott, még használható valamire. A mostani gyűjtögetők meg digitális szemetet rejtegetnek, persze van egy nagy külömbség a kettő közt, ennek a szemétbe szállításához nem kell teherautó!
Sajna én egy elektronikai eszközről ha bele nézek(mert kell) kapásból megmondom mennyire szemétgyűjtő az egyén........
Aztán a takarítás is mindig rám marad 
-
GEPESZ66
veterán
Samsung A56 telefonon a gyári Névjegy appot használom.
Használja valaki a Google névjegy appot?
Ha a Google-t használnám, akkor a gyárin-kell valamit beállítani? -
Tökimanó
senior tag
válasz
svgyula
üzenetére
Nem nagyon szeretek belepiszkálni a dolgokba, pont azért nehogy hülyeséget csináljak. Így nem szívesen használok ilyen megoldásokat. Igazából felőlem elférnek a telefonon. Annyit szeretnék csak hogy eltűnjenek a listáról, ám ha esetleg mégis szükség van valamelyikre azért a telefonon rajt legyen.
-
svgyula
addikt
válasz
Tökimanó
üzenetére
Erre találták ki az ADBAppConrol nevű alkalmazást minden is lehet törölni, tiltani, deaktiválni. De! ami fontos ezt bármikor vissza is lehet állítani. Nyilván nem au útszélén visszaállítani azt ami eddig nem volt fontos. De PC-ről bármelyik(!!!) alkalmazást le lehet tiltani és vissza is lehet hozni. De csak óvatosan, ha valamiről nem tudod mire való a kugli a barátod! Én azzal kezdem minden telefonnál, hogy ~30-60 alkalmazást kapásból eltávolítok! Ezeket bármikor lehet listázni is és elmenteni file-ba. Persze én tudom, hogy mire használom a telefonomat.......
-
efi99
őstag
válasz
Tökimanó
üzenetére
Elég, ha mélyalvásba teszed, akkor nem jelzi azoknál.
(Engem meg mondjuk pont ez idegesít. Ha valamikor mégis gyorsan kellene, lehet el sem indul, mert őneki most 1 év után muszáj frissítenie. Úgyhogy ugyan mélyalvásba teszem, de egy másik alkalmazással figyelem vannak-e új frissítései) -
D1L1ZS
őstag
válasz
Tökimanó
üzenetére
Shizuku + Canta kombóval ki lehet gyomlálni őket.
Xiaomi telefonon régebben így oldottam meg.
Illetve emlékeim szerint volt olyan alkalmazás, amit le lehetett tiltani, ha esetleg nem lehetett eltávolítani.
Most Nothing Phone 2a telefonon android 15 alatt van lehetőség az alkalmazások archiválására/ fagyasztására is.
-
Tökimanó
senior tag
Sok , számomra felesleges alkalmazás van a telefonon. Van esetleg valami beállítás amivel meg lehet oldani hogy ne legyen a frissítendő alkalmazások közt? Pontosabban, ne lehessen látni a listában azokat amikkel egyáltalán nem foglalkozok.
-
gyuri81
veterán
Okés
köszönöm a válaszokat.Akkor kissé idő igényes folyamat lesz több ezernyi képet feltölteni

-
gyuri81
veterán
Google fotók esetén lehet a feltöltéseket ütemezni?
Pl. akkor tolja fel a képeket ha töltöm a telefont. Stb stb -
vlevi
nagyúr
válasz
svgyula
üzenetére
Szerintem rosszul gondolod.
Nem az alkalmazásban nyílik meg a link, a kép, stb., hanem külön ablakban, a korábbi [link] hozzászólásomban látszik. Van elválasztó, lehet meretezni a külön ablakot, bezárni,...
Azt még, hogy szar, nem mondanám. Ez nem tetszik benne, ennyi. De a többi email alkalmazás még sok minden más miatt nem jön be. -
Dr.NX
addikt
-
-
svgyula
addikt
válasz
vlevi
üzenetére
Próbáltál másik email alkalmazást is? A gmail apk-t nem használom mert egyszerűen sz@r. Az az elsők között törlöm a telefonról! Amit használok az vagy az adott alkalmazásban, vagy az alapértelmezett böngészőben nyitja meg a linkeket de ilyet egyik sem csinál!(2db fut a telón) Most direkt küldtem magamnak egy emailt másik fiókról mellékelt képpel és nem osztottan nyitja meg!(outlook, AImail) Az alkalmazás engedélyek között töröld a gmail engedélyeknél a linkek megnyitását. Ezután talán képes lesz megkérdezni mivel szeretnéd megnyitni az adott cuccot.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Path of Exile (ARPG)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Kuponkunyeráló
- Harcba és Rómába vezet az új AMD Software
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Autós topik
- További aktív témák...
- POINT S WINTER S 185/65R15 88T téligumi acélfelnivel
- ThinkPad 15,6",core i3 6100u(4x2,3Ghz)IntelHD VGA,8-16GB RAM,240SSD,Jó akku,nagyon szép állapot
- 12700kf,RTX4060 8gb,32gb ddr5,6T m.2 ssd,stb .Új komplett középkategóriás gamer pc .
- Acer 15.6",FullHD,core i3 8145U(4x3,9Ghz)MX230 2/4GB DDR5VGA,8-20GB RAM,SSD,szép állapot,Win.11
- Iphone 12 Pro Max 128GB Grey, kijelzőfólia és Speck tok
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.

ráadásul elég érhetően és egyszerűen leírja mit is csinálunk. Van egy mondásom ami mindíg igaz! Ha valamit nem használsz egy ideig(kinek mennyi, 1 hónap, 1év) arra nincs szükséged! Én ez alapján rendezem a dolgaimat. De háááát anno' öregapám is egy gyüjtögető volt, mert azt mondta minden amit ember alkotott, még használható valamire. A mostani gyűjtögetők meg digitális szemetet rejtegetnek, persze van egy nagy külömbség a kettő közt, ennek a szemétbe szállításához nem kell teherautó!
Sajna én egy elektronikai eszközről ha bele nézek(mert kell) kapásból megmondom mennyire szemétgyűjtő az egyén........
Aztán a takarítás is mindig rám marad 

crok
mobilizmo