Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Bekerül az Apple Pay és Google Pay a Budapest GO alkalmazásba
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Redmi Note 13 4G
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
válasz
Tökimanó
üzenetére
Erre találták ki az ADBAppConrol nevű alkalmazást minden is lehet törölni, tiltani, deaktiválni. De! ami fontos ezt bármikor vissza is lehet állítani. Nyilván nem au útszélén visszaállítani azt ami eddig nem volt fontos. De PC-ről bármelyik(!!!) alkalmazást le lehet tiltani és vissza is lehet hozni. De csak óvatosan, ha valamiről nem tudod mire való a kugli a barátod! Én azzal kezdem minden telefonnál, hogy ~30-60 alkalmazást kapásból eltávolítok! Ezeket bármikor lehet listázni is és elmenteni file-ba. Persze én tudom, hogy mire használom a telefonomat.......
-
efi99
őstag
válasz
Tökimanó
üzenetére
Elég, ha mélyalvásba teszed, akkor nem jelzi azoknál.
(Engem meg mondjuk pont ez idegesít. Ha valamikor mégis gyorsan kellene, lehet el sem indul, mert őneki most 1 év után muszáj frissítenie. Úgyhogy ugyan mélyalvásba teszem, de egy másik alkalmazással figyelem vannak-e új frissítései) -
D1L1ZS
őstag
válasz
Tökimanó
üzenetére
Shizuku + Canta kombóval ki lehet gyomlálni őket.
Xiaomi telefonon régebben így oldottam meg.
Illetve emlékeim szerint volt olyan alkalmazás, amit le lehetett tiltani, ha esetleg nem lehetett eltávolítani.
Most Nothing Phone 2a telefonon android 15 alatt van lehetőség az alkalmazások archiválására/ fagyasztására is.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
crok
mobilizmo