- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Fotók, videók mobillal
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Yettel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
Hirdetés
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ktomcat
senior tag
válasz
coco2 #175291 üzenetére
Szia!
A kérdésed engem is elgondolkodtatott, kisebb keresgélés után ezen windowsos topicból erre az appra mutattak rá
-
Jabby
őstag
válasz
coco2 #173614 üzenetére
A PocketBook menüjében van van GDrive, Dropbox, GBooks használatának lehetősége.
Nem próbáltam, én az app saját felhőjét használom, hogy az összes Androidos készülékemről elérjem az olvasmányokat, amiket szinkronizál, s ott folytatom az olvasást ahol abba hagytam bármelyik eszközről. -
válasz
coco2 #173614 üzenetére
A Moon+ Reader a legjobbak között van, de azzal a google drive nem fog menni, mert a google blockolja a moon reader-t egy ideje, fogalmam sincs milyen megfontolásból. Akinek már régebb óta össze van kapcsolva a moon reader és a google drive, azoknak működik. De nekem pl már nem, miután átköltöztem egy új telefonra, pedig össze volt kapcsolva a kettő. Egyszerűen jön egy hibaüzenet, hogy a google blockolja az appot, és sehol nem is lehet engedélyezni, pedig sokat kerestem. A dropbox viszont működik.
-
Jabby
őstag
válasz
coco2 #173610 üzenetére
Pocket Book reader-t nagyon szeretem, s szintén fekete alapon fehér betűvel használom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GAI: 150k+
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Plazma TV topic
- Nők, nőügyek (18+)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Megkímélt állapotban lévő Xiaomi 12T Pro 8/256GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B365M i5 9600KF 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700XT 8GB Zalman N5 FSP 700W
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest