- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
AlanyHal
kezdő
válasz
zeon.hu #126518 üzenetére
Mire jutottál vele? Az alkalmazás beállításaiban nézted? Nem arra gondolok, amit indításkor bead, hanem arra, ami fekvő helyzetben balról előhúzható. És van még egy lakat ikon is a bal fölső sarokban. Azt próbáltad? (Én nem tudom, mert most egy multimédia lejátszón van, a telefonomra meg nem nagyon telepítgetek.)
(#126536) zeon.hu:
Nekem a kategorizálás hiányzik nagyon, mert ha tudom, hogy valamelyik képszerkesztőt keresem, akkor minek rágjam át magamat kismillió játékon. Ugyanez vonatkozik a kívánsglistára is, szép nagy gyűjteményem van. Jó volna, ha a telepítés időrendjében is lehetne rendezni, mert most csak frissítés szerint tud, ezt megoldom másképp, de akkor is! Tetszene egy "Kedvenc fejlesztők" kategória is. Álmodozni nem szégyen!
Más téma - bárkinek, aki tudja a választ::
Itt is megkérdezem, mert amott nem jártem sikerrel.
Hogyan lehet véglegesen elrejteni a virtuális billentyűzetet? Rendes vezeték nélkülit használok, nincs szükségem rá, sőt, csak zavar. A lehető legkisebbre állítottam, de ennyi se kell belőle. -
AlanyHal
kezdő
válasz
zeon.hu #126515 üzenetére
Remélem, sikerül megoldanod, mert az értékelések alapján sok ember szerint pontos előrejelzést nyújt.
Egyébként ma ugyanennek a fejlesztőnek egy másik hasonló alkalmazása promós (ingyen adják valameddig):
Weather - unlimited & realtime weather forecast
Épp most töltöttem le, még meg sem néztem.keszo:
Az elsőt élesítsd be légyszíves, amíg nem találsz jobb (azaz hűvösebb) ajánlatot, mert már piszok melegem van!
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
zeon.hu #126509 üzenetére
Még a zárképernyőn is ott van (videó), alig zavaró...
-
AlanyHal
kezdő
válasz
zeon.hu #126296 üzenetére
Köszönöm szépen, meg fogom próbálni.
Már az első frissítés után kikapcsoltam az automatikusat, mert én sem szeretem (PC-n sem), de mindig ott virít a listán, és kéri a frissítést. Azt remélem, ezzel a módszerrel megszabadulok tőle.
Egyelőre működik, remélem, így is marad. Ezt nem is tudtam, jó, hogy szóltál, köszi!
Más téma:
Tudnátok ajánlani olyan ingyenes programot, amivel rangsorolni lehet a dalokat pl. 1-5-ig vagy legalább 3-ig? Hasznos volna, ha lejátazási listát is lérte lehetne hozni a rangsor alapján. (Ki kellene gyomlálnom a béna zenét.)
-
Dolphine
addikt
válasz
zeon.hu #126182 üzenetére
Igen, pont a Waze, ami használhatatlan lett, vagy ilyen volt az E-Robot, vagy az Elixir Widget.
Rendszer beállításokról nem is beszélve!Egyszer mentettem BT beállítást, soha többé. Pont azokhoz az eszközökhöz nem tudtam utána kapcsolódni, amit korábban a Titanium elmentett!
-
-igu-
veterán
válasz
zeon.hu #125649 üzenetére
Nem csak ezt - nem tudtam belépni a már évek óta élő account-omba, újat kellett regisztrálnom. Akkor viszont se Visa, Se MasterCard se Paypal nem volt jó nekik fizetéshez. Cimbora kártyájával sikerült nagynehezen megoldani, erre valami kehe van az android cast-tal, mert nem bírom kirakni a telefon képét a TV-re, pedig eddig ment (jó, ez nem az ES sara, de ugyanúgy nem tudom TV-n nézni a TdF-t)
-
Baku
aktív tag
válasz
zeon.hu #125090 üzenetére
Fiók létrehozva, igaz, hogy a régió europe - ra állítva, de simán csatlakozom a telefonnal a repeaterhez (erre irta air hogy zagyvaságot írok ), szóval csatlakozva vagyok a repeaterhez, de a repeater nincs semmilyen wifi hotspotra, tehát internet, és adatforgalom természetesen nincs. És az applikációban akármelyik + jelre nyomok, szobát, fürdőszobát, eloszobát, vagy porszívót, fogkefét, webkamerát, akciókamerát, meg bluetooth kapcsolatot kínál fel, wifit sehol. Az applikációban nyoma sincs wifi hálózat(ok)nak, de még választási lehetőségnek sem (pedig több elérhető is van) . Holnap megpróbálom valamelyik régebbi verziót feltenni ....
Köszönöm az eddigi segítséget!
-
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
zeon.hu #124705 üzenetére
Chrome-ot próbáljátok meg. Asztali webhely módba kell kapcsolni a youtube-on, hogy működjön! Igen, minden pirinyó lesz, és ha bezárod a chrome-ot vagy lezárod a telefont, meg kell az értesítésekben nyomni a lejátszást, de amúgy működik.
Már persze ha nincs valami spéci indok a Vanced használatára, amit a Chrome nem tudna.
-
válasz
zeon.hu #124705 üzenetére
Hát én most kipróbáltam Xiaomi Redmi Note 5-ön a Youtube Vancedet.
Hozzáadtam egy fiókot, átváltottam rá, megnéztem pár videót, az előzményekben mutatja mindet.
Próbáld meg újratenni az appot meg a bejelelentkezéshez szükséges másikat is.Nem tudom törölni a pluszban hozzáadott fiókot.
-
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
zeon.hu #124604 üzenetére
Egyáltalán mikortól van Cheetah verzió? Milyen változás kellett volna, hogy feltűnjön?
Mindenesetre ha Google keresővel kell megtalálni a Play Store helyett, akkor lehet, inkább dobom a francba
Úgyis kezdek már hozzászokni, hogy a régi jó programjaim eltűnnek a semmibe
-
Zeki
nagyúr
válasz
zeon.hu #124125 üzenetére
Pacsit ide sorstárs!
3 gyerekkel nekem is jók a reggelek.Még hétvégén sem alszanak sokáig. De a vacsora ugyanez (2-3x vacsoráznak, mindig mást). Meg a ki ki után akar/nem akar fürödni. Este kell még vagy fél óra netezés miután lefeküdt a család, hogy lenyugodjak.
Ja, hiába van 2 wc, egy lent, egy fent, ha mind a 3 a fentin akar, és egy időben. Ott bactatják egymást, kiabálva. Este 9-kor. Nekik ez biztos jó muri, mert le egy se menne wc-re. -
Márton
nagyúr
válasz
zeon.hu #124125 üzenetére
Nincs titok, csak egy jó anya, aki a másik szobában alszik vele
De azért a hangok átjönnek és nem hallok nagy veszekedéseket onnan sem, anya 6:20 körül mocorog, kávét főz, gyerkőc 20p múlva bújik ki az ágyból. Én pedig van hogy látom, amikor indul suliba, elköszönök, van pedig (mint most is) 7:50-kor kelek ki az ágyból. De mivel főút mellett lakunk, 5-6 között mindig fenntvagyok már az autók, buszok miatt, csak félálomban, forgolódok, néha visszaalszok 10 percet, stb. Na erre az időszakra jó lenne valami beavatkozást nem igénylő több perces, kellemes ébresztő.Szóval van ilyen magyarul vagy nincs?
-
kaciokos
őstag
válasz
zeon.hu #123921 üzenetére
Szerintem a helyzet nagyon egyszerű: ki kell szűrni minden felesleges biztonsági kockázatot.
Igen, a Google kémkedik utánam, de használok Android-os telót és Google szolgáltatásokat, mert megkönnyítik az életem. A fb-ot zsigerből rühellem, nincs is a telómon, de valakinek ugyanúgy fontos kommunikációs eszköz, ezért bevállalja a kockázatot.
Na de egy izzó? Ne már! Rohadtul nem könnyíti meg az életem, hogy kommunikál az Internet felé (persze lehet, hogy valakinek igen), ezért ne is kommunikáljon, mert úgy járok, mint nemrég egy kaszinó, akit okoshőmérőn keresztül törtek fel. Ha én simán csak egy app-al akarom irányítani az okosizzót, meg világítási mintákat programozni bele, ahhoz marhára nem kell neki Internet kapcsolat, és én elvárom, hogy pusztán LAN-on kommunikálva is működjön.
-
kopi72
aktív tag
válasz
zeon.hu #123921 üzenetére
"A google és a fb meg rajta marad" FB nincs, telefonalasra nem hasznalom (sim kartya sincs benne), arra van egy butatelefon amit 2-3 hetente kell csak toltenem.
A google-bol kikapcsoltam mindent amit lehetett.Abban viszont igazad van, hogy a legtobbet igy is a google probalja kiszedni.
-
Somatom
veterán
válasz
zeon.hu #123724 üzenetére
Nem, az Android nem tud ilyet. De, találtam egy másik opciót: GPS Tether Client. Ez kell a fogadó eszközre, a Server pedig a jelet küldő eszközre. Ebben van szkennelés és manuális szerver megadási lehetőség. Ennek elvileg működnie kéne úgy, hogy a két kütyü a mifiden lóg. Sajnos, én nem tudtam életre kelteni, mert a PC -n futó kliens folyamatosan "mock location settings" hibát dob, hiába állítom be a fejlesztőiben. De, egy próbát megér, hátha nálad működik.
-
Somatom
veterán
válasz
zeon.hu #123712 üzenetére
Pedig, a hiba az ön készülékében van. Az előbb leteszteltem a Nugátos telóm és a PC -n futó, MM alapú Remix OS között.
Telóról adtam hotspotot, a PC -vel csatlakoztam hozzá.
Telón indítottam az appot, és "hotspot sharing".
Remixen is indítottam az appot, és "wifi receiving".
Ez átdobott a fejlesztőibe, ahol kijelöltem az alkalmazást, mint helyadat szolgáltatót.
Remixen indítottam a Térképet. A telón rögtön megjelent az értesítési sávon a GPS ikon, ami azt jelenti, hogy valami használja. Mindkét készülék értesítési sávján ott volt, hogy mennyi ideje aktív az átvitel.
A Térképen kis ponttal jelent meg a pozícióm, ami GPS alapú helymeghatározást jelent. -
Somatom
veterán
válasz
zeon.hu #123686 üzenetére
A fejlesztői beállításokban engedélyezted a hamis helyeket?
Darvinya:
Azt lehet úgy kezelni, mint egy egeret? Leteszem az asztalra, ágyra, nézem a monitort és közben a kütyüvel kezelem úgy, hogy nem nézek rá? Ha kézbe kell fognom és rápillantgatnom, hogy a megfelelő gombot nyomjam, akkor felejtős. Az egérben pont az a jó, hogy nem kell ránézni és egy kézzel lehet irányítani. -
punky10
addikt
válasz
zeon.hu #123337 üzenetére
Az nálam is védett(MIUI),inkább az lehet a difi,hogy nem kapcsoltam be a Zoopr beállításában a készenléti frissítést.
Egyébként nem zavar,ha az időre vagyok kíváncsi,akkor az oldalsó gombokkal a képernyőzár jön elő,ott pontos az óra,ujjlenyomattal pedig egyből a home-ra jutok. -
-
-
-
törölt tag
válasz
zeon.hu #122390 üzenetére
Nem, még nem. Majd akkor azokat is meglesem, és kipróbálom.
Más készülékkel is megpróbáltam: ugyanolyan Android verzióval rendelkező Samsung telefonon teljesen perfectül meg a rajz funkció. Táblagépen is kipróbálom hamarosan, hátha az EMUI-val van a probléma. (azon is EMUI fut) -
törölt tag
-
Somatom
veterán
válasz
zeon.hu #122230 üzenetére
Nem tudom megnézni, mert nem találom a Robotban ezt a példát. De, azt gyanítom, hogy az arról szól, hogy csatlakozás előtt monitoroz, aztán csatlakozik a legerősebbhez. De, ehhez felderítés kell. Hálóhoz csatlakozva viszont nincs felderítés. Tehát, a monitorozáshoz bontani kell az adott kapcsolatot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- BestBuy topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Motoros topic
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Lenovo LOQ 15APH8 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7840HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- ASUS Dual RTX 4060 OC 8GB GDDR6/Garancia 26-07-27/
- Eladó Intel i7-6700 Processzor Hibátlan Működés!
- Eladó Panasonic DMC-TZ80EP-S fényképezőgép
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged