- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sumsang
aktív tag
válasz
tomy86 #11444 üzenetére
Köszi, asszem ez az app a legszimpibb minden tekintetben, Egy bajom azért van vele, hogy az állapotsoron az akksi töltöttségi szintje kék színű, ami elég nehezen látható a fekete háttérben. Nincs esetleg valahol elrejtve vmi fehérítési lehetőség
(#11474) nimfas, Remélem (Neked is) rendbejött már a szemed
-
gabe_
őstag
válasz
tomy86 #10224 üzenetére
Kipróbáltam, de ugyanúgy leáll rögzítéskor. Viszont találtam egyet, ami működik nekem is, a My Car Recorder.
-
Petreszku
senior tag
Nagyon szépen köszönöm a leíró, türelmes választ. Az eleje sikerült. A lista a gépen is meg a gmail fiókomban is meg van. Csak, hogy itt jön egy másik kérdés. Nem látok képeket, még olyan embernél sem akinél tudom, hogy van. Mert a párom gmail használó és vannak közös ismerősök. Mit kéne be állítanom?
Vagy mit csinálhattam rosszul? előre is köszönöm a választ. -
Petreszku
senior tag
Na itt kezdődnek a bajok."Ha a névjegyeid szinkronizálva vannak a gmail fiókoddal, akkor másik lehetőség a gmail címtárban hozzáadni a képeket a névjegyekhez". Nem igazán tiszta a dolog, a névjegyeid itt a személyeket jelenti? Ha a telefonomon meg nyitom a "Gmail" ikont akkor látom a levelezésem, ennyit tudok. Ha nem elég mit kell még csinálnom? Van gmail-om, de én leginkább freemail-t használok. Plusz nagyon kevés "névjegyemnek" ismerem a mail címét. Nem tudom van-e összefüggés. Remélem érthető a problémám, nagyon kezdő vagyok ezen a téren. Elnézést a sok kérdésért.
-
Petreszku
senior tag
-
LonGleY
veterán
Vagy sima File Manager (Rhythm Software). Egyszerűségben, ingyenességben ott van.
-
naksys
senior tag
data/data/de.ub0r.android.callmeter mappát megtaláltam. Ha letörlöm a programot ez is törlődik, de ha újra telepítem akkor betölti a statisztikákat valahonnan.
Ez azért gond mert díjcsomagot váltottam és nem akarom, hogy a mai napnál régebbi adatokat betöltse. Viszont ha törlöm a beállításaiban az x nap előtti statisztikát, akkor is visszatölti a régieket. Ezért szeretném kézzel kitörölni az adatokat, csak nem tudom honnan? -
xSide
őstag
Nem SE telóm van, de nàlam sem kellett bl-t nyitni...
Tamasgal: 'Hülyebiztos' megoldàssal èlve javaslom az AirDroid-ot, pc-re nem kell telepiteni semmit, elèg wifi-n keresztül beírni a kapott ip cimet a böngèszőbe...
Anyàm egy 10 perces gyorstalpaló 'oktatàs' utàn simàn tudta kezelni!
Na ezèrt javaslom -
droti25
őstag
Igen az is hozzá van adva!
Mondom az a fura hogy amit egy fél évvel ezelőtt beírtam szül.nap az látszik zöld felületen,
de amit a napokban adtam hozzá azt a telefon naptára nem jelzi csak a netes felületen!Megvan a megoldás!
A netes google calendarban ráklikkelve az adott születésnap eseményre feldbott egy olyan opciót hogy másolás saját naptárba(a saját gmail cimem volt ott megadva)!Erre klikkelve már mutatja kék jelzéssel a telefonomban míg a webes felületen duplán mutatja zöld és kék jelzéssel is! -
Xe3
csendes tag
Köszi, majd tesztelem. Azt tudod, hogy a szinkron milyen hamar megy végbe? Az a legjobb, ha azonnal, mert ha 1 perc alatt töröl egy SMS-t, akkor az elvész.
Ezért gondoltam, hogy leginkább egy célprogram lenne jó, ami az SMS szövegét azonnal nyomja az SD kártyára, vagy a netre. Nyilván pont azokat az SMS-eket fogja azonnal törölni, amire kíváncsi lennék, ezért sem szerencsés annyira, hogy ha a saját google fiókjába szinkronizálom. -
Koga777
tag
Azért választottam a Titaniumot, mert:
1, másfél éve a Mybackup pro hibásan rakott vissza programokat
2, 10-szer gyorsabb a Mybackup pronál!Még annyit, hogy a Titanium mindig jól működött, Spicáról Galaxy S-re, a Galaxy S-nél az összes Android verziónál a verzióváltásoknál és Galaxy S-ről Nexusra is.
-
fatal`
titán
Igen is meg nem is. A PlayerPro képes rá a saját lockscreenjén, más lejátszóban nem láttam ilyet.
2011-es Sonykra Framework-MOD formájában is elérhető ez a funkció, nem kell ROMot cserélni.
De alapvetően igen, gyári romok nem tudják. Nem igazán értem az okát, tök alap dolog, bármelyik SE walkman mobil tudta ezt.
-
-
Foose
addikt
Ahá! Ez lesz szerintem a megfejtés. Mert így van,ahogy mondod. Francba
Más: mit ajánlottok,melyik felhő szolgáltatót használjam? Szeretnék pár dolgot megosztani,javarészt képet. Elég sok olyan felhő szolgáltató van már,akinek van android appja. DE: melyiknél tudok úgy megosztani,hogy a megosztott linket csak megnézni tudják,letölteni nem? Tudom,beállítás kérdése,most néztem webes felületen a Box-nál pl van ilyen. Meg asszem a google drive-nál is (bár azt szidják). És ha jól emlékszem,a sky drive-nál pl nem lehet ilyet beállítani. -
air
nagyúr
Köszi a tippet.
Összekevertem a Power Toggles-t és a Noti. Toggle-t.
A Noti. T. kapcsolgatja össze-vissza a funkciókat, a Power Togg. egyszerűen csak szar. Ha lehúzom a noti. bar-t és kiválasztok egy kapcsolót, akkor még feldob egy menüt és abból kell kiválasztani a funkciót.
A Widgetsoid-ot pedig nem tudom rávenni, hogy bármit is kitegyen a noti. bar-ra. -
Oldman2
nagyúr
Ami nekem mostanra a legjobb megoldásnak tűnik, az a Go Launcher EX szinte tökéletes megvalósítása.
-
finecsa
tag
Azt írtam "előfordulhat hogy nem fog menni". Például nálam se mindig lehetett léptetni és más is panaszkodott rá a frissítés után, azthiszem még a régi topikban.
Igen a sorrend csak a szabályoknál számít (fentről lefelé sorrendben használja a program).
És nem, az nem keveredik össze. -
zebede
őstag
Bocs, de minek kellene külön exportálgatnia mind a hármat?
Szabályok exportálása a fejlesztő számára: és egy ruleset.export fájl lesz. És ha azt az egy fájlt beimportálja, akkor frissülni fog a számcsoportok és az időszakok is.
Ugyan úgy mintha külön-külön exportálgatna-importálgatna, teljesen feleslegesen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Formula-1
- Vezetékes FEJhallgatók
- AliExpress tapasztalatok
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest