Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tomy86

    addikt

    válasz Petreszku #8989 üzenetére

    "a névjegyeid itt a személyeket jelenti" igen.
    "Ha a telefonomon meg nyitom a "Gmail" ikont akkor látom a levelezésem" mert a telefonon levő gmail app csak a levelezésre van. A pc-n kell belépned a gmail fiókodba és van címtár.
    "Van gmail-om, de én leginkább freemail-t használok. Plusz nagyon kevés "névjegyemnek" ismerem a mail címét." Az hogy a "névjegyednek" nem ismered a mail címét (a kapcsolataim felénél nincs mail cím) az nem probléma, attól még fel lehet venni a gmail fiókodba a kapcsolataid közé.
    Amikor elkezdted használni a droidos telefonodat meg kellett adnod egy gmail fiókot (többek között a play áruház is ehhez kapcsolja a telepített/megvásárolt programjaidat). Ide tudod importálni a telefonon levő összes névjegyet. A telefon névjegyzékének menüjében kiválasztod pl. a kapcsolatok biztonsági mentése opciót, majd miután kijelölöd az összes névjegyet, kiválasztod a másolás SD-re opciót, így lesz egy vcf fájlod (ezt másold a pc-re), amit a gmailbe tudsz importálni (gmailben: névjegyek importálása - csv vagy vcard betallózása). Ez azért praktikus, mert később ha telefont váltasz vagy meghibásodik a telefon, akkor nem vesznek el a névjegyek.
    De a képek hozzáadása miatt ezt nem kell végigjátszani. Ahhoz elég, ha pl. egy mappába másolod a képeket az sd kártyán és a korábban leírt módszerrel hozzáadod a képeket a kapcsolatokhoz.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák