- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic V2 - origami
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
xSide
őstag
válasz
Oldman2 #6575 üzenetére
Na ez sem rossz hír mára
Egyébként az m.koponyeg.hu címen egész jól mutat böngészőből, így használom.
Beleuntam már az "időképességtelenségbe".... -
Nocsesz1
senior tag
válasz
Oldman2 #4402 üzenetére
Nem záródik egyből hanem a beállított időintervallum elteltével, ami nálam most 30sec ha nem érek a képernyőhöz. Álló módban elég is lenne de ha elfordítom a képtájolást vizszintes módban akkor ne zárjon le hanem maradjon ébren amíg vissza nem fordítom függőlegesbe a készüléket.
pl: Sokat fotózok autó alvázszámát és úgy viszem fel gépre de mielőtt beírnám már le is telik a 30 sec és oldhatom fel a képernyő zárat a folytatáshoz.
-
punky10
addikt
válasz
Oldman2 #3523 üzenetére
Ebben egyetértünk... De sajnos a Go-srácok nem forditanak elég figyelmet a tabokra, és a ICS-re. A Go HD is egy vicc... Addig én is a Prime-t használom, de várom, hogy előjöjjön egy ütős launcher, ami jol fut HD felbontáson, gördülékeny,és ugy kezeli a mappákat, mint a GoEx...
-
R19
senior tag
válasz
Oldman2 #2937 üzenetére
Köszi!
Kinek melyik jön be jobban: Opera Mobile,
Dolphin Browser ? -
gatto_
senior tag
válasz
Oldman2 #2377 üzenetére
Nekem a HTC gyárija nem csak 6-ot tárol el, hanem úgy mint egy tv, első induláskor végig keresi, és eltárolja az összes adót. Amin talál RDS-t azt el is nevezi, amin nem azt elnevezhetem kézzel, törölhetem, stb...
Bár azt mellékesen megjegyezném, hogy a vásárlás után ezt kipróbáltam, beállítottam, és azóta egyszer sem használtam. -
Jazz
veterán
válasz
Oldman2 #1369 üzenetére
Köszi!
Néztem közben stopper programokat. Ezt találtam ami nagyon népszerű: [link] Csak engem zavar az analóg stílus.
Még pár program eszembe jutott:
- pro diktafon, video rögzítő, zenelejátszó (PC-n a foobar2000 az ász, itt nem tudom)Kérdés: Itt is csippan a telefon, ha telefonálás közben record-ot nyom az illető? Ez ellen progi?
-
tomy86
addikt
Szerintem erről van szó: SwitchPro Widget
-
tomy86
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- eBay-es kütyük kis pénzért
- DOOM - The Dark Ages
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kerékpársportok
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hardcore café
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged