- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Hirdetés
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
golyós
addikt
Köszi, akkor én is vadászgatom.Tetszik a letöltési funkció.reggel otthon letöltöm wifin és ha ráérek elolvasom őket offline.
A Taptu is jó volt de mostanában tényleg egy kicsit "lelassultak".Viszont kiírta, hogy mennyi adatot töltött le, a Greaderben egyenlőre még nem találtam meg ezt. -
SimonJanos
aktív tag
Köszi!
Egyszer "sürgősen le kellett töltenem" (valahol egy nagy bringatúra közben
) és csak az Xperia mini pro-m volt nálam, akkor próbáltam ki (Lite), emlékszem talán még nem is volt µTorrent*, ezért használtam ezt.
SD kártyára lehet áthelyezni, nem úgy mint a *kedvenc kliensemet,
a µTorrent-t..."A Lite verzió reklámokat tartalmaz, valamint a maximális letöltési sebesség 250kB/s.
A Pro verzió nem tartalmaz hirdetéseket, és nincs letöltési korlát.""tTorrent is simply the best bittorrent client for Android based devices."
OK, megvettem.
- SD kártyára áthelyezés
- sok opció
- RSS feed (mondjuk az nálam gReader) -
Flyme
senior tag
-
fatal`
titán
És ki beszélt a system/dataról meg a system/appról? Szerintem senki.
(#22230) EmberXY: A /data/app tartalma látszik, ha közvetlenül bele tudsz lépni.
(#22249) LonGleY: Van benne kijelentkezés (legalábbis régen mikor használtam még volt) és avval együtt, ha jól emlékszem ki is lép.
(#22257) cukrosleves: Lassú és kivettek egy csomó funkciót.
-
EmberXY
veterán
Valóban nem a system, elnézést kérek..
Szóval a /data/app-ról beszélek, oda kell a root, a /system/app-ban tényleg a rendszeralkalmazások vannak.
Lényegében akkor az egész root/backup mizéria amiatt van, hogy sokan az apk-k kimásolásával akarnak backupolni (én is...), amihez root kell, pedig van egyszerűbb módja is, amihez nem kell...
Majdcsak kialakul a dolog...pepe091: Értem már...
-
goom
senior tag
Hogyan lehet megoldani külső akksival?
Alig egy hete, hogy túráztam, és remekül hasznát vettem az Endomondo-nak (itt is). De sajnos az akksim lemerült közben, és cserélnem kellett (szerencsére kettő van). Persze, új workout-ot indított, de ami nagyobb baj: az új indítással "elvesztette a fonalat", akarom mondani a GPS-jelet (hegyekben jártunk), és csak több km után találta meg.
Van esetleg valami megoldás, hogy áthidaljam ezt a kényszer-kiesést? -
S e t h
nagyúr
Látom már kár volt ebbe belemenni.
Nekem nem a hőmérséklet számít, mert azt érzem.Nálam a veszélyjelzésben foglaltak megvalósulása esetén az esemény követése a szempont, az nem nagyon zavar ha alá vagy fölé mérnek pár fokot, ezt arra reagáltam , hogy vannak akik fals adatokat küldenek be.
Egyébként ha vigyorogsz is, a legnagyobb igazságot írtad le ezzel kapcsolatosan.Az időjárás teljesen elbulvárosodott, amolyan Mónika show jellegű bazárrá alacsonyították le, igen, többek között az időkép és a köpönyeg is a maguk 30 napos előrejelzésével és az ezt megkajáló egyszerűekkel.
Amíg a felhasználók nem tudják értelmezni az előrejelzéseket és egyáltalán azt, hogy egy widget miért írja ki azt amit, addig felesleges azon polemizálni, hogy melyik jobb egy okostelefonon.
Melyik?A legjobb amatőr meteorológiai oldal a metnet, azt sajnálom ,hogy nekik nincsen alkalmazásuk, mivel ott látszik, hogy rajongók készítik az előrejelzéseket, meglepően magas beválási rátával, mert az összes jelentős modellt átnézik, mielőtt elkészítik az előrejelzést és nem kizárólag egyre hagyatkoznak, mint ezek a csoda alkalmazások. -
Foose
addikt
Ebben persze van valami,ezt mindenki maga dönti el. Ahonnan kaptam az infót,ott hozzáértők azt írják,hogy a hivatalos MEGA API-ját használja. Mivel én laikus vagyok,ezt nem tudom honnan tudják,de ha ők mondják...
viszont a hivatalos MEGA app meg még béta
(#21904) kopepe Én már régen regiztem,de eddig csak weben használtam. -
peter76bp
aktív tag
Nekem pl simán van ennyi fotóm. Ok ki vannak írva DVD-re is, de minél több backup annál jobb. Belecsap a villám a házba és leég a lakás aztán annyi a gépnek is meg a DVD-nek is. Persze nem vágyom ilyenre, de akkor is jobb mint 2 vagy 5 GB-ról 500 megánként felbohóckodni fele ennyire.
-
twine
veterán
Akkor neked nem oszt nem szoroz,,én épp így vagyok a sokak által emlegetett facebook-al, és klienseivel...
Nem vagyok fent "fészen".....(tehát nem is létezem)így a kliens problémái sem zavarnak
Ellenben a tAlkot elég sokat használjuk a családban,,plusz pár ismerőssel.... -
-
Rapier
csendes tag
Nagy hirtelen egy 1gigas memkarit tettem bele, de az is csak Read only...
Ez a root dolog, ahogy eddig neztem, eleg nagy mokolast igenyel, nem tűnik annyira egyszerűnek. Mennyire lehet megfektetni vele a dolgokat, mert nem szeretnek egy két napos tabletet hazavagni vele...:/ -
Rapier
csendes tag
Pl. uTorrent, aTorrent, tTorrent, de akarmelyiket akarhova allitom, sehogy sem akarjak letolteni a dolgokat.. akarmelyikkel van tapasztalatotok, vagy netan masikkal, az is jo, csak menjen... amugy kicsit olyan ez nekem ha mar magat a torrent trackert nem akarna letolteni... a bongeszo tud letolteni egyaltalan androidban fajlokat...? vagy nagyon el vagyok tajolva...?
-
-
A Bukótér az Égéstér és a Gépek lázadása ami nem megy jelenleg.
Egyébként köszi a segítséget!
-
-
Ezeket nem tudtam felvenni:
Égéstér RSS feed iTunes link
Bukótér RSS feedErről az oldalról még egyetlen iTunes linket sem sikerült eddig felvenni.
Általában megvannak a jó linkek, de ezekkel egyelőre nem jutok előre.
A feedburner-es linkeket már kerülöm, állítólag rövidesen bezár az is, mint a Google Reader app.
-
Azt nem nézted véletlenül, mert én elfelejtettem, hogy ezt a szabadedzést az m1 honlapjáról is lehetett nézni, vagy ott megint jött a szokásos F1-et nem lehet online nézni duma?
Mert ha ott sem volt tiltva, akkor még nem bizonyított semmit, de ha már ez is le volt tiltva, akkor jó eséllyel a versenyt/időmérőt is láthatjuk az appon keresztül. -
-
fatal`
titán
Az befelé irányuló forgalom a telefon szempontjából. A gépről kifelé megy a csomag, a telefonra befelé. A hang kifelé megy, de én nem arról beszéltem, annak nincs jelentősége. A csomag amit küldesz a telefonra (kvázi amivel jelzed, hogy most csörögj) az a telefon szempontjából befelé irányuló forgalom.
-
fatal`
titán
Én tudom mi a port forwarding, inkább neked kéne jobban belegondolnod, hogy mit is akarsz csinálni.
Az nem kifelé, hanem befelé irányuló forgalom, ha távolról akarsz valamit lejátszani... Kívülről kell küldened valamilyen adatot a telefonra, aminek hatására elindít valamit.
-
(#21032) Bozek
Ezzel én is így vagyok!(#21037) Bozek
Az, hogy mi jelenik meg egy RSS olvasóban, az nem a kliensen, hanem szerver oldalon van az RSS Feedbe tolva... Ha a feedben csak modjuk 160 karakter van, akkor az RSS olvasó csak a feedből nem tud többet megjeleníteni.Persze az eredeti cikket a legtöbb olvasó megjelenítheti, de az már nem RSS.
-
Bozek
nagyúr
Épp akciós a Screen maker, ha valakit érdekel.
-
TRob1
veterán
Sztem ritka az az androidos akinek csak játék van a telefonján és semmi más app.
(#20542) LonGleY :
Igen, pontosoan rád gondoltam még aki ezt szóvá szokta tenni.
De azért ha megnézed azt a topikot, közel se születik annyi hsz ott hogy itt ne férne el (főleg ha még azt is leszámítjuk akiket "átzavartatok" emiatt oda)
És vhogy előtted is volt itt élet, és elfértek egymás mellett a játék alkalmazások meg a többi alkalmazás is...
Amikorszóltatok érte, az helyett szerintem pont mindig elég lett volna egy köszönöm is az embereknek, vagy semmi hsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Revolut
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Thermaltake Toughpower SFX Platinum 1000W
- Gigabyte B650M Aorus Elite AX ICE + 3 év garancia
- Sony DSC-HX300 digitális fényképező + 3 extra akksi + 8GB memóriakártya + Hama Star 700 állvány
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3048, 94% Akkumulátor
- Eladó karcmentes Xiaomi Redmi Pad SE 11 8/256GB / 12 hó jótállással
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1000GB 1 év garancia!
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest