- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Magisk
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bozek
nagyúr
válasz
Somatom #120875 üzenetére
Attól is függ, hogy milyen a tartó. Ha csak Spotify-t akar hallgatni, akkor akár kijelzővel befelé is berakhatja a telefont (tudom, nem életszerű) és akkor elég a hátuljához érinteni az NFC-t.
A kérdés amúgy sem az volt, hogy megoldható-e máshogy, hanem az, hogy NFC-t lehet-e programozni.
(#120874) air: Amikor te kötekedsz másokkal, akkor minden rendben van ugye? Ha fordítva van, akkor már nem tetszik. Meg amúgy csak halkan megjegyzem, te se a kérdésére válaszoltál. De tudod mit? Menj sírni egy moderátornak.
-
kaciokos
őstag
válasz
Somatom #120860 üzenetére
Ja, csak nincs mobil nézete, és emiatt folyton zoomolgatni kell, hogy láss valamit és eltaláld a gombokat.
Amúgy nekem az Erste mobil appja minden igényem kielégíti, Samsung S7-en fut is hiba nélkül. Tény, hogy vannak olyan finomságok, amik nincsenek benne, de nekem pont nem hiányoznak.
-
punky10
addikt
válasz
Somatom #120741 üzenetére
Így va.Csak a kolléga állítását akartam leellenőrízni.Eddig így tudtam ,de a Gogle bármikor változtathat.Most viszont nem volt változás.Alapból be van kapcsolva(egy,talán a fitnesz-adatok kivételével)az összes elem.És le is szinkronizál azonnal,mihelyt megadod a címet,és nethez jut.
-
darvinya
titán
válasz
Somatom #120733 üzenetére
Pedig Stock android-ba is van helyi és SIM.
Nálad Moto -n van elcseszve gyártói fw.(#120734) air
Csak email-ek szinkronizálodnak le automatikusan.
Mint írtam ideiglenes telefont használok, fiók felvéve, nem léptem be egyes app-ban, és csodálkozva tapasztalom, hogy nincs naptár értesítés, mikor hív kapcsolatom nincs beazonosítva. -
Zola007
veterán
válasz
Somatom #120720 üzenetére
és #120722) darvinya : nem, ez lenne a 3. gmail fiók a telefonon, ráadásul "céges", amihez többen hozzáférnek és nem akarom, hogy bármit feltoljon a telómról
Mindegy is, a Bluemail nagyságrenddel jobban tetszik mint a gmail app és nincs is vele ilyen gond.#120725) Somatom: én is levettem a mobilnetet és wifit is a biztonság kedvéért mikor felvettem az új fiókot, de nekem meg sem jelent semmilyen szinkronbeállítás (settings►accounts►otheraccounts►google►***@gmail.com helyen)
Az alap accountnál választhatók voltak. Persze amint adtam neki netet, azonnal felbukkantak, de mire az elsőtől kivettem a pipát, már az appdata/calendar/contacts szinkronja le is futott, egyszerűen nem volt időm kivenni a pipákat a többi elől olyan kismennyiségű adat -
darvinya
titán
válasz
Somatom #120728 üzenetére
Nem szinkronizál semmit, pláne VCard-ból, ameddig nem lépsz be az Kapcsolat app-ba.
Névjegyeket először is fiókba kell menteni, azaz mikor felveszed újként van egy menü, hogy hova mentedHa nem fiókba mented, akkor azt nem szinkronizálja fel.
Nem egy hsz volt pont emiatt itt, hogy nem jó helyre vette fel és nem lett szinkronizálva.
-
darvinya
titán
válasz
Somatom #120725 üzenetére
Itt a hangsúly azon van, mikor először költözöl be és veszed fel főfiókot, akkor megkérdezi az adatok visszaállítását, ezt ki kell kapcsolni (pipa ki).
Igaz, hogy aktívak a szinkronizálások, de nem szinkronizálnak, mivel nem indítottad el segéd app-okat.
Pl: pár hete ideiglenesen beköltözött készülékbe most beléptem Gkeresőbe és ez fogad [kép], mivel nem eddig nem léptem be.
Így adatokat sem szinkronizált.Ekkor kikapcsolható még a szinkronilázások.
Ugyanez érvényes később felvett G címre is. -
-
Fall-N
veterán
válasz
Somatom #120612 üzenetére
Ha normálisan van megírva egy honlap akkor igen, minden funkció működik. Skálázódik a kijelző méretéhez.
Igen a PH weboldala vacak sajnos ilyen szempontból, de ezt ők is tudják. A Fototrend, mint első fecske, viszont már jó. Nem véletlenül reszelik az új RIOS motort és tesztelik az új lappal.
-
UFO1
senior tag
válasz
Somatom #120610 üzenetére
Esetleg a viber beszélgetések megtalálására nincs valami tipped? Mikor feltettem a másik telora a vibert és eltűnt a régiről az összes beszélgetés utána gépre kimentetem az egész telefon belső memóriáját csak nem tudom melyik fájlban van a régi beszélgetés vagy hogy root nélkül le e jött minden.
Van egy viber mappa, de abban csak fotók és videók vannak és van egy viber üzenetek WinRAR ZIP-ben, de abban csak a viber hungary pár üzenete van. Hol lehetnek a régi beszélgetések? Feljebb írtam, hogy egy másik fórumon ezt írták.
Fizetnék érte ha valaki tudna nekem segíteni.
PC-n megvan minden el is mentettem az máshova az egész vibert ott 3 fájlban van minden igaz sokkal nagyobb mint telón mert kb. 480MB igaz maga a progi is nagyobb lehet mint a telefonos verzió.
-
picur10
aktív tag
válasz
Somatom #120367 üzenetére
Mikor az iPhone-t vettem, míg ideért, egy halom időszakosan akciós alkalmazást megvásároltam. Nyilván nem volt hová telepítve, de az accountomon ott volt, és mikor kezembe fogtam a telefont fel tudtam tenni a korábban megvett alkalmazásokat (ami közül volt ami addigra már nem volt akciós)
Csak kíváncsi voltam, hogy ez lehetséges-e android eseték is. Ha nem, nincs vége a világnak. -
Fall-N
veterán
-
-
SharpSA
veterán
válasz
Somatom #120285 üzenetére
A lebegő menüből kell indítani az appot. És igen, a normál appok lebegő módját maga az android adja a 7-estől és nem a Floating Apps. Ez mind le is van írva az appon belül. A fejlesztői beállításokon belül kell bekapcsolni a tevékenységek átméretezésének kényszerítését, de nem biztos, hogy minden telefonon menni fog. Például nálam az S8+-on azonnal működik oreo alatt, de 5T-vel meg nem. Utóbbin már adb-ben le kellene futtatni egy parancsot.
-
SharpSA
veterán
válasz
Somatom #120253 üzenetére
Floating Apps-ot elindítod, bal felső sarokban 3 vonal, majd Lebegő normál appok. A magyarítást én alkottam, ha valami hiba van, akkor jelezd.
-
-
air
nagyúr
válasz
Somatom #120157 üzenetére
Az Android Auto nem egy car launcher vagy dashboard.
Ezt kimondottan azért csinálták, hogy autós fejegységre lehessen tükrözni a telefon képét, hangját, funkcióit stb. A Mirror Link helyett, utódjának, leváltójának.
Ha csak a telefonon futtatod, azzal nem vagy sokkal előrébb, mert minden a telefon relatíve kisebb kijelzőjén kell nézned.
Az autókba 7-8-10" kijelzőt szerelnek, azon van/lenne értelme használni.
De a korlátozások miatt semmire sem jó. -
KubanitoS
veterán
válasz
Somatom #120141 üzenetére
Tegnap telefonra felraktam az AA-t. Ott van az általad is magasztalt mikrofon gomb a kijelzőn a hangutasításhoz. Eddig egyetlen egy dolgot értett meg magyarul: navigálj a legközelebbi benzinkúthoz. Akármi mást mondok neki semmit nem ért meg. Se magyarul, se angolul. Ja és magyarul válaszol minden esetben, hogy "sajnálom, nem tudok segíteni". Ezért nem értem, hogy akkor most támogatott a magyar nyelv, vagy sem...
Az én készülékemben van a hiba, vagy ennek hogy kellene működnie?
-
csipuka
senior tag
válasz
Somatom #120124 üzenetére
Send text message on whatsapp to ...
Ez mukodik. Persze nekem is be kellett nickname-eznem az asszonyt wife-ra, mert Kicsimkent van eltarolva telora, de azt angolul nem erti, vagya Kikszim nem fexik neki. De ha angolul beszelek az AA-hoz akkor szepen elkuldi az uzit. Asszony meg beszel angol igy megerti.
Mihelyst magyarul beszelk, hogy kit hivjon, akkor kaosz van.
A gugli ngolra feljesztette, ott muxik a hang vezerles, hiaba van megadva a magyar nyelv masodlagosnak az meg nem megy. Turelem, majd csak eljon az az ido is. -
air
nagyúr
válasz
Somatom #120127 üzenetére
Nem ott van a hiba.
A hiba ott van, hogy 2 eltérő dologról beszélünk.
Te arról, hogy otthon, a szobában, a telefonodon hogyan fut az AA, és mi működik.
Én pedig arról, hogy autós fejegységgel összekötve hogyan működik.
A kettő nem ugyanaz.
Autóban, menet közben (merthogy ezt érzékeli) egy csomó funkciót letilt, így lényegében használhatatlanná válik.
Waze-ben van hangos keresés, valóban. De slussz! Minden mást már pötyögni kell, vagy kellene, de nem lehet.
Zene lejátszóban csak egyesével lehet számot lépni a kiválasztott listában. Listában lapozni, vagy listát váltani nem lehet.
Kapcsolatok között szintén nem lehet keresni. 15-20 elemnél többet meg sem jelenít, a továbblépést letiltja. Nem lehet számot hívni úgy, hogy "dial 0630...", ha egy kapcsolatnak több száma van, és nincs alapértelmezett, vagy van de nem azt akarod hívni, hanem a másik számot, akkor erre nincs lehetőség.
És még sorolhatnám. Ezek azok amik miatt én kukáztam az AA-t.(#120134) darvinya
Ezt kifejtenéd, hogy pontosan mi is kell ahhoz, hogy menjen a hangvezérlés?
Ugyanis onnan kezdve, hogy a HU AA kompatibilis a fejegység csak megjelenítővé válik. Tőle nem függ, hogy a telefonon megy-e a hangvezérlés. -
air
nagyúr
válasz
Somatom #120124 üzenetére
Sajnos az Android Auto egy használhatatlan fos.
Nekem az autó HU-ja is AA kompatibilis.
Ha összekötöm a telefont az autóval, működik, de semmire sem jó.
A Waze pocsék rajta, a szkrollozás menet közben minden alkalmazásban tiltva van.
Se a kapcsolatokból hívni, se lejátszási listákban lapozni nem lehet.
Hang alapú keresés nem működik, hangutasítás eleve nincs. Szóval kuka az egész. -
KubanitoS
veterán
válasz
Somatom #120121 üzenetére
Engem a videók alapján meggyőzött a program, bár még nem volt alkalmam kipróbálni élesben. Nekem már az nagyon nagy előnye lesz, hogy ha a Waze a központi kijelzőn jelenhet meg és nem kell különféle telefontartókkal szórakozni...
Amúgy örömmel várom majd te mit dobsz össze, bár fél kézzel el fog tartani egy ideig.
-
Fall-N
veterán
válasz
Somatom #119903 üzenetére
Van az Erstének Mobilbank nevű applikációja, de ahogy írod csak Forintra működik. Én ezt használom, de rakhatnának bele ujjlenyomat támogatást. Mondjuk elég késve reagáltak és később is jöttek ki a saját megoldásokkal, amikor OTP és CIB-nek is régóta volt már saját alkalmazásuk.
futpalika: Nincs benne swipe írás így kuka. GBoardon kívül a Swype, ami egyedül jó a ragozás miatt, de az is pár verzió óta hülyült. SwiftKey jó, de nem tud ragozni ugyanúgy, mint a GBoard, akkor már azt tanítom.
-
Fall-N
veterán
válasz
Somatom #119880 üzenetére
Igen csak egy külföldi szaklapok által sokat ajánlott és magasztalt alkalmazásról van szó, amiből van fizetős verzió is. Ez azért lényeges, mert az reklámcélok miatt nem lopott "annyit" hanem "csak" a leütött szavakat küldte el. Egyébként én is megvettem, mert volt benne pár jó funkció, csak nem használtam sokat.
Amúgy látszik, hogy egy ócska pénzéhes amatőr banda volt, legalább védték volna le az adatokat.
-
Kékes525
félisten
válasz
Somatom #118684 üzenetére
Egy régebbi beszélgetésünkhöz egy érdekes info: Újabb durva adatszivárgás történt
Nem a legújabb, de azért nem olyan régi az info. Semmiben sem lehet megbízni...
-
Fall-N
veterán
válasz
Somatom #119849 üzenetére
#119841: Így van.
Az az igazság, hogy az Oreo még nagyon béta szagú. Mi A1-en média szkenner bug van SD kártyával, a 8.1 sem hibátlan még a Pixeleken. Reszelhették volna még. Kár az éves kiadást erőltetni, elég lenne a két éves periódus is.
Nem véletlenül vonták vissza sok telefonnál az Oreót.
IOS-nél is túl gyorsan adják ki a főverziókat, ami meg is látszik a hibák számán.
-
Tökimanó
senior tag
válasz
Somatom #119730 üzenetére
Bocs ! Lehet rosszul fogalmaztam. Megpróbálom leírni másképp. Úgy értem a kérdésem hogy létezik e olyan jelszóval védett alkalmazás amiben nem vesznek el a képeim akkor sem ha valmi gond van a telefonnal. Tehát ha elromlik,ellopják ,stb. Egy másik telefonon ha feltelepítem az adott alkalmazást, jelszó megadása után férjek hozzájuk. Mint pl. a LastPass teszi a jelszavakkal. Ha jól tudom ott sincs gond ha egyik helyről törlöm ,másik eszközön felrakom ,megtartja ami benne van. Remélem így érthetőbb voltam.
-
válasz
Somatom #119711 üzenetére
Értem. Akkor én ajánlanám neki a Macrodroidot, mert bár Ne zavarj módban az sem tud értesíteni, csak akkor, ha a kivételek közt van, illetve egy olyan makróval lehet kicselezni (és ekkor nincs szükség kivételként megadni), ami fogadja a naptáreseményt, kikapcsolja ne zavarj módot - rezget - és visszakapcsolja a ne zavarj módot.
Az esély itt is megvan arra, hogy ha abban a 2 másodpercben érkezik egy hívás, akkor bizony csörögni fog. -
-
G@ben
addikt
válasz
Somatom #119703 üzenetére
Köszönöm a fáradozást!
MIUI-s Redmi 4X-em van, amin sehogy sem tudom beállítani a külön hangprofilokat, van a normál, a néma, meg a ne zavarjanak, de külön nem igazán tudom állítgatni, ezért gondoltam erre a kerülő megoldásra.
Ez a kicselezés nem hangzik rosszul, hogy "miután a Robot kikapcsolja a néma módot, saját maga generál értesítést rezgéssel, majd visszakapcsolja a néma módot", bár van hátulütője, ha mondjuk épp akkor hívnak, mert akkor bizony csörögni fog. -
punky10
addikt
válasz
Somatom #119687 üzenetére
"Természetesen csak a felhasználói élmény növelése volt a célja, nem a Chromecast eladásainak a növelése"
"Apu" szeret Téged!Árgus tekintettel figyel,és közben azon dolgozik,hogy Neked minél jobb legyen!
Az,hogy közben csurran-cseppen valami,az kizárólag a véletlen műve...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Monitor Audio silver rx6 eladó.
- AKCIÓ - INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - i5-12400F - RTX 5060 - 16GB RAM -1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- AKCIÓ - INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - i5-12400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM -1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - Ryzen 5 5600 - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- 830 G11 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 125U 32GB 512GB ujjlolv IR kam gar
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest