- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyikszi
őstag
Nem ír semmit vagy én nem találom.
Helium Setup
1. Install Helium on Android
a) Root user? You're done!
2. Install and run Helium Desktop (link below)
3. Connect Android to computer.
a) You may need to set your USB Connection Mode to "PTP". (Nexus 7, Nexus 10, etc)
4. Helium on Android should now be enabled.Kérhetek telefonos segítséget vagy barkochbázzam ki?
-
Tegla80
addikt
Tudtam,h bele kellene irnom,h asztali nezetet hasznalok.
Sokaig jo volt azt valtozott valami itt a ph-n es azota a "fajlok kivalasztasa"-ra klikkelve semmi nem ugrik fel,h kivalaszthassam a helyet ahonnan szeretnem(ff alatt ott felugrik egy ablak,h honnan szeretnem....,de a rokat ne csipem.)
Amugy nem egyedi a problemam,mert sokan vannak igy a forumot olvasva...... -
zeon.hu
nagyúr
"A képfeltöltés funkció nem böngésző függő "
-
Kékes525
félisten
-
jena2
tag
köszi megnézem, még semelyik készülékem nem zárt vissza, persze úgy lenne ésszerű hogy lezárjon sőt úgy hogyha ki sem nyitna mivel minek ha BT-on megy a dolog, de azt gondolom hogy nincs tökéletes droid csak rossz meg kevésbé rossz
ja de melyiket szedjem le, van sok
most a sima screen off-ot használom a power gomb logósat -
kaciokos
őstag
Elvonatkoztatva a szájkaratétól, ezt én is ajánlani tudom.
Nemrég vagy 30 QR-kód olvasó appot végigzongoráztam, és ez az egyetlen, ami:
- ingyenes
- reklámmentes
- nem kér elborult jogosultságokat
- viszonylag kis app mérettel rendelkezik
- nincs valami balfék hibája (pl. history hiánya, túl kicsi beolvasó négyzet, ...) -
sebijani1982
senior tag
Üdv!
A kérdéses programmal kapcsolatban:
n+1 Qr code olvasó
Az inverz szkennelés számomra hasznos funkció, amit az eddig használt ingyenes appokban nem volt.A stílussal kapcsolatban:
Android alkalmazások - kibeszélő topik!
Ebbe belefér a korábban támadott navigáció, billentyűzet megbeszélése, illetve a fizetős alkalmazások ingyenessé válásának említése!Miért kell támadólag fellépni, ha nem a MAG egyik tagja említ meg valamit a topikban?
Próbáljatok már meg kicsit toleránsabban egymáshoz szólni, kb. annyira, mint amennyire elvárod!
-
Krisz1000
tag
wow köszi az a helyzet h másfél évet visszanéztem a keresőben és nem volt ebben a kérdésben releváns hasonló tapasztalat, azért bátorkodtam megkérdezni.
korábbra valóban nem olvastam vissza, mert szerintem az meg az idő miatt nem releváns.
viszont elárulod h melyik bill jó akkor? (google+swiftkey+swype ot ismerem)
-
Krisz1000
tag
bocsi ezt most komolyan mondod? a swiftkey-vel kapcsolatban tettem fel kérdést... de nyilván nem fogok rá választ kapni, mert folyamatosan egy réteg appról megy a duma, amit nagyon kevés ember használ és ráadásul saját topicja van.
netikett tudod... úgy látom a rating az nem sokat jelent.
ezt az egész beszélgetést inkább a sygic topikba kéne átrakni nem??
-
Bozek
nagyúr
A Horizon Go mondjuk kilóg a sorból, mert arra nem lehet előfizetni, csak akkor lehet használni, ha UPC-s az illető.
(#111225) hfrankee: Pontosíthatnál, hogy milyen meccsekre vagy kíváncsi. Különböző TV adókon mennek ezek, az előfizetést ahhoz kell igazítani.
(#111229) morefire: M4Sport-ra mondjuk ott a MindigTV alkalmazás.
-
-
beg
veterán
Hellyel közzel. Nekem is az a bajom mint neked, csúnyán elbarmolták az utolsó pár frissítést. Ami miatt még nem kukáztam az a lebegő kis billentyű, tableten elhúzva az egyik oldalra. De mobilon néha bepróbálom a gboardot, néha nyomogatom aztán megy vissza a swype. De nem rossz, fejlődik.
-
Bozek
nagyúr
És ugyanazt a részletes statisztikát mutatja root-tal és ADB-n keresztül adott joggal? Mert akkor visszatérek a GSAM-hoz.
Hol van leírva az ADB-s parancs?Közben megtaláltam. Hátha kell valakinek. A Greenify-nek szükséges ADB parancsokhoz is van link az említett posztban.
-
tomy86
addikt
Bár nem tőlem kérdezted, de nyilván az alkalmazás playes oldalára gondolt
Ezen és ezen a képen látszanak a hibás (konkrétan orosz) karakterek a magyar szövegben és erről a videóról van szó. -
Dolphine
addikt
Nekem is lenne Hozzád kérdésem az Expense IQ-val kapcsolatban.
1.
A Play Áruház oldalán vannak fenn képek magyarul, de némelyik hosszú karakter hibás. Ez még most is így van?2.
Van egy bemutató videó a programról. Ott beszél a szinkronizálásról és van egy laptop is közötte. A program mentéseit el lehet érni asztali gépről is, vagy ezt, hogyan kell elképzelni?Előre is köszönöm a választ!
-
andatti
senior tag
Ez igaz, de ennyire nem vagyok paranoiás... Face-n is mindent nyilvánosba tolok. Meggondolni mindig előtte kell a dolgokat, mielőtt megtenném... Nekem az a nonszensz, hogy 21. században nem tudok inforádiót, megadance rádiót hallgatni, mert a céges wifin valaki letilotta a protokolljait. Pedig ezek aztán marhára hú de tiltandók... Pfff. (Igaz, a parlamenti adás, meg a BBC Rádió bejön, de ezt hallgatni 24-ben...)
Amúgy, ha nagyon zavarna lehetne bérelt szerver fiókomra rakni cuccost, hogy nekem magamnak legyen VPN-em, itt olvastam valamikor anno egy topicban, de laikusként túl nagy macera lenne és lehet már meg sem találnám... Persze erre meg írhatod, hogy akitől bérlem a szervert az látna mindent...
Ismétlem nincs titkolni valóm, szeretnék normálisan rádiót hallgatni netről, stb.Régen csináltam weboldalt, annak is bérelni kellett tárhelyet...
-
csadi0011
őstag
Nekem nincs vele tapasztalatom, csak emlékeztem, hogy ez is tudott ilyet.
Melyik verzióhoz csináltad? "fi.aarosoft.appconfig.paid" "fi.aarosoft.appconfig.free"
Most vettem észre, hogy a leírást a fizetős alól másoltam ki, de gondolom egy próbához nem vetted meg, szóval az ingyeneshez mást kell írni.
Ha ez sem gond, akkor én sem tudom. -
csadi0011
őstag
AppConfig
"Location and language settings won't work on all devices! Language settings work on Androids older than 4.2, but location settings always need rooted device or you to grant permissions to AppConfig manually."• Android 4.1.1 or newer without root
If your device isn't rooted but package manager supports granting permissions you need to manually grant permissions to AppConfig with adb:
adb shell
pm grant fi.aarosoft.appconfig.paid android.permission.CHANGE_CONFIGURATION
pm grant fi.aarosoft.appconfig.paid android.permission.WRITE_SECURE_SETTINGS
First one is for language settings and second one is for location settings. -
törölt tag
Nekem úgy rémlik, hogy kilépéskor szokta dobni vmi bárgyú játék rajzocskáját. De, egyrészt ott van rajta az X jel, amire bezárul, másrészt a telóm vissza gombjának hosszan nyomására ráprogramoztam a fókuszban levő alkalmazás bezárását, így azt a reklám megjelenítése nélkül is ki tudom kényszeríteni.
-
darvinya
titán
És bozek
In general, our policy is to keep personal information for no longer than reasonably necessary in light of the purpose for which the information was collected, plus any additional period that is permitted or required by law thereafter. Following the expiration of the purpose for which we collected personal information plus any additional period that is permitted or required by law, we will either delete or de-identify the information from our systems.
[link]Érdekes lenne kifelé menne a reklám.
-
törölt tag
Hogy itt ne legyen sok hsz,amott meg igen, nyitottam külön topicot:
-
Imi1981
veterán
Nálam 8 ezer forint még nincs könyvelve . Jó most nálam volt paypal visszatérítés és fizetés stb .A számlatörténetben visszatérítést mutatja a pénzfelvétet kártyáról nem de az az egyenlegen látszik úgyhogy nem tudom mit nem mutat és mi miatt ezt az egyenleget mutatja .De ellenőriztem pc-n böngészőben és ott is ugyan ez az egyenleg szóval nem az alkalmazás hiba hanem otp hiba . Na nem offolok többet bocs .
-
Bozek
nagyúr
A MoneyWiz 2 kimaradt.
Igaz, hogy nem olcsó, de szerintem egész jól kezelhető. Bár a Költségvetésem-et is megvettem anno.
-
-
Feltettem hozzá egy programot, de nem tud batch-t, illetve fura, hogy nem lehet app telepítésnél kiválasztani, hogy hová menjen.
Alapvetően meggyőző a rendszer, de ez így elég kőkori, 15 éve PDA-k tudtak már ilyet.
Játszani nem akarok a telefonon, de az pl fura, hogy nagyobb, több száz megás játékot fel sem tudnék tenni sehogy, mert a kifogyóban lévő belső memóriába helyezné a szerkezet...Egy LG Leon az, Android 6.0 van rajta. Rootolva nincs, új vagyok a rendszerrel, mint napi szintű user.
-
törölt tag
de, p9 lite.. és elhiszem, hogy abban van a hiba, de a kérdés az, hogy mi..? semmit nem állítgattam rajta, úgy van ahogy a dobozból kivettem..
szerk.: na most találtam egy olyat az energiagazdálkodás menüben, hogy védett alkalmazások.. itt bekapcsoltam, hogy legyen védett a nine is, de ugyanúgy nem jön a mail..
(#108714) ollie: memóriamenedzsment, meg agresszív..?
ez úgy van ahogy kiveszed a dobozból és bekapcsolod, nem tudom sajnos mit kellene állítanom mire, hogy ez működjön, ezért kérdeztem..
-
Bozek
nagyúr
Azért van. Ha konkrétan úgy nem lehet megoldani, ahogy a kérdező szeretné, azért valami részben hasonló elgondolás még segíthet.
Amúgy tisztában vagyok vele, hogy te és darvinya nem nagyon jöttök ki egymással, ezért számomra egyértelmű, hogy miért is ment ez a válasz. Ha más írta volna, akkor mindjárt nem ütötte volna meg az ingerszinted. SharpSA megoldására érdekes módon nem ugrottál...
-
woodworm
veterán
Lehet ő is az emlékeiből él. Régen lehetett a csoportokon belül alcsoportokat létrehozni, de ez csak látszólagos volt, nem valódi könyvtárszerkezet.
Tehát ha valaki Munkahely.Titkárság, Munkahely.Szállítás, Munkahely.Könyvelés csoportokat hozott létre, akkor az a google címtárban mappaszerűen jelent meg. Hogy ez a korai androidos telefonokon hogyan nézett ki, már nem tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- MSI Thin A15 B7VF 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- TUF A17 FA706IU 17.3" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1660 Ti 16GB 512GB NVMe gar
- Lenovo Thinkpad X13 Gen4 - AMD R5 7450U/32GB/1TB
- ELADÓ - LENOVO LEGION SLIM 7i 16IAHV - 40GB RAM, 1.5 TB SSD
- 27" AOC C27G4ZXE Gaming 280Hz 0.3ms válaszidő
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest