- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
llll
senior tag
válasz
DigitXT #47321 üzenetére
azért nem tennék különbséget, mert egyrészt mint mondtam egyáltalán nem várok hívást külföldről
másrészt attól tartok, hogy mostantól több ilyenre is számíthatok
mint amikor hirtelen tömegesen kezdtek nigériai vevők jelentkezni a filléres apróhirdetéseimreSomatom:
így első próbaképpen konkrétan a root call blockert töltöttem le
tahát akkor feltehetően elég akár csak a +44 kezdőszámot is megadni?
vagy ennél azért többet kellene? -
Sziasztok! Nincs tippetek arra hogy viberen ha azt akatom , hogy alaki ne zaklasson mikent tudom tiltani, blockolni a hivasait, uzeneteit...
-
nOvOp
senior tag
Sziasztok!
Melyik az a call blocker, ami egyből foglaltat jelez, ha beállítom az adott számra a híváselutasítást? Tehát nem csörög egyet sem, hanem egyből foglaltat jelez. És ha lehet keveset fogyasszon -
mindemo
csendes tag
válasz
mindemo #44843 üzenetére
ok, megvan
Mr. Number-Block calls -
dokee78
félisten
válasz
tomi0816 #40733 üzenetére
Fél 3 tájékán ennyi tellik tőlem:
Timely 1.2.6 (ch.bitspin.timely)
AdAway HU 2.8 (org.adaway)
AlsaMixer 1.0.9 (com.skvalex.alsamixer)
Angry Birds 1.2.0 (com.rovio.angrybirdsstarwarsii.ads)
Any.do 2.36 (com.anydo)
Autópálya figyelő 1.0.2 (robertoq.hu.autopalyafigyelo)
Battleship 2 1.0.8 (com.byril.battleship2)
BeautifulWidgets 5.4.2 (com.levelup.beautifulwidgets)
Blocker 4.95 (embware.phoneblocker)
Bluetooth File Transfer 5.32 (it.medieval.blueftp)
Böngésző (kisalkalmazás) 2.0.14 (com.sonymobile.smallbrowser)
Calculator MobiCalc 1.3.15 free (my.android.calc)
CallRecorder 1.5.2 full (com.skvalex.callrecorder)
Camera for SmallApps Extension 4.4.1 (com.applepie.android.smallcamera)
Cerberus 2.4.1 (com.lsdroid.cerberus)
chat.hu 4.3.5 (com.lacas.chathu)
CirclesUCCW 1.2 (nb.nb81dev.circles)
Contact Small App 1.0.0 (com.aste.smallapp.contact)
ConvertPad - Unit Converter 2.6.00 (com.mathpad.mobile.android.wt.unit)
Cool Reader 3.1.2-34 (org.coolreader)
CPU-Z 1.04 (com.cpuid.cpu_z)
DigiCal 1.0.4a (com.digibites.calendar)
DiskUsage 3.4.2 (com.google.android.diskusage)
Dropbox 2.3.12 (com.dropbox.android)
DS App2SD Lite 7.2 (com.droidsail.dsapp2sd)
DS Battery Saver 2.0 (com.rootuninstaller.batrsaverpro)
EC.Black 1.0.1 (com.extendedcontrols.theme.black)
Elegante 1.0.1 (fr.pooley.elegante)
Extended Controls 6.0.1 (com.extendedcontrols)
Facebook 4.0.0.26.3 (com.facebook.katana)
FF6 The Game 3.4.1 (com.kabam.ff6android)
Fing - Network Tools 2.8 (com.overlook.android.fing)
Font Pack: Dieter Steffmann - B 3.0 (com.shinycore.fonts.dietersteffmann.b)
Font Pack: Kimberly Geswein - A 3.0 (com.shinycore.fonts.kimberlygeswein.a)
Fordítás 3.0.4 (com.google.android.apps.translate)
Foursquare 2013.12.24 (com.joelapenna.foursquared)
GPS Státusz 4.3.83 (com.eclipsim.gpsstatus2)
GravityBox 2.8.4 (com.ceco.gm2.gravitybox)
Greenify 2.0 beta 7 (com.oasisfeng.greenify)
HUD UCCW 1.1 (com.turndav.huduccw)
IMDb 4.0.0.104000510 (com.imdb.mobile)
Keep 2.1.01 (com.google.android.keep)
Károli 1.2.1 (hu.bitbaro.karoli2011)
LIGHT smallapp 1.01 (org.toroi.tools.light_smallapp)
Lucky Patcher HU 3.9.3 (com.dimonvideo.luckypatcher)
Lustre 2.0.6 (kov.theme.lustre)
Messenger 3.2.2-release (com.facebook.orca)
Minimalistic Text 3.0.11.4 (de.devmil.minimaltext)
MNML Weather 1.1 (com.arandompackage.mnmlweather)
MUSICmall for All Small Application 2.0.3 (com.ru426.android.small_app_music)
MX Player 1.7.21 (com.mxtech.videoplayer.ad)
Mértékegységv. 1.01.02 (com.sony.smallapp.unit)
Nova Launcher 2.3 (com.teslacoilsw.launcher)
Nova Launcher Prime 1.1 (com.teslacoilsw.launcher.prime)
Opera Mini 7.5.3 (com.opera.mini.android)
PaperScrap 1.1 (nb.nb81dev.paper_scrap)
Periódusos rendszer 1.9.1 (jqsoft.apps.periodictable.hd)
PicSay Pro 1.6 (com.shinycore.picsaypro)
Pixlr Express 2.2.1 (com.pixlr.express)
Pocket 5.1 (com.ideashower.readitlater.pro)
Poweramp 2.0.9-build-539-arm-play (com.maxmpz.audioplayer)
Poweramp Full Version Unlocker 2-build-26 (com.maxmpz.audioplayer.unlock)
PPI CALCULATOR 1.2 (hr.example.ppi_calc)
QuickMark 5.0.8 (tw.com.quickmark)
QuickPic 3.4.5 (com.alensw.PicFolder)
Root Explorer 3.1.3 (com.speedsoftware.rootexplorer)
SeriesGuide 10 (com.battlelancer.seriesguide)
Shutdown Start Remote 3.0.5 (de.vrallev.shutdown.android)
Smart Office 2 2.1.27 (com.picsel.tgv.app.smartoffice)
SoftKeyZ 14.2.1 (com.janis605.softkeyz)
Sony car 1.0.A.0.9 (com.sonymobile.carhome)
Stopwatch Lite 4.1 (com.pranavpandey.smallapp.stopwatch)
Stripes 1.4 (com.rwp.uccw.stripes)
SuperBeam 3.0.4 (com.majedev.superbeam)
SwiftKey 4.4.1.241 (com.touchtype.swiftkey)
Switch Zooper Widgets 1.01 (com.switch.zwskin.dbett4)
TeamViewer 9.0.1555 (com.teamviewer.teamviewer.market.mobile)
Telekom 1.0000 (hu.telekom.telekomapp)
TeslaUnread Plugin 2.3 (com.teslacoilsw.notifier)
Total Commander 2.03 (com.ghisler.android.TotalCommander)
TotalBox plugin for Total Commander 0.1.34b (sk.onkokubo.tc.dropbox)
TrackID™ 3.81.13 (com.sonyericsson.trackid)
TubeMate 2.1.0 (devian.tubemate.slide)
TV24 1.2.4 (hu.sanomamedia.tv24)
UCCW 2.9.15 (in.vineetsirohi.customwidget)
UCCWNotification 1.0 (in.htprod.uccwnotification)
UccwTheme Dock & Topbar by AXT 1.0 (axt.uccwtheme.dockandtopbar)
Versicolor 2.0.6 (kov.theme.versicolor)
Viccek 1.3 (com.megabytebomb.viccek)
WhatsApp 2.11.152 (com.whatsapp)
Wi-Fi Matic 1.3.5 (org.cprados.wificellmanager)
WidgetLocker 2.4.3 (com.teslacoilsw.widgetlocker)
Wikipédia 1.3.4 (org.wikipedia)
Xperia MultiMiniapps 1.1 (pl.suzume.xposed.xperiamultimini)
Xposed Telepítő 2.4.1 (de.robv.android.xposed.installer)
Zedge 4.0.3.1 (net.zedge.android)
Árfolyamok 1.7.2 (net.xelnaga.exchanger) -
DeathAdder
veterán
Hali.
Olyan programot keresek, ami az általam kijelölt telefonszámot híváskor nem elutasítja, hanem azt jelzi a hívott félnek, mintha nem lennék elérhető egyáltalán.
Létezik ilyen alkalmazás?Amiket eddig próbáltam, DND Call Blocker és Root Call Blocker app-ban ilyen opciót nem láttam, csak hívás elutasítást.
-
dokee78
félisten
válasz
Oldman2 #38010 üzenetére
1. Igen lehet mappázni.
-Nova beállítások->Alkalmazásfiók->Alkalmazás csoportok-itt létrehozol mappát és megpakolod.2. Próbáld ki ezt:Call Blocker
Olvasok a vakvilágba
-
Siriusb
veterán
válasz
virkir #37972 üzenetére
Kösz a tippet, ezt találtam még: Call Blocker.
Ez egész használhatónak néz ki a Whitelist miatt, lehet mindent blokkolni, kivéve a Whitelist-ben lévőket. Manuálisan lehet engedélyezni, tiltani az alkalmazást, ez még belefér. Még nézelődöm, hátha találok hasonlót időzítővel. -
törölt tag
válasz
Viktor0610 #37818 üzenetére
Direkt töröltem a listából a RCB-t és (egy biztos -> ) reboot után megkérdezte, engedélyeztem, majd feljött az a bizonyos popup egyszer és kész.
VIszont a Root Call Blocker sem működik KitKat alatt.
Beta-ban megoldva. [link] -
törölt tag
Ha a Play Newsstand váltja a Currents-t, az a Newsstand magától való települése után miért nem tűnt el?
A másik, hogy a Root Call Blocker Pro miért dobálja fel a popup-t úgy 3 percenként, hogy köszöni szépen a root engedélyezve van? Csak kicsit idegesítő. Ezzel nem lehet valamit kezdeni?
-
atike
nagyúr
válasz
baandii #35059 üzenetére
Nagyon nagy +1 a Root Call Blocker (Pro)-ra...
Én is használtam nem egy-két ilyen programot (aFirewall, BlackList), de én is azt tapasztaltam amit előttem már más is - tette a dolgát, de nem volt az elutasítás teljesen "rejtett".... Azaz (nem mindig), de időnként nyekkent a telefon egyet mire el tudta utasítani.
Ezzel szemben a Root Call Blocker 10000%-os hatékonysággal teszi a dolgát jó kis extrákkal megfűszerezve. Messze a legjobb választás.
-
baandii
senior tag
tudnátok olyan call blocker-t/black listes appot mondani amivel ha tiltok vkit hívásnál nála úgy jelez mintha ki lennék kapcsolva (a legtöbb csak foglalt jelzést mutat).
-
válasz
z123456789 #33121 üzenetére
Szerintem igen. Ott van a képen a lehetőség: "block hidden numbers"
-
virkir
veterán
Ultimate Caller felhasználókhoz lenne kérdésem.
Kicsit sok a tudása és elveszek a részletek között.
Olyan problémám van vele, hogy azokat a hívókat akik nincsenek névjegyzékben vagy nincs hozzájuk rendelve kép a programon belül nem engedi csengeni.
Azaz egy rövidke csengetés jön utána néma csend.
Van valahol valami beállítás erre?
Call blocker kikapcsolva. -
raziel01
veterán
Call Blocker
Köszi -
doc
nagyúr
válasz
megint én #31058 üzenetére
Bocs ha nem voltam egyertelmu
De igen, pontosan ezt szeretnem. Folyton hivogat mindenfele szerencsetlen telemarketinges, es a szamaik mar bekerultek a "SPAM" contactba, amikre a telefon folyamatos foglaltjelzessel reagal, de mikor rejtett szamrol hivnak, akkor ez nyilvan nem megy (nem akarok minden rejtett hivast automatikusan letiltani).
Ezert gondoltam egy ilyen megoldasra, amikor a hivo hallja hogy azert nem veszem fel mert nincs szam. Ilyenkor vagy visszahiv telefonszamkijelzessel (amit aztan a blocker mar vissza is tud dobni), vagy keres mas balekot -
air
nagyúr
válasz
Probert75 #30310 üzenetére
Call Blocker
Calls Blacklist
Super Call BlockerEzek közül egyik sem írja, hogy root-ra lenne szüksége.
(#30311) Bkrisz9
-
törölt tag
Root Call Blocker Pro a legjobb létező app ilyen és ilyesmi célokra. Tud úgy hívást blokkolni, hogy a kijelző fel sem villan és még csak nem is jelzi a notification bar-on (ha úgy állítod be), hogy volt blockolás. Persze log file van, vissza lehet nézni nap végén, vagy tetszés szerint bármikor. Én a rejtett számokat blockolom ezzel, azt nem vagyok hajlandó felvenni és aki így hív arról tudni sem akarok.
-
spiritex
veterán
Pár napja az AD Block ellenére megjelenik egy "Telefonja súlyos hibát jelez" vacakság. Ti is tapasztaljátok?
-
napocska2
senior tag
válasz
baandii #24860 üzenetére
Nálam a Call Blocker bevált, azóta nem zaklatnak az Ismeretlen számok, mióta feltettem a telómra.
Van magyarított verziója is:
-
atike
nagyúr
válasz
DeathBat666 #20309 üzenetére
Alapból van fekete lista...
De vannak külön programok is erre.
Keress rá a Call Blocker kifejezésre akár itt a fórumon is.
-
dokee78
félisten
válasz
EmberXY #18313 üzenetére
DND call blocker
vagy esetleg Play kereső és ott a jó értékelésekkel rendelkezőket kipróbálod. -
vadkörte
addikt
Help me please. Hívásblokkoló app-ot keresek. De sem az Avast hívásblokkoló funkciója, sem a Root Call Blocker nem akarja végezni a dolgát. Természetesen vagy ez vagy az.
Engedélyezve van a blokkolás funkció, fel vannak véve a feketelistára a kontaktok. Mégsem blokkol... -
club1
veterán
-
g@bo
nagyúr
sziasztok
tudtok lyan android alkalmazást, ami felveszi egy pilanatra a telót ( számlázzon a hivónak egy percet ) és bontja is a vonalat, mert valami örült hivogat.
call block jellegű proggi van, de az nem csinál költséget és pittyen is egyet, nem csendes.
-
Sajtkukacka
csendes tag
Sziasztok!
Samsung Galaxy S I-em van, és letöltöttem rá a Whatsappot.
Mint egy régebbi hozzászólónál, nálam is folyamatosan jönnek az SMS-ek, melynek a feladója én vagyok, tehát saját számról érkezik saját telefonra. A tartalmuk: "<<Nem támogatott tartalom>>".
Mindent megpróbáltam: inaktiváltam a Whatsapp fiókomat, letöröltem az alkalmazást, újratelepítettem a telefonom (gyári beállítások visszaállítása), és nem tudom mi mást tehetnék.
Ami vicces, hogy a Whatsappot már használtam körülbelül fél évig, semmi problémám nem volt vele, és most vissza akartam telepíteni a telefonomra.
Ja és message blockert is alkalmazok, nem válik be.
Valakinek van esetleg valamilyen ötlete? -
válasz
royalka #14100 üzenetére
Nekem erre tökéletesen megfelel a DND Call Blocker, magyar verzió: DND Call Blocker Hu.apk
Egyszerű, kis memóriát igényel, eddig még mindig működött. -
ther
aktív tag
Olyan hívásblokkoló programot keresnék, ami lehetőleg teljesen észrevétlen. A leírások alapján a Root Call Blocker tökéletes erre a célra, mégis én az alap módban hallottam ahogy kicsöngött, a többi pedig fel is vette a hívónak a telefont 1-2 mp-re. Valaki tudna ajánlani olyat, ami tökéletesen működik, illetve van rá mód, hogy a híváselutasítás helyett mást emuláljon (pl kikapcsolt állapot)?
-
atike
nagyúr
-
pvt.peter
őstag
Profile Scheduler alternatívát tud vki ajánlani?
Sajnos nem tudom a repülőgép üzemmódot aktiválni a programon keresztül
(Airplane toggle not working in 4.2 - Blocked by Google)Esetleg ismer/használ vki olyan progit ami kikerülte azóta ezt a blokkolást?
-
sbazsi
veterán
Tudtok ajánlani valami call blockert, ami
A) a kiválasztott kontaktoknak foglaltat jelez, előre meghatározott időpontokban, heti programozással
B) csak bizonyos számoknak enged becsörögni, a többi nem csörög, de nem is jelez foglaltat, vagyis a túloldalon kicsöng, szintén heti előre programozás.
a heti előre programozást úgy értem, hogy pl minden nap este 10-től mondjuk reggel 7-ig legyen érvényben. azon kívül mindenki normálisan csörögne... -
spiritex
veterán
Az Ultimate Call Blocker pl.jó erre, csak minden hívást tiltanod kell vele és megírni az sms-t, amit küldenie kell.
-
stickermajom
addikt
válasz
petipetya #8124 üzenetére
Sajnos nem. Nem az NFC tag írásával van bajom, hanem, hogy nem találok olyan hívás blokkoló programot ami támogatja az ilyen fajta módváltást. Mert ezekben a task launcherekben odáig el lehet jutni, hogy nyissa meg a programot, de módot nem lehet váltani.
Úgy tűnik nagyok az igényeim. Akkor esetleg egy olyan call blocker létezik, hogy be lehessen állítani, hogy milyen időközben legyen bekapcsolva?
-
sdd2
veterán
Sziasztok!
Adott Call Blocker program, ngyenesen letöltötte ismerősöm, beállítottuk és most 1-én levette neki 1270 forintot Ezzel a szöveggel: Thanks for purchasing NQ Mobile Service. HUF 1270 will be added to your phone bill.
Érdekes mert nekem soha nem szedett le pénzt, viszont kérdés az, hogy fog megint levenni majd pénzt vagy fenn hadhatja?
-
Sziasztok!
Melyik megbízható, egyszerű Call blockert ajánlanátok, nem kívánatos telefonszám bejövő hívásainak tiltására?
Nem is akarom tudni, hogy volt-e az adott számról hívásom, rögtön küldje hangpostára, vagy azt érzékelje a hívó fél, mintha ki lennék kapcsolva.Előre is köszönöm a segítséget.
-
taresz2
csendes tag
Itt van amiket használok, próbáljátok ki. Valamihez root kell. 99% magyar nyelvű:
File Expert Pro v5.0.1 - gyors másolás, mással nagyon lassú a file átvitel
File Manager - Telefonról elér PC-t is hálózaton. telefon rendszerfile-okat is elér, módosít, ha engedélyezed
AlarmKlock - sok beállítás
Police Lights PRO - érdekes
GPS Status - iránytű sok adattal
Smart Tools - érdekes gyűjtemény
Mariska 3.1.0 - Az újabbak még nem mennek, vagy csak 1 napig
Beautiful widgets
Beautiful Live Weather - háttérben élő időkép Beautiful widgets-el (nap, hold, csillagok, felhő, köd, eső, hó?)
Broken screen - érdekes
Call meter 3G - telefon forgalom figyelés, rengeteg beállítás
DND call blocker - hívás blokkolás
DW Contacts & Phone & Dialer Pro v2.3.3, hangkeresés, beszélgetés végén beállítható, hogy menjen a home-ra
Enhanced SMS & Caller ID v2.2.1 - kimondja ki hív, Felolvassa az SMS-t, e-mailt, naptárbejegyzést
Voice Search
Display brightness
igo primo ngzoli térképcserélővel
Smooth Calendar - egyszerű, praktikus widget
Gesture Search 2.0.0 - felrajzolt a betűk alapján keres
QuickPic - gyors képnéző
Gmail - levelező
GPS Tracker v0.8.3 - Rögzíti merre jársz
Locus Pro v2.6.3 - túranavigáció
SmartCity 1.1 - BKV útvonaltervező
Menetrend Droid 1.4 - Távolsági járatok
Kétkerék - Kerékpáros útvonaltervező Bp.
Quickoffice - Olvassa és szerkeszti az office file-okat
Touchpal 4.6 HUN - Billentyűzet
Holo Launcher Plus - 1.2.0 - egyszerű gyors launcher, sok beállítás
Battery Calibration 1.2 - Új rom-nál ajánlott, azt mondják.
KeepScreenLite 1.3 - Megadott programoknál nem kapcsol ki a kijelző
Youtube - Lejátsza a youtube file-okat
Link2SD 2.2.3 - automatikusan SD-re rakja a telepített programokat, így több fér. Minden működik így is.
Mobo Player 1.3.243 - mindent játszik
MoboPlayer Codec for ARM V6VFP 1.0
SoundHound8 v5.1.2 - lejátszod, vagy eldúdolod a számot és megkeresi a neten (kis hamisság esetén nem találja, viszont ha jól csinálod igen. tapasztalat!)
Mobile Observatory - Astronomy v1.93 - amerre fordítod a kijelzőt, mutatja milyen objektumok vannak az égen pl.: csillagkép. kersni is tud
SkySafari Pro v1.5.1 - amerre fordítod a kijelzőt, mutatja milyen objektumok vannak az égen pl.: csillagkép. kersni is tudui.: a hangtárcsázás csak headsettel működik?
[ Módosította: bwoay ]
-
magicbox
senior tag
Root Call Blocker vagy Call Master. Ugyanaz a fejlesztő. Az első egyszerűbb, a második összetettebb. Mind a kettőhöz root kell! Rengeteg ilyen programot kipróbáltam, de csak ez a kettő képes teljes hívás és sms blokkolásra észrevétlenül. A Root Call Blocker-t meg is vettem. Az "okosított" verziókkal nem éri meg próbálkozni, mert egyik se működik normálisan.
-
Sátán44
addikt
-
atterodevice
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni:
Olyan hívás szűrő programot keresek, amely blokkolja/elutasítja a rejtett számról jövő hívásokat. És kizárólag csak ezeket.
Androidos telefonra kellene.
Amiket eddig kipróbáltam(Root Call Blocker, DND Call Blocker, Avast), azokban olyan opció volt, hogy az ismeretlen= névjegyzékben nem szereplő, de számkijelzett hívásokat és a rejtett számról érkezőket csak együtt lehetett tiltani.
Illetve a Kaspersky-ben lett volna olyan szűrő, ami a szám nélküli hívásokat tiltja, de valamiért nem működött.
Előre is köszönöm a segítséget. -
Jazz
veterán
Használ valaki Firefox-ot Android alatt?
Nagyon gyors, desktop mód is van (Ad Block plus <3 ), azonban
- mobile módban még a tiny betűméretet kiválasztva is nekem túl nagy (960*540 screen, sokkal több is elférne rajta)
- desktop módban meg a PH! fórum hsz.-ek szövegeinek betűméretei általában picivel nagyobbak mint aminek lenni kéne. Egy-két off hsz. méretei arányosak jók, de nagyrészt picit nagyobb mint lenni kéne (ha majd tudok csinálni screenshoot-ot mutatok)Nektek is ilyen, mint amit a második bekezdében írtam? Van erre valami megoldás?
(#1425) mimey: Köszi, kipróbálom.
-
-
fil
őstag
Root Call Blockert nézted? (feltéve, hogy rootolva van)
-
St3ven
addikt
válasz
TazLeacher #952 üzenetére
Anno végigpróbálgattam jó pár hívásszűrő appot, de csak a Root Call Blocker tudta azt, amit elvárna egy ilyen alkalmazástól az ember.
Egyébként a Profile Scheduler appban is, amit itt linkeltem, teljesen jól működik a whitelist. Csak éppen nekem blacklist kellene, de azt meg nem jöttem még rá, hogy tudom beállítani benne.
-
Bdanyy
addikt
Sziasztok!
Van valami oldal, ahol összegyűjtenek jó androidos játékokat? Annyi van, hogy a marketen már nem tudok kiigazodni.
Ezt ismerem, de biztos vannak még jók.
Amik tetszettek: Osmos, Game Dev Story, DoodleGod, Block Breaker Deluxe, Hexxagon, Peggle. De ezeken kívül nem találtam olyat, ami hosszabban leköt.
Régen symbianre jó volt a K-rally, Stuntcar Extreme, Midtown Madness, ezekért kár, hogy nincsenek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Montech King 95 Pro házikó egy halom ventivel, esetleg Thermalright AIO-val
- Csere is érdekel! Canon C100 super 35mm cinema kamera +Canon EF-S 18-135 obi +Power Zoom adapter
- HP OMEN 17" Gamer laptop , RTX 4060 , R5 8645HS , 16GB DDR5
- Eladó egyben 17 db HDD
- szinte új 11 hüvelykes iPad Pro (M4) (2024)Wi-Fi 256GB silver ezüst Smart Cover Apple 3 év garancia
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest