- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
Hirdetés
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
MikeWazowski #132926 üzenetére
Hol ez az opció?
-
válasz
MikeWazowski #132893 üzenetére
Csak a Samsung mail megy rendesen az s3 órámmal. Így a privát levelezést azon keresztül intézem. Minden más AquaMail.
Amíg nem volt órám, csak AquaMailt használtam. -
HREH
senior tag
válasz
MikeWazowski #132845 üzenetére
RIF is jó, nekem speciel a Boost jobban bejött.
-
Elemental
addikt
válasz
MikeWazowski #132623 üzenetére
Én is safe in cloudot használok.
Lehet okmányokat is hozzáadni.
A kliens tárolja az adatokat, plusz amit megadsz szinkron helynek, ez lehet gdrive, dropbox, vagy saját szerver. Én saját szerverre mentek.
Amúgy a win alkalmazás ingyenes, nézd meg milyen. -
Somatom
veterán
válasz
MikeWazowski #132544 üzenetére
Passzolom. Nem értek a módosított UI -khoz, nem is kedvelem azokat. De, símán el tudom képzelni, hogy ez nem a Gmail üzenete, hanem a rendszer (a moddolt UI) értesít arról, hogy a Gmail szinkronizál.
-
Somatom
veterán
válasz
MikeWazowski #132542 üzenetére
Nálam nincs ilyen jelenség.
Más!
Ha valaki kapcsolatban van a TuneIn fejlesztőivel, akkor legyen kedves, szóljon nekik, hogy ha nagy megjelenített méretre van állítva a teló, akkor a szélső médiavezérlő gombok lemaradnak! Még fekvő nézetben is. A screenshoton látható, hogy optimálisabb elrendezéssel, vagy gombméret csökkentéssel orvosolható lenne a hiba. -
F.E.K..
senior tag
válasz
MikeWazowski #132505 üzenetére
Ez tetszik, köszönöm a tippet
-
kaciokos
őstag
válasz
MikeWazowski #132232 üzenetére
Tudtommal ez nem az alkalmazástól, hanem a launcher-től függ. Nálam a Nova launcher+TeslaUnread mutatja a GMail app ikon sarkában az olvasatlan levelek számát.
-
MikeWazowski
veterán
válasz
MikeWazowski #132231 üzenetére
Na meg most nézem... nincs ikonszámlálója se? Az ikon jobb felső sarkába az új levelek számát sem jelzi?
-
válasz
MikeWazowski #132229 üzenetére
Fontos, ha így (Google-fiókként) adod hozzá a Gmail-címet, akkor úgy is kerül a készülékre, tehát minden mást leszinkronizál.
-
válasz
MikeWazowski #132224 üzenetére
A Gmailnél tuti, be lehet állítani a pusht, sőt, talán csak úgy lehet, yahoos mailcímet még nem próbàltam beállítani.
Persze, hozzátéve, hogy a Gmail-címet nem Egyéb-fiókként hozzáadva. -
kezman
őstag
válasz
MikeWazowski #132180 üzenetére
Szerintem, beállítások>>Alkalmazások és értesítések>>Értesítések és állapotsáv>>Értesítési mód>>ikonok,
-
F.E.K..
senior tag
válasz
MikeWazowski #132178 üzenetére
Azokat a launcher mutatja (az eszköz adminisztrátorok menüben ellenőrizd hogy egyáltalán van-e joga)
-
TomMusic
őstag
válasz
MikeWazowski #132068 üzenetére
-
SharpSA
veterán
válasz
MikeWazowski #131892 üzenetére
A fiókoknál is külön-külön és az email fogadásnál is be kell állítani.
Közben látom már kaptál választ...
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
MikeWazowski #131891 üzenetére
Külön fiókonként is be kell állítani.
Tehát , beállítás/fiók/ adott fioknév/ lehetőség/fiók beállítás -
MikeWazowski
veterán
válasz
MikeWazowski #131891 üzenetére
Most meg is néztem. 5 percre van állítva az alapértelmezett szinkronizálási idő, és a fiókokon belül amelyiknél kell be van nyomva a push. Ennek ellenére az összeset 5 percenként frissíti...
-
Drughi
addikt
válasz
MikeWazowski #131882 üzenetére
A nine megvan, fullba
-
kezman
őstag
válasz
MikeWazowski #131645 üzenetére
Persze, jogos, én nem igen használnám, amire meg kell a gyári is jó, csak próbálgattam párat én is,
Más, a Okmány appot használja valaki? Nálam megy viszont a kocsik adatlekérésénél még mindig írja hogy mennyit kell fizetni holott Jan.1-től ingyenes, nem próbáltam csak ezt írja, ??
-
kezman
őstag
válasz
MikeWazowski #131642 üzenetére
Szerintem meg csak a Donat nem jó, telepítsd le hozzá a col remindert, akkor menni fog, a donát csak a kulcs, én is próbáltam de vissza is térittettem, nekem egyik sem jött be a gyári értesítőket használom ( Huawei P Smart), naptár , keep, stb jelez , max több emlékeztetőt adok hozzá, 5-10-30- perc vagy szundizok, nekem ez így egyszerűbb
-
MikeWazowski
veterán
válasz
MikeWazowski #131642 üzenetére
Újraindítás után ott lett, köszönöm szépen, akkor beállítottam. Remélem jó lesz.
Ugyan itt beállottam a vibert, telegramot stb appokat is. Remélem nem merül jobban az aksi majd ezek miatt. -
rjg
őstag
válasz
MikeWazowski #131640 üzenetére
Beállítások - Akkumulátor - Alkalmazások indítása. Itt tedd kézire és engedélyezd amit szeretnél.
-
Fall-N
veterán
válasz
MikeWazowski #131638 üzenetére
Védett alkalmazások között van, vagy az akku optimalizálás ki van kapcsolva? Ez az EMUI és MIUI egyik fő baja. Ha alap beállításon van akkor kilövi az alkalmazást.
-
TODI1111
veterán
válasz
MikeWazowski #131590 üzenetére
Közel 3 évig nem elég ha megmarad egy emlékeztető jegyzet?
-
TODI1111
veterán
válasz
MikeWazowski #131587 üzenetére
-
pikszel
addikt
válasz
MikeWazowski #131559 üzenetére
A google saját oprendszerén? Mitől tartasz?
-
válasz
MikeWazowski #131559 üzenetére
Nem értem a problémát, ha a Google-lel szinkronizálnád az appot, de OK.
-
válasz
MikeWazowski #131556 üzenetére
Google Tasks?
-
kiraly.andra
aktív tag
válasz
MikeWazowski #131512 üzenetére
Van fizetős és van ingyenes verzió. Én az utóbbit használom, szerintem neked is elég lesz.
-
kiraly.andra
aktív tag
válasz
MikeWazowski #131390 üzenetére
A Flipboard-ot nem ismerem, de a Feedly az ilyesminek tűnik. Én ugyan csak "kintről" adok hozzá hírforrásokat, de van benne tematikus ajánló (böngészés).
-
Fall-N
veterán
válasz
MikeWazowski #131488 üzenetére
Persze, ez alap. Lehet mappánként is alkalmazni rá.
Somatom: Viszont a MiXplorer tudja. Igaz nem képnéző, de be lehet állítani, hogy úgy jelenítse meg és van benne beépített képnéző.
-
Fall-N
veterán
válasz
MikeWazowski #131478 üzenetére
Vegyétek meg, érdemes. Én is megvettem annó meg teljes áron, amikor a csita megvette a szebb napokat megélt QuickPicet.
A másik kedvencem a Moment Gallery, ami még nem teljesen kész. Lesz benne Google fotó integráció és felhő tárhely támogatás.
-
Bozek
nagyúr
válasz
MikeWazowski #131476 üzenetére
A Google Fotók egyelőre nincs integrálva. Dátum szerint lehet rendezni, akár készítés, akár módosítás szerint is. És még csoportokba is lehet őket rendezni, dátum esetén nap, hét, hónap vagy év szerint.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
MikeWazowski #131468 üzenetére
Páromnak is Huawei van ( p10) , eddig szintén a gyári nézegetőt használta, elvolt vele , de tegnap jött ez a kívánsága - amit fentebb kérdeztem - ,miután elrendezte a képeit a mappáival együtt...
Mondom jó , a gyári egy guano , nézzük meg a Simple Gallery appot , hátha tudja amit szeretne ... De hát ezek szerint ez sem tudja a mappás / almappás dolgot kezelni -
eclipse19
senior tag
válasz
MikeWazowski #131390 üzenetére
Gondolom van, de igazából a Flipboardot sem használtam komolyabban soha.
Amikor új volt a Galaxy Tab S, kb 4 éve, akkor nézegettem egy kicsit, mivel azon gyárilag rajta volt, igazából soha nem kattantam rá. Most megnéztem az appot és a weboldalt, látszólag "él".
-
eclipse19
senior tag
válasz
MikeWazowski #131387 üzenetére
Van ingyenes változat is.
Ha előfizetsz akkor archiválja is neked a felhőben a lementett tartalmat és akkor is meglesz később, ha az eredeti már nem lenne elérhető.
Az ingyenes csak a hivatkozást menti el az eredeti tartalomhoz.
A fizetősben van teljes szövegben keresés funkció is, a másikban csak a kulcsszavak szerint.
Lehet, hogy van még más különbség is.
-
eclipse19
senior tag
válasz
MikeWazowski #131379 üzenetére
Nem egy kategória a kettő.
A Pocket arra való, hogy el tudd menteni magadnak egy helyre, amit találtál a weben, későbbi olvasás céljából vagy csak, hogy meg legyen. Az elmentett oldalakhoz lehet kulcsszavakat rendelni, hogy később aszerint lehessen őket keresni.
Minimális szinten vannak benne ajánlott tartalmak is.A Flipboard pedig elsősorban ez utóbbira való: témaköröket és forrásokat lehet választani és ezek alapján összeállít egy személyre szóló képes "magazint" a felhasználónak.
Amennyire tudom.
-
Bozek
nagyúr
válasz
MikeWazowski #131196 üzenetére
Nem tudom, hogy milyen leveleket kaptál, de a mellékletek letöltése is okozhatta a problémát. Márpedig az kikapcsolható.
-
válasz
MikeWazowski #131141 üzenetére
Ez szinte biztos, hogy
user errorbeállítási gond volt... -
Bozek
nagyúr
válasz
Egész télen? 3 hónap alatt?
Amúgy arra nem gondoltál, hogy esetleg másik kliens is annyi adatforgalmat használt volna? Engem mondjuk nem zavarna a 700 MB, van 11 GB egy hónapra.
(#131142) Somatom: Tasker beépülő. Szerintem többet nem is kell mondanom.
-
Somatom
veterán
válasz
Gmail -t használok, ahhoz nekem jó a Google kliens. Amúgy sem vagyok nagy e-mail írogató. Csak kíváncsi vagyok, hogy mi az a plusz, ami 3600Ft -ba kerül.
-
F.E.K..
senior tag
válasz
MikeWazowski #131003 üzenetére
Van olyan aki nem használja a google fotók alkalmazást? Sztem nincs...
Hát, én például egyáltalán nem használom...
-
kovisoft
őstag
válasz
MikeWazowski #131010 üzenetére
Nem tudok a nevükben nyilatkozni, és a Google Photos felhőbe mentett képeit nyilván nem tudja titkosítani, de azt el tudom képzelni, hogy ha a készüléken bizonyos képek titkosított formában vannak tárolva, akkor ezeket a Drive-ba is ebben a formában feltölti.
-
kovisoft
őstag
válasz
MikeWazowski #131007 üzenetére
Ez már csak azért is igaz lehet, mert a felhőszolgáltatásokra ezt írja:
"- Google Photos integration COMING SOON!
- Cloud Services COMING SOON!" -
kovisoft
őstag
válasz
Nem ismerem az appot, de a honlapjuk szerint a rejtett képek ténylegesen titkosított formában vannak tárolva, így más képnézővel nem lehet őket megnézni:
"True vault keeps your sensitive pictures perfectly safe with encryption and it's not limited to the app only, but whole system"
Szerk: most látom, hogy a Play-es oldalon is ezt írják:
"Try our unique and true encrypted vault which is not limited to the app only, but whole system. Put your sensitive photos in the vault and you will not be able to access them with any other app on your device, but only through Memoria"
-
Somatom
veterán
válasz
Egy ilyenről biztosan tudok. De, ettől még jogos a felvetésed.
-
Somatom
veterán
válasz
MikeWazowski #130997 üzenetére
Azt gondoltad, hogy konténerbe teszi? Sztem minden galériaalkalmazás ennyit tud. A QuickPic is csak a megjelenítést blokkolja, de az csak alkalmazáson belül érvényes.
-
Somatom
veterán
válasz
MikeWazowski #130884 üzenetére
Oda van írva, hogy lifetime license, és free map updates.
-
beg
veterán
válasz
MikeWazowski #130880 üzenetére
-
Drughi
addikt
válasz
MikeWazowski #130880 üzenetére
Appon belül láthatod.
12€ a sima Eu térkép.Nekem nem tud annyival többet, mint a waze + google maps ( akár offline)
Ráadásul 2 sim, 2 mobilnet előfizetésem van, így offline se vagyok.
-
laleeee
őstag
válasz
MikeWazowski #130858 üzenetére
..
-
laleeee
őstag
válasz
MikeWazowski #130858 üzenetére
Hívás közben jön fel a reklám, elég fárasztó..
-
MikeWazowski
veterán
válasz
MikeWazowski #130704 üzenetére
Most nézem. 100 Gbyte-ot vettem végül, de kaptam egy 1.600 Forintos utalványt, amit bármire költhetek a play store-ba.
És a Drive, fotók alkalmazásban is ezt a tárhelyet írja. -
Taci
addikt
válasz
MikeWazowski #130702 üzenetére
Valószínűleg csak read-only-ra rakják egészen addig, míg a tárhelykeret alá nem mész. Lementheted a fájljaidat, elérheted, de újakat nem másolhatsz már fel. Meg persze törölheted. Szóval nem read-only mégsem, csak írni nem tudsz.
És ezt sem lehet nyilván örökké ott tartani, biztosan lesz/van egy pár hónapos türelmi idő, utána viszont törlik, nyilván a megfelelő mennyiségű emlékeztető után.
-
MikeWazowski
veterán
válasz
MikeWazowski #130699 üzenetére
Nekem az nem világos, hogy ha előfizetek több tárhelyre, akkor onnantól életem végéig fizetem? mi van, ha felhasználom a teljes 200 gigát, majd nem fizetek tovább...? Törlik?
-
Fall-N
veterán
válasz
MikeWazowski #130699 üzenetére
A YT Prémium sajnos valahol ki is van kényszerítve. Az még hagyján, hogy videó előtt van reklám, nem zavaró annyira, de hogy egy 1-1,5 órás zenei videó közben fél óránként megszakítja a reklám az baromi idegesítő. Telefonon még meg lehet kerülni, de Android TV-n ha jól tudom nem nincs rá okosság.
-
Somatom
veterán
válasz
MikeWazowski #130696 üzenetére
Változik valami az eléréseiben? Fájlkezelőből (SolidExplorer) használom a Drive tárhelyemet és jó lenne, ha ez nem változna. Egyébként mi a helyzet a Drive kliensalkalmazással? One app lesz belőle? Egyszer próbáltam, de káosz lett belőle. Duplikálta a tartalmat és megtöltötte vele a telóm tárhelyét. Egyébként is fura nekem ez a szolgáltatás. Elolvastam róla, amit hirtelen találtam. Pár funkciónál azt írta, hogy webes felületen lépjek be ide és ide. Mivaaaan? Azért van kliensalkalmazás, hogy ne kelljen a webes felületet használni.
-
snooze
veterán
válasz
MikeWazowski #130696 üzenetére
A 15giga ingyenes az onedrive lenne?
-
snooze
veterán
válasz
MikeWazowski #130678 üzenetére
Callistic-et probáld meg..
-
kezman
őstag
válasz
MikeWazowski #130116 üzenetére
Thanks minhármótoknak a keep nyert, mondjuk magamtól is rájöhettem volna.
-
punky10
addikt
válasz
MikeWazowski #130116 üzenetére
+1 a Keep-re...
-
MikeWazowski
veterán
válasz
MikeWazowski #129397 üzenetére
Erre senki?
-
darvinya
titán
válasz
MikeWazowski #129395 üzenetére
Hozd haza Montanából.
Valamelyik kedves app feléleszti. -
xrvman
őstag
válasz
MikeWazowski #128917 üzenetére
Sziasztok!
A Spritmonitort próbáltátok? Annyiban jobb az, hogy a fogyasztási adatokat más is látja és tud tájékozódni az alapján. Reális fogyasztásokkal.
https://www.spritmonitor.de/en/
Van app is. -
Drughi
addikt
válasz
MikeWazowski #128917 üzenetére
Én is erre jutottam.
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
MikeWazowski #127387 üzenetére
Képeket én a Flickr-be mentem. Korlátlan tárhely, eredeti méretben tálka a képeket. Androidos alkalmazása elég jó, automatikusan szinkronizálja fel a képeket és mint említettem eredeti méretben.
-
nfl_fan
csendes tag
válasz
Mit jelent a butítás?
Hasonlítottál már össze eredeti (eleve tömörített) képet, és a Google által letárolt képet?
Én igen. Semmi különbség nincs. Se felbontásban, se tömörítési arányban.
Persze RAW-ot nem ott tárol az ember.
A flickr egyébként 1TB-ot adott régen csak képek számára. És ott a RAW-ot is eredeti állapotban tárolták. -
Bferibörs
addikt
válasz
Ha jól emlékszem 5GB, van de ezért nem használom.
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
MikeWazowski #127185 üzenetére
De van benne widget.
Ja én a naptár részére válaszoltam. Bt/wifi kérdésre nem 😀 -
batai15
félisten
válasz
MikeWazowski #126939 üzenetére
Hoppá diktáltam nem is néztem. Egyébként nem a béta kell hanem a dev
-
turbulencia8
őstag
válasz
MikeWazowski #126904 üzenetére
A Signal szerintem jobb, en a telegramot toroltem.
-
Somatom
veterán
válasz
Csak egy tipp! Nézd meg ezt: Twitch2!
-
válasz
Nagyon gyorsan ki lehet cserélni, de kell hozzá a Notepad++ pc-s szövegszerkesztő alkalmazás.
Kimented a telefonszámokat .vcf formátumba a google-ból. Behúzod a Notepad-ba és a keresővel rákeresel sorban a :06 szövegre( azért kell a : kettős pont elé, mert akkor csak a szöveg elején keres, ahonnan a telefonszám kezdődik, ellenkező esetben a számok közepén is kicseréli a 06-os értékeket). Meg tudod számoltatni vele, hogy hány darab van, de akár a cserélővel mindjárt ki tudod cserélni +36-ra. -
válasz
MikeWazowski #126900 üzenetére
Ez jó régen a vibernél volt hiba.. Hát nem gondoltam, hogy ez még előjöhet...
-
válasz
MikeWazowski #126848 üzenetére
Menti.
-
válasz
MikeWazowski #126885 üzenetére
Nézd meg az elmentett szám formátumát.
Hátha csak az a baj, hogy 06-tal van mentve.Nekem van iOS-t használó Telegram ismerősöm.
-
válasz
MikeWazowski #126843 üzenetére
Igen, ment mindent.
-
válasz
MikeWazowski #126848 üzenetére
Nem használom, csak most telepítettem fel újra. De emlékeztem rá, hogy mikor újratelepítettem, megmaradt az a néhány üzi, amit nem töröltem
-
válasz
MikeWazowski #126845 üzenetére
Igen.
A szám alapján azonosít. -
DS39
nagyúr
válasz
MikeWazowski #126843 üzenetére
"SYNCED: You can access your messages from all your devices at once. Start typing on your phone and finish the message from your tablet or laptop. Never lose your data again."
Bár ezt lehet úgy is értelmezni hogy csak az eszközök között szinkronizál, és szerveren nem tárolja.
-
Somatom
veterán
válasz
MikeWazowski #126736 üzenetére
Úgy rémlik, hogy hívás funkció nincs benne. Azt nem tudom, hogy médiaüzenetre van-e lehetőség.
-
válasz
MikeWazowski #126736 üzenetére
Csevegő program. Asztali klienssel. Reklám nélkül. Jelez, dolgozik, teszi a dolgát. Stb... Tisztább, szárazabb érzés, szerintem.
-
törölt tag
válasz
MikeWazowski #126661 üzenetére
Google naptár
-
válasz
MikeWazowski #125757 üzenetére
Igazad van, olyat, ami a névnapokat ÉS a szülinapokat is jelzi, eddig még nem találtam.
Viszont ennek az appnak a fejlesztője elég rugalmasnak tűnik, jelzem neki ezt az igényt. Hátha...
-
válasz
MikeWazowski #125755 üzenetére
Amennyiben szerepelnek a Telefonkönyvben ezek az adatok, akkor igen. E nélkül nem hiszem hogy lenne olyan, ami kitalálná a szülinapokat.
-
válasz
MikeWazowski #124169 üzenetére
Manuálisan nem tudod. Ha olyan a kép, akkor felkínálja automatikusan.
"You cannot use Color Pop on just any old image. The subject needs to be easily identifiable in order for Google's servers to make the proper edits. When Google Photos detects a compatible image, it'll appear as a suggested edit in the Assistant tab—I don't have any after updating. For now, you cannot manually apply a Color Pop edit. Maybe that will change later."
-
sbwolf
aktív tag
válasz
MikeWazowski #122466 üzenetére
Chromban. www.google.hu
A cimsor alatt, jobboldalon, van az a kis kilenc pontból álló négyszög.
Bökés rá. Alul van a saját fiók.
Kép. -
sbwolf
aktív tag
válasz
MikeWazowski #122458 üzenetére
Google > Saját fiók > Bejelentkezés és biztonság > Jelszavak kezelése > Smart Lock kikapcsolás.
-
D1L1ZS
őstag
válasz
MikeWazowski #122340 üzenetére
Kipróbáltam. Mivel én US angol nyelven használom a telefonom. Működik is, érdekes is, bár nem tudom, hogy lesz e a későbbiekben szükségem rá.
-
sbwolf
aktív tag
válasz
MikeWazowski #122340 üzenetére
Így van. Csak Angol nyelven működik.
-
sbwolf
aktív tag
válasz
MikeWazowski #122332 üzenetére
Így.
-
Fall-N
veterán
válasz
MikeWazowski #120499 üzenetére
Mi A1 topikban is sokan panaszkodnak rá, de nem hitték el hiába írtam, hogy nem a telefon hibája hanem a GMailé.
Nálam jelezne, ha nem használnám helyette az AquaMail Prot. Ettől függetlenül tényleg hektikusan működik a gyári GMail egyeseknél.
-
beg
veterán
válasz
MikeWazowski #120508 üzenetére
Nem figyelmeztettem, nincs hozzá jogom, szimplán kértem valamit amit ezek szerint mindenki megértett rajtad kívül.
-
beg
veterán
válasz
MikeWazowski #120506 üzenetére
Szerintem ne menjünk ebbe bele
-
beg
veterán
válasz
MikeWazowski #120499 üzenetére
Attól még, hogy hetente 20x elmondod, hogy szerinted és még rajtad kívül 6 ember szerint mekkora okádék, még nem fogom pirosan villogó animgifbe kitenni, hogy don't install gmail app.
Vedd figyelembe, hogy kb. ugyanannyi embernél működik hiba nélkül, mint nem, tehát ez egy parttalan vita és ne az döntsön, hogy melyik tábor a hangosabb.
Többször nem szeretnék ezért szólni, múltkor már elég volt.
-
air
nagyúr
válasz
MikeWazowski #120489 üzenetére
Ha sokszor elmondod, attól még nem lesz igaz.
-
tomboy0013
veterán
válasz
MikeWazowski #120489 üzenetére
2 éve droidozok de az a hulladék app meg sosem hagyott cserben.
-
MikeWazowski
veterán
válasz
MikeWazowski #120262 üzenetére
(#120262) <- Erre senki?
-
darvinya
titán
válasz
MikeWazowski #119401 üzenetére
Mint írtam Gmail app-ban van Google fiók és Microsoft fiók, s Gmail app-nak alapból van megosztási engedélye, így alapból ott van minden fiók a naptárban is.
Nálad is 1 levelezővel való kezelés lesz a megoldás.
-
válasz
MikeWazowski #119401 üzenetére
Eszembe jutott még egy megoldás.
Hozzáadod az Exchange fiókot a telefonhoz "direktben", és csak a naptárat szinkronizáltatod vele.
(Vagy lecseréled azt a "csodálatos" Outlookot.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- ROG Zephyrus G14 GA403UV 14" 3K OLED Ryzen 9 8945HS RTX 4060 16GB 1TB NVMe IR kam gar
- T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- X1 Carbon 12th 14" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- T14 Gen1 14" FHD IPS i5-10210U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Eladó vadonatúj, Sovol SV06 Plus 3D nyomtató
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB ZALMAN I3 NEO Chieftec 650W
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ASUS X540SA-XX004D Notebook - 4 napot használt
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest