- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Mobilhasználat külföldön
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
Egészen addig, amíg az okos user nem telepíti az ezt kiiktató Xposed modult. Ha ezután kikapcsolja a modult, rebootol, akkor már hozzá tud férni a VPN beállításokhoz a korábban megadott PIN kóddal, ami ugyebár Android korlátozás.
Hogy ezt miért nem iktatta ki az erre hivatott modul és miért kavart be? Na, ez a kérdés már hangszóróért megy.
Majd foglalkozom ezzel is, de most jobban érdekel, hogy az új VPN előfizetésemmel (VIP VPN Basic) tudok -e Németországban MyTV -zni.
-
Leonardo91
őstag
Led Blinker Pro val úgy néz ki most működik
-
air
nagyúr
Nem tudom, hogy konkrétan milyen "otromba, nagy ikonokra" gondolsz, de már elég régóta 3 féle ikonméret van.
Az egyablakos megoldás nem elavult. Esetleg neked nem megfelelő, de attól nem elavult. Mobilon bőven elég, nekem sosem volt igényem 4-4,7" körül kétpaneles megoldásra."mindenki el volt ájulva itt az ingyenes ES-től"
Konkrétabban?"hát most megkapták ők is a fizetőst."
Azért felhívnám a figyelmedet, hogy megmaradt az ingyenes is. -
törölt tag
Köszi, megnézem, de erősen hajlok arra, hogy inkább külön VPN szolgáltatást bérelek inkább. Vagy, egy virtuális PC -t és azon futtatok egy VPN szervert. Sztem több funkciót tudnék belőle kihasználni. A vicc az, hogy minden eszköz rendelkezésre áll otthon, csak megfelelő sávszélességű netet nem tudok szerezni hozzá.
-
-
Jazz
veterán
Most ez komoly?
Innen indultam. MTP alapból be van kapcsolva.
A gond az hogy nem látja mint meghajtó. Ami a vodafone oldalán van, az ilyen nagymamáknak való "hogyan csatlakoztassuk a telefont a PC-hez" guide....nekem nem ez a problémám.Hiába rakom fel az általam linkelt Samsung drivert, semmit nem ér. (Valószínűleg rossz a driver, de mást nem találtam.) "Driver" feltelepítése után ugyan úgy a "digitális fényképezőgép" fogad, tehát frissített illesztőprogit nem rakott fel. A Driver mappa 28-féle Mobil OS-t tartalmaz, mint smybian stb. de nincs közötte az Android.
A Kies-t is feltelpítettem, de nem lehet csatlakoztatni az eszközt. Először nem is látja mint új eszköz, nem is frissít, csak ha ki-be kapcsolom az USB internetmegosztást. De hiába teker, mivel nincs driver valószínűleg a Kies sem fog működni.
Aztán a Kies meg állandóan leáll. De mindegy, mert nem talál semmit.Próbálok a Samsung oldaláról hivatalos Driver-t leszedni, de nincs semmi értelmes. Csak manualok meg egyéb haszontalan dolgok. [link]
-
törölt tag
Ez két, külön dolog. A TeamViewerest használtam. Létrehozol egy TeamViewer fiókot és azon belül látod, hogy melyik géped online. Egy bökéssel rácsatlakozhatsz bármelyikre. Ez lehet Androidos is, ha megy rajta a Quick Support. A saját telómon Webkey -t használok és webről, vagy SMS -ben érkező kódra az E-Robot indítja a szervert. De, ezt a többszörös, párhuzamos asztali kapcsolatot el sem tudom képzelni. Milyen sávszélesség és proci teljesítmény kellene ehhez? A másik mód, mondjuk egy Push Tasker megoldással lehetséges, vagy vmi Repetihez hasonló érintés másolással, de ezekben nincs a másik asztalának megjelenítése. A root pedig mindegyiknél alapfeltétel.
-
asturel
őstag
100%, de megnéztem a 'supportjukat' a Google+ oldalon és másoknak is gondjuk van vele, felraktam a syncme wireless-t, ez viszont tolja ~10M/s-el (sebességet nem ír, így csak resource monitorban tudtam elkapni), bittorrent sync-kel próbálkoztam először csak sajnos ez nem teljesen úgy működik ahogy én akarom (egy ideig figyeli az aktivitást majd 'auto sleepel' /állítható/ de addig wakelockol..).
Nekem még speedtest.net-en is megvan a 100/100 telefonról -
törölt tag
Lollipop....Lollipop...nem ugrik be. Az mi?
Az az igazság, hogy az a LastPass nagyon jó és ha hozzászokik az ember a kényelemhez, akkor nehéz lemondani róla. Nem csak egyszerű jelszókezelésről van szó. Ettől sokkal többet tud. Ha úgy állítod be, akkor csak rányomsz a könyvjelzőre és már be is léptet. Vagy, megkérdezi, hogy melyik regisztrációddal léptessen be. Lehet egyszeri jelszót generálni. A LastPasson keresztül azzal vki be tud lépni a fiókodba, de csak egy alkalommal.Sas madár:
Apex -ben van duplakoppra parancsikon indítás. Nálam egy screen off E-Robot parancsot indít, de ha van vmi screen off alkalmazás, azt is el lehet így indítani. -
nyuszi123456
aktív tag
Sokan lehetnek itt a műszakiról.
Kellene egy olyan tudományos számológép,
- amin nincsenek reklámok
- a beírt hosszabb művelethez több sor egyszerre látható, zárójel beírható
- több szám is tárolható egyszerre memóriában, külön-külön lehívható
- log n és n hatvány is van
- lehetőleg függvénygrafikon, de ez most extraIngyenes előnyben, most túl körülményes lenne venni, nincs paypal.
Bozek: Köszi szépen.
-
törölt tag
Köszi!
Szóval, ezek ilyen fordító szervereket üzemeltetnek. Ha jól láttam, akkor ez a FaxFile az USA -ban üzemeltet szervert. Tehát, ha én német számra szeretnék faxolni, akkor az nemzetközinek minősül. Vagyis, nekem olyan fax alkalmazást kéne keresnem, amihez tartozik német szerver. Pedzegetem? -
gatto_
senior tag
A listából nekem is eltűnik, de ettől függetlenül letörli az előnézeti képeket. Azért fura, mert az előző telefonomon ugyazzal a verziójú SD Maid-del, nem volt gond. Mindegy, nemrég fejeztem be a 4-es verzió fordítását, ami rövidesen megjelenik, remélem abban orvosolva lesz a hiba.
Előszedni meg úgy tudod, hogy a nyitóképernyőn felül a rajzszög ikonra nyomsz, és ott vannak a kizárt alkalmazások. Onnan kitörlöd és kész. -
törölt tag
A /data/data alapértelmezetten RW -ként van csatolva. Firefox cache -t és egyéb összetevőit már linkeltem manuálísan belső, felhasználói tárhelyre és működött. Viszont, az még nem emulált tárhelyekkel történt. Nem tudom, hogy bezavarna -e az emuláció a linkelésbe. Ki kell próbálni. Pl. Solid Explorer -rel és Root Explorer -rel lehet symlinkelni.
-
aprokaroka87
nagyúr
hát esetleg úgy működhet
ha az sd kártya android/data mappájába másolja be
viszont szerintem azt meg felfogja ismerni a facebook app,és jön az ANR.
az a bibi hogy a data/data rész sokszor kritikus privacy adatot is tartalmaz.
ráadásul az adott app-nak is ki kell olvasnia valahonnan,hogy az eddig alkalmazott bizonyos elérési útvonalak megváltoztak,ha azt nem tudja az app,akkor hibát dob.De ez álltalában benne szokott lenni az app-ban funkcióként.
-
-
asuspc96
senior tag
Szerintem Bozek közelítette meg legjobban a problémámat, a lényeg az hogy tudjak telefonon írni C programokat és a telefon lefuttassa (nem appot fejlesztek, szimpla gyakorlás mert igen nekem is ugyan ez a problémám h keveset vagyok otthon és így a telefonom tudnék sokkal többet gyakorolni)
-
air
nagyúr
Honnan veszed, hogy 2 órás?
Lehet, hogy a Sátántangóról van szó, ami 450(!) perc.
Akkor már nem is olyan sok a 12GB.(#82328) aprokaroka87
A fájl mérete nem csak a bitsebességtől függ, hanem a film hosszától is.
Nem azért nem bírja a vas mert 12GB! Mert lehet alacsony bitsebességgel rengeteg időt kódolni, és akkor bizony elbírhatja. -
törölt tag
Eljátszottam vele, hogy kiismerjem. Hááát... ez sem "csodaszer". Dophin -ból kilépés volt a tesztművelet.
1.: Nem "látja" a floating felületeket és a rajtuk végzett beviteleket (a logjából egyértelműen látszik). Ha a delfin ikonra bökök, akkor megjelenik egy floating felület. A logban csak az ikonra bökés van meg, utána semmi. Tanuló módban sem látja, nem listázza a gombok szövegeit. Aktiváltam Dolphin -ban a kilépés gesture -t. Ezt használva, egy más típusú kilépő ablakot dob a Dolphin. Azon minden felületet és szöveget be tud azonosítani.
2.: Próbáltam miniPC -vel is. Na, ott totál csődöt mond a tanuló mód, ugyanis minden egérmozdulatot bevitelként érzékel. Így nem tudok megmutatni neki egy ikonra bökést. Viszont, ha a Dolphinos floating felület fölött mozgatom az egeret, akkor totál "vak". Ahogy arrébb viszem az egeret a felületről, rögtön érzékeli a "bevitelt". -
Jazz
veterán
De ez az, ez van fent. (kördiagram elírás).
Közben megtaláltam benne a "[root required] opciót, ami egy bővített választási listát hoz elő (nem tudtam hogy az egy külön menü, azt hittem hogy csak a fenti listára vonatkozó megjegyzés). Ezután már meglehet nézni a /system -et pl, és nem csak az "App stroage, storage card, /mnt/sdcard2" triót.Az igazán frankó ez lenne (ES), ha kielehetne terjeszteni az sdcard és sdcard2-őn kívülre is. Almappákba lehet lépegetni file-kezelő módra stb. [link] Diskusage grafikus megejelenítése zoomolgatással nem a legjobb. (erre a célra. de áttekintésre tökéletes).
(#81944) air: az csak egy példa volt. Internal storage a cél.
(#81945) zseko: köszi kipróbálom.
-
zeon.hu
nagyúr
Ahogy a statisztika készül (bár teljesen más témában):
Mikor beütött a válság, kicsiny városunkban kiadták az éves vendégéjszakák számát és büszkén hirdették, hogy ugyanannyi lett, mint a megelőző évben.
Azt már nem írták bele, hogy 1 évvel korábban agyba-főbe büntettek mindenkit, több tízmilliós bírságot szabtak ki még a nagy szállodákra is, mert benyelték az IFA-t. Emiatt következő évben mindenki bejelentett minden vendéget. Apám szerint (aki 40 évig volt szállodai szakember) kb felére eset vissza a város látogatottsága egyetlen év alatt.
Na, ennyire hiszek a hivatalos statisztikáknak... -
törölt tag
Elgondolkoztál már azon, hogy kik tolják eléd ezeket a statisztikákat? Én az élethelyzetről írok, ami a számok mögött van. Pont az a baj, hogy könnyebb a számokra hivatkozva szankciókat hozni, mint megkeresni a valódi ok-okozati összefüggéseket. Csakhogy én ezeket nem egy statisztikából olvasom, hanem nap, mint nap magam körül látom és a bőrömön érzem. Ha azt hiszed, hogy vmi mámorító érzés, amikor a f...ddal verik a csalánt, akkor közlöm, hogy nagyon nem az. Ezen pont azok tudnának változtatni, akik a szankciókat kitalálják. A bibi az, hogy őket viszont csak a bevétel érdekli és ezért egyáltalán nem érdekük a valódi problémák megoldása. Sokkal kifizetődőbb etetni a népet a statisztikai maszlaggal, tolni a marketinget a kaszához. A statuálás a lényeg, Pelikán elvtárs!
-
Jazz
veterán
Ismerem, sőt fenn is van. (root is van). Azért köszi.
De ez nem alkalmas filekezelő szinten mappa méretek csekkolására.
Ez csak annyit csinál, hogy felosztja neked az internal storage-et egy "kördiagramba" ahol az appok és fő mappák méretét látod. De hogy a system-en belül a lib-nek mekkore a mérete, azt már nem tudod megnézni. Ez egy áttekintést a rendszerről, azt is az appok szempontjából. Egyébként hasznos kis app.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3079, 100% Akkumulátor
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest