- Milyen mobilnetet vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- One mobilszolgáltatások
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zeon.hu
nagyúr
-
Somatom
veterán
válasz
pc360 #127324 üzenetére
Nem ilyen egyszerű ez. Egy példa. Huawei Wear, a Huawei karperecek segédalkalmazása. Az egyik frissítésnél jelzett a Play, hogy új jogosultságokat igényel. Indításkor az arcomba tolt egy EULA -t, hogy engedélyezzem a teljes névjegyzékem és híváslistám megosztását a Huawei szervereivel. A "nem" -re bökve természetesen kidobott, és a mai napig teljes funkcionalitással használom a régi verziót. Hogyan kéne megvonnom tőle úgy az engedélyt, hogy használhassam az újabb verziót? Azért is érdekelne a válasz, mert szándékozom a Talkband B2 -met B5 -re cserélni, ami már nem kompatibilis a segédalkalmazás általam használt verziójával.
-
-
Bozek
nagyúr
válasz
pc360 #126915 üzenetére
Te verted majd azon, hogy az Apex mennyivel jobb, mint a Nova. Én sehol nem írtam le, hogy szar az Apex.
Én letöltöttem a Play-ből, ami elérhető és az ezeket nem tudta. Ahogy más is onnan tölti le és ugyanezt tapasztalja.
Egyébként még mindig nem érted, hogy mi az app shortcut. Pedig még linkeltem is a leírását. Nem az, amiről te a képet beraktad. Ez az app shortcut.
-
Bozek
nagyúr
válasz
pc360 #126898 üzenetére
"A legújabb verzióból visszavágták ezeket a funkciókat, pont ezért írtam, hogy elcseszték"
Magyarul már nincs benne. Az emberek nagy része a Play-ből fogja letölteni az alkalmazást, tehát ne olyan funkció alapján ajánld, amit már kivettek.
Az app shortcuts-ot meg direkt írtam így, hogy rá tudj keresni. De segítek: [link].
-
Somatom
veterán
válasz
pc360 #126899 üzenetére
Nem. Ez az alapértelmezett lehetőségeket listázza. Nem ad módot a meghívó utasítás szerkesztésére, pedig ez alap az Androidban. Pl. X videófálj megnyitása Y lejátszóval (az alkalmazás activity -jéhez társítod az intent "uri" sorában a videófájl elérési útját). Vagy, gyorstárcsázás, ami a szám hívását nem GSM -en, hanem X VOIP alkalmazással indítja ("intent.action.CALL" helyett, "intent.action.DIAL").
-
Somatom
veterán
válasz
pc360 #126894 üzenetére
Sztem kb. tök mindegy. Évekig Apexet használtam, de a mostani telómon (Moto Z Play, A:7.1.1) naponta összeomlott. Nagyon régen, vmi akcióban megvettem a Nova -t. Beállítottam, hogy pontosan ugyanazt lássam és ugyanúgy működjön, mint az Apex. Sikerült és azóta egyszer sem omlott össze. Ami nekem hiányzik, azt viszont egyik sem tudja:
parancsikon létrehozása a kezdőképernyőn. X fájlt meghívni, Y módon, Z alkalmazással. Alap Android feature, totál launcher feladat, mégis külön parancsikon-szerkesztőt kell hozzá telepíteni, vagy automatizálóban konfigolni, és annak a parancsikonját kirakni. Szvsz. Apex, Nova, egy kacat. -
Bozek
nagyúr
válasz
pc360 #126888 üzenetére
"Csodás, akkor kezdi utolérni az Apex-et."
A Nova már túlszárnyalta az Apex-et elég régen. Az Apex-ben tudod csoportosítani az alkalmazásaid az alkalmazástárban? Tudja az Oreo újítását, az app shortcuts-ot? Egyik sem megvalósítható, az utóbbi még Oreo alatt sem, pedig ott azért nem ártana. Ennél még az Xperia Home is jobb.
Ezek lennének fontosak, nem pedig egy "tüntessük el a mappa nevét, ha megnyitjuk" baromság.
-
Bozek
nagyúr
válasz
pc360 #126410 üzenetére
Na, akkor a mai frissítéssel ez is pipa. A Beállítások - Mappák - Windows Style-hoz bekerült egy olyan jelölőnégyzet, hogy Show folder name. Ha onnan kiveszed a pipát, akkor már nem is jeleníti meg az asztalon a mappa nevét, ha megnyitod.
Viszont a frissítés bekapcsolta a dokknál az ikonok elnevezését, de persze ezt továbbra is ki lehet kapcsolni.
-
Fall-N
veterán
válasz
pc360 #126440 üzenetére
PoweAMP: Én tiszteletben tartom más igényeit, de többünknél az verte ki a biztosítékot, hogy ha nincs net és éppen liszenszet ellenőriz, akkor bukta, mert nem engedi használni az alkalmazást. Miféle idióta dolog ez? Semmi értelme. Aki megvette azt ne szopassa már a fejlesztő. Aki meg feltört verziót használ annál úgysem tud lefutni a csekkolás így nyilván értelmetlen az egész másolásvédelem és pont azt szivatja, akit nem kéne.
Ugyanezt játszotta el a PC-s játékipar is.
Hi-Res meg nem érint, pedig annó én is megvettem.
-
Bozek
nagyúr
válasz
pc360 #126438 üzenetére
Az Apex több mindenben sz*r, mint a Nova.
Ez is egy kijelentés. Amúgy az "átlagjuzer" meg pont nem azzal fog foglalkozni, hogy ne legyen ott a mappa neve. Az is ritka, hogy valakit ez érdekeljen.
"Ha egyszer a főképernyőn semmilyen más szöveg nem jelenik meg, csak ez, akkor igenis szembetűnő és zavaró lehet"
Nem jelenik meg a főképernyőn. A mappán belül jelenik meg, ha megnyitod.A Hi-Res-re kitérve meg azért van különbség még a 16 bites FLAC-nél is. Nem mindegy, hogy a dekódolásra mit használ a telefon.
(#126439) 1bitesjuzer: [link]
-
1bitesjuzer
csendes tag
válasz
pc360 #126440 üzenetére
Hát igen, a többi is csak inkább mondvacsinált indok.
"saját léptetést kiválasztani a hangerő állításához"
Húúú, hát enélkül élni sem lehet."amiben van vizualizáció"
Ki az a kretén, aki zenehallgatás közben a telefon kijelzőjén vizualizációt néz???"ki tudsz választani egynél több zenemappát is"
Ezt pedig szinte mindegyik tudja. Legalábbis amiket eddig én használtam, azok mind tudták.
-
Bozek
nagyúr
válasz
pc360 #126435 üzenetére
Okés, akkor mondj még pár olyan zenelejátszót, ami kezeli a Hi-Res Audio-t, amiben lehet saját léptetést kiválasztani a hangerő állításához, amiben van vizualizáció és amiben ki tudsz választani egynél több zenemappát is. Egyelőre ennyi. Majd szólj, ha találtál ilyent.
Azt se értem, hogy miért említed a "hulladék fejlesztői változatot". A 709-es például nem az, a másik meg csak az új UI miatt lett felrakva a Play-re.
Nem ám azok a funkciók kellenek az embereknek, hogy a mappának a nevét el lehet-e tüntetni vagy sem. Annak például semmi értelme.
-
Probert75
addikt
-
Probert75
addikt
-
Probert75
addikt
válasz
pc360 #126324 üzenetére
Nem tudom, de lehet erre gondolsz! 1:50-től van. És már nagyon régóta benne van.
-
Fall-N
veterán
válasz
pc360 #126324 üzenetére
Tudja a Nova is, ahogy írták előttem, már több éve. Nova már rég utolérte az Apexet, nem véletlenül írtam, hogy próbáld ki.
Az utóbbi két évben az Apex elég jól megrekedt a fejlesztésekkel, nemrég kezdték csak el újra. Nova addig sok fejlesztést átvett, nyilván főleg az aktuális Pixel Launcher ami alapján fejlesztenek. Nova például tudja az alsó kereső widgetet is kicserélni bármilyen 4x1-es widgetre. Ott van még a Sezam shortcut integráció is. Ezeket az Apex nem tudja.
-
Probert75
addikt
válasz
pc360 #126293 üzenetére
Nekem a pro 21,35MB. Befagyni még sosem fagyott, pedig nem mai darab a telóm, egy Samsung Galaxy A3 2016. És nekem sem mókolt a teló és nem is egy erő- és ram bajnok. Nem, nem kell megvédeni a véleményedtől! Elfogadom a véleményed, de annyiszor nem kell elmondanod sem. Nem mondta senki, hogy hazudsz. Te egy vagy a sok megelégedett felhasználó mellett. Kinek mi a jobb! Hiba akad az ES-ben is, de akad a Solidban is. Elég megnézni a hozzászólásokat.
De mindegy is, felesleges ezen vitáznunk! -
Fall-N
veterán
válasz
pc360 #126279 üzenetére
Az ES helyett ott a Solid Explorer azzal is gyerekjáték menteni.
Vagy ott a Nova Launcher, Ami hiába hasonló mint a Pixel Launcher be lehet állítani hagyományos kinézetre, ahogyan az Apex is kinézett. Magyarul alkalmazás menü gomb és nem a felfelé húzás módszer.
Vagy ha nem zavar ez az újfajta kinézet akkor ingyen ott a Lean launcher vagy a Lawnchair.
Probert75: Nem kell root, szinte bármilyen fájlkezelő képes rá, ES egy elavult reklámokkal teli 💩. Solid Explorer ahogy fentebb is írtam.
Egyébként tudom, hogy sok embernek nem tetszik, de ráfért a frissítés az Apexre. Így zárkózott fel a többi mellé (Nova, Action, stb.) Az más kérdés, hogy bénák, (mint mindig). Benne hagyták volna a régi kinézetet, ahogy a Nova és nem lenne ennyi egy csillagos értékelés.
-
mobilizmo
Topikgazda
válasz
pc360 #126277 üzenetére
apkmirror-ról letöltöd az utolsó 3-ast (3.3.3 verzió) és a zipsigner-el aláírod, hogy ne akarja frissíteni. Zipsigner-t nem használtam még, tehát pontosan nem tudom, hogy kell. Egyébként meg apkinstaller vagy akár ES FileExplorer is alkalmas a telefonon lévő appok backup-jára, ha nem akarsz a bizonytalanabb eredetű apkmirror és társaihoz fordulni.
-
Somatom
veterán
válasz
pc360 #126145 üzenetére
Ha ilyen egyszerű, akkor hogy fordulhatnak vele elő azok a problémák, amiket itt szoktak említeni? Hogyan tűnhetnek el névjegyek? Hogyan duplikálódhatnak? Ha én a teló névjegyzékét adom meg használatra, akkor keresésnél miért dob olyan névjegy találatokat is, amik csak a felhőben vannak, a telón nem?
-
törölt tag
válasz
pc360 #125937 üzenetére
• a képernyőt felfele húzod a főképernyő bármely pontján, akkor megnyitja az appokat, és nem kell külön gomb rá
• lefele húzás az értesítések megjelenítéséhez, tehát nem kell állandóan teljesen felnyúlni a felső sávig ahhoz, hogy azt lenyisdEzek valóban hasznos funkciók. Olyannyira, hogy a Samsung reagált is rá és az Oreoval együtt érkezett Samsung Éxperience 9 felület (a TW utódja) tartalmazza is őket. Kedvelem ezeket az újításokat.
-
Pista0001
addikt
válasz
pc360 #125935 üzenetére
Az igazat megvallva nem emlékszek már, mik voltak, a 6 éve vásárolt Motorola RazR első két évéről van szó, de olyan funkciók voltak, amiket használtam, és semmi kedvem nem volt másikat keresgélni helyette, mert a márka új tulajdonosa (a Google) elkezdett ritkítani. Elvagyok így működnek az eszközeim, és nem kell amiatt bosszankodnom, hogy az újabb sz@rabb
Tökéletesen elégedett vagyok a gyári launcherekkel, nem is nagyon világos, hogy miért nem felel meg sokaknak. A Huawei rendszerét egyenesen imádom, a Motoroláé is jó. Az eredeti rommal nem hiányzott semmi, a frissítések után egy kicsit igen.
-
Pista0001
addikt
válasz
pc360 #125932 üzenetére
A gyártó által integrált appok, widgetek közül több is eltűnt mindkét alkalommal, az újabb romnak már nem volt része. Az általam telepítettek természetesen nem változtak.
Nem tapasztaltam problémát az időközben frissített appokkal (Fb, messenger, sygic, stb), mindegyik jól működik.
Amikor havonta 50-szer frissítenek valamit, és mindegyikkel sz@rabb lesz, az 50%-ával meg működésképtelen, azt nem viselem valami jól, akkor már inkább a biztonsági kockázat.
-
Fall-N
veterán
válasz
pc360 #125932 üzenetére
+1
A legfrissebb Android 8.1 fut a telefonomon és semmi hátrány nem ér abból, hogy friss a rendszer. Amelyik fejlesztő meg nem halad a korral, annak az alkalmazása megy a levesbe. Ezért is érdemes általában azokat választani, amelyek színvonalasak nem házi barkács vackok.
-
csaba17
senior tag
válasz
pc360 #125917 üzenetére
de eddig is megvolt a két db ikon, az egyiket töröltem, majd újra létrehozni már nem tudtam, kezeli az alkalmazás, hiába nincs már benne.
szerk: a 124-es verzióban még benne volt, de hiába tapicskolok, nem csinál semmit sem, nem hozzá létre a parancsikon. mindegy, azért köszönöm.üdv: Csaba
-
darvinya
titán
válasz
pc360 #125882 üzenetére
Rálát, hogy frissítésben benne van készüléke is? -Mint, ahogy írtam második lépcső.
Első Play legfrissebb verzió Op. rendszerhez, utána készülék típus, stb. és így tovább.
Ez szerver túlterhelés ellen hozták, mert mi történne, ha kb. 5 milliárd készülék egyszerre frissítene mindent (Play áruházat, Play szolgáltatásokat, készülékenként app-ok).Töltse le apkmirror-ról, vagy felrakom valahová, ha kell.
Bár én Bétázok, mert azt szoktam meg.(#125884) pc360
Ok, csak sürgős a frissítés, emiatt kezdődőtt írások.
-
darvinya
titán
válasz
pc360 #125879 üzenetére
Hol erősítette meg, mert hsz-ek között nem olvasom tőle Play verzió számot.
Írásomban ott van készülék is, mint második lépcső frissítés elérhetőségként(#125880) Somatom
Play frissítési metódus megfejtésére teszünk kisérletet.
Sok összetevő van miért nem érhető el a legfrissebb. -
darvinya
titán
válasz
pc360 #125876 üzenetére
Rendszer verzióként eltérő a legfrissebb Play, és ahhoz az új Opera.
Pl: nálam Play 10.6.08-all -nál 47-es július 11 a legfrissebb verziós az Opera …129167(#125878) pc360
De rendszerhez elérhető legfrissebb Play adja be az új app-ot elsősorban, utána jön, hogy fejlesztő hozzáadta a készüléket, stb.
Nálad ez a verzió a legfrissebb Play, nálam nem. -
eclipse19
senior tag
válasz
pc360 #125743 üzenetére
"nem sok minden másra jó egy TV, minthogy..."
Viszont ha éppen egy TV adást szeretne nézni valaki, mint jelen esetben is, akkor szinte ideális.
Ehhez itt speciel pedig pont elég volna egy alapcsomag, akár kábeles, akár sugárzott adás.(A digitális tévézés korában egyébként eredeti hangot is lehet választani a filmek alatt.
Kizárólag igényeseknek.)
-
csadi0011
őstag
válasz
pc360 #125167 üzenetére
Én nem találom az alkalmazásban a funkciót.
Nincs ilyen menüpontom. https://messages.android.com/ -
törölt tag
válasz
pc360 #125108 üzenetére
Nincs már fent playen törölték. Erre írtam hogy nem értem miért törlik az ilyen jellegű appokat. Már nem ez az első. Baromira idegesítő hogy megveszek egy zsák pénzért 4k-ás cuccokat én is és ismerőseim is aztán le vagyunk korlátozva ha 4k-ás tartalmakat akarunk megosztani egymással. Az összes app lerontja, feltöltős oldalak szintén.
-
törölt tag
válasz
pc360 #125104 üzenetére
Én nem szeretem az imgurt, lerontja a feltöltött képek minőségét. Helyette ezt használom (bármilyen fájlra) ez megtartja az eredetit és ez is ad letöltési linket.
Azt mondja meg nekem valaki miért kerülnek törlésre az ilyen jellegű appok áruházból?
-
sphe
senior tag
válasz
pc360 #125055 üzenetére
Kipróbáltam, és valóban nagyon jó a diktálás része, de annyira kicsik a billentyűk és más a kiosztás az ékezetek miatt, hogy állandóan mellé ütök vele.
Tényleg nagyon hiányzik a gboarból az írásjelek funkció, de nem mindig diktálok és elég logikátlan szavakat is javasol a swype.
Ha lehetne kiosztást változtatni, valtanék, de így marad a Gboard.
Egyébként ezt a hsz-t is Gboard diktálással (+szerk) írtam.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
pc360 #125055 üzenetére
Ha diktálás közben nincs írásjel, akkor vagy anélkül írsz, ami igénytelen (jegyzetnek mindegy, de hsz-nek az), vagy utólag szerkeszted, ami hosszadalmas, vagy belátod, hogy az a régi még mindig jobb ezen a téren.
Ha a Gboard tudja majd minimum ezt, akkor váltani fogok rá, előbb biztosan nem.
Egyébként aki annak idején telepítette a Swype-t, annak a playen még mindig elérhető az utolsó verzió.
-
Tesztelo.hu
senior tag
válasz
pc360 #124759 üzenetére
Mármint milyen grafikonja nincs? Hőmérsékletet, időjárást mutatja néhány órás és napi bontással, a várható esőt grafikonon is. Ezen kívül pontos, van mo-i radarkép. Ez utóbbiak nekem lényegesebbek bármilyen grafikonnál, és 900 Ft-ot nem fogok kiadni egy időjárás appért...
-
Bozek
nagyúr
válasz
pc360 #124586 üzenetére
(#124593) Fall-N: A PlayerPro nekem is megvan, de nem jött be annyira. A PowerAMP is persze a fenti linken található DSEE HX™ segítségével szól annyira jól, szerencsére a Music FX-et kezeli, így minden Sony-s javítás használható vele.
(#124616) pc360 és (#124621) pc360: 2. "Online tároló = hazárdírozás. Ezen sincs mit többet ragozni."
Egyrészt először fel kell törni a Google fiókot, aztán meg a jelszavakat tároló fájl kódolását. Szerinted kinek ér meg ennyi vesződséget a halandó felhasználók jelszavai? Persze ha egyáltalán sikerül neki feltörni mind a kettőt. Az offline tárolás meg hülyeség, mert nem érheted el bárhonnan. A SafeInCloud-ban pont az a szép, hogy van Chrome beépülője Windows alá is, így csak rá kell böknöm és be is illesztette a jelszavam. -
zhata
senior tag
válasz
pc360 #124608 üzenetére
Kutya baja nálam. (ES File Explorer) Tökéletesen működik, jól kiegészülve a másik kettővel. (Total Commander, Root Explorer.)
Nekem még mindig a Swype keyboard a nyerő, a nagyon jól használható a diktálásos írása miatt.
Barátom, kinek így, kinek úgy.
No meg függ a telefontól is. (Nálam OP3, Oxigen OS 5.0.3) -
Somatom
veterán
válasz
pc360 #124616 üzenetére
1.: A topik témája az Android alkalmazások, nem pedig az Android telefonos alkalmazások. Tehát, az Androidon belüli platformkompatibilitás is lehet szempont egy-egy alkalmazásnál. Pl. aki sokat van autóban, annak fontos lehet az AA kompatibilitás
2.: Megint egy egyéni szempont. Nekem az a véleményem, hogy a biztonság álljon arányban a kockázattal. 1000Ft -nak szerintem elég egy könnyen zárható szekrényfiók, fölösleges egy páncélterem, amibe fél óra bejutni. A legfontosabb kódomat a fejemben tárolom, a többinek viszont elegendő a LastPass biztonsága is. Cserébe az egyszerűbb használatért.
3.: Lehet, hogy Te odaképzelted azt a szócskát, de mi csak arra tudunk reagálni, amit leírsz. Amit odaképzelsz, arra nem. -
Somatom
veterán
válasz
pc360 #124614 üzenetére
1.: "A kompatibilitást nem néztem." Ennyit a listád közhasznúságáról.
2.: Sztem az hazárdírozik, aki nem frissít idejében egy jelszókezelő beépülőt.
3.: Te kérdezel szempontokról? A listádban kijelentetted, hogy a Smart Keyboard Pro a legjobb és slussz. Szóval, a listádban említett szempontok alapján is kijelenthetem, hogy az Anysoft a legjobb. -
-=RelakS=-
veterán
válasz
pc360 #124608 üzenetére
Igen, arra rájöttem, hogy a 4.5.2 után változott már meg a program, csak meg akartam tudni, hogy mi változott. Az, hogy előtte normálisabb volt, nem információ
Viszont ahogy nézem, egyúttal abandonware lett belőle, tekintve, hogy még a Cheetah Mobile oldala sem listázza a QuickPic-et.
F-Stop egyelőre bejön, majd még jobban megnézem. -
Somatom
veterán
válasz
pc360 #124608 üzenetére
Az összefoglaló egy közös lista, amit Te írtál, az meg egyéni. Lehetnek olyan szempontok, amiknek az általad írt alkalmazások nem felelnek meg. Pl. mi a helyzet a XiiaLive platformkompatibilitásával? a TuneIn Pro elérhető Wear -re, Android Autora, Android TV -re, és Chromecast kompatibilis.
A PasswdSafe be tud léptetni automatikusan, ha mondjuk Dolphin -t, Firefoxot, vagy Yandexet használsz? A LastPass igen. Billentyűzetből pedig nem a Smart Keyboard Pro a legjobb, hanem az Anysoft.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Milyen mobilnetet vegyek?
- Nintendo Switch
- Iqos cigaretta
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Amazon Kindle
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest