- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Yettel topik
- iPhone topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csaba17
senior tag
sziasztok!
oreo alatt nálatok a mobilnet statisztika működik a wifi hotspotnál?
mármint normális értéket mér?
nálam mióta frissült sajnos nagyon nem, ilyen 1-200KB holott több megás pdf-eket töltök le.
android 7-nél jól mért, napi 2-3-400MB, most meg 1MB sincs....
így hiába írja mennyi van még hátra, az már nagyon nem valós.
vmi ötlet? -
csaba17
senior tag
válasz
D1L1ZS #125925 üzenetére
a felül rábökök a kontakt képére azt nem értem, tekintve, hogy bal oldalon van kis körökben az akivel beszélek.
ha a jobb oldalon rámegyek az i betűre akkor a 3 pöttynél nálam csak chatfej megnyitása, beszélgetés törlése és probléma jelentése van és szintén legfrissebb messenger, mobil meg szintén xiaomi -
csaba17
senior tag
válasz
pc360 #125917 üzenetére
de eddig is megvolt a két db ikon, az egyiket töröltem, majd újra létrehozni már nem tudtam, kezeli az alkalmazás, hiába nincs már benne.
szerk: a 124-es verzióban még benne volt, de hiába tapicskolok, nem csinál semmit sem, nem hozzá létre a parancsikon. mindegy, azért köszönöm.üdv: Csaba
-
csaba17
senior tag
sziasztok!
a fb messengerből kivették a "hivatkozás létrehozása" lehetőséget?
hogyan tudok 1-1 chatfejet kirakni ikonként a kijelzőre?
v már sehogy sem? -
csaba17
senior tag
helósztok
olyan hibát, hogy a telefon nem "lát" zene fájlokat, ilyet mi hozhat elő?
tegnap 2x lefagyasztott a mobilom a gangstar vegas telepítésével. konkrétan a go launcher halt be, mert pl a beállításokba a rolón keresztül be tudtam lépni, szal nem teljesen fagyott le, de játék 570megánál megállt, nem töltötte tovább a dolgokat.(2x is nekiálltam)
ma észrevettem, hogy a zenelejátszó ill a beállításokban a hangoknál csak a gyári hangok vannak.
olvastam valamit, hogy nem indexeli a fájlokat, azért nem látja. próbáltam két appot is a rescan-re de egyik sem indult el.
ahogy észrevettem, csak akkor látta a zenéket, ha felmásoltam újra, vagy letöltöttem pl zedgével.
mi okoz ilyen hibát?(közben csináltam egy factory resetet mert meguntam a dolgot) -
csaba17
senior tag
helósztok
olyan hívás problémát, hogy a telefon jelzi a bejövő hívás, mutatja is hogy ki hív de a csengőhang nem szól, na ilyet mi okozhat? nem mindig de pl pár napja keresnek, magántelefonszámról, és egyszer sem hallottam, hogy zenélt volna. 2x tuti mellettem volt a mobil, akkor sem.
anno 1x vettem észre ilyen "hibát", akkor ismerős hívott, de a száma nem volt elrejtve.
mintha elfelejtené lejátszani a zenét...
(nem volt némítva, sem rezgőre állítva)szerk: semmilyen hívásblokkolás nincs beállítva.
-
csaba17
senior tag
sziasztok
létezik olyan progi amivel vissza tudom halászni a kitörölt smseimet?
kitiltottam magam netbankból, valami 4 jegyű kódot ők meg anno októberben smsben küldtek el...
a mobilban meg egy beállítás alapon pipálva volt hogy törölje a régebbi üziket...
most nem tudom magam azonosítani mert nincs meg ez a kód, így majd be kell mennem a fiókba amit legközelebb hétfőn tudok megtenni....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Autós topik
- Mesterséges intelligencia topik
- BestBuy ruhás topik
- Path of Exile (ARPG)
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Építő/felújító topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- További aktív témák...
- Asus TUF Gaming A15 FA506 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 -3 év gari
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- LG UltraGear 27GR95QL-B LoL Edition OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03 ms / G-Sync!
- XPS 14 9440 14.5" FHD+ IPS Intel Ultra 7 155H 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thinkpad X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged