Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Fotók, videók mobillal
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz paolinho #65604 üzenetére
Ahogy előttem is írták, létezik ilyesmi. Pl. Smart Distance. Pitagoras úr elképzeléseire alapoz.
-
robagp
tag
Igen, létezik, csak nem pontos.
Viszont viszonylag jól működik!
Pl smart tools-nak is van olyan, de rengeteg van még azon kívül is!
"távolság mérő" ennyit írj be a keresőbe.
Amúg van még fémkereső, teszteltem régebben elég kis hiba százalékkal dolgozik.
Sebesség mérő, hőmérő.....stb
Persze az erre kifejlesztett műszerek mindig jobbak lesznek! -
petipetya
nagyúr
Csak erről hallottam a témában:
Prexiso lézeres távolságmérő iPhone-hoz[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
Oldman2
veterán
válasz paolinho #57275 üzenetére
Én jó ideje az Easy Backup -ot használom, nekem semmi gondom eddig nem volt vele.
[ Szerkesztve ]
-
LonGleY
veterán
-
scream
veterán
válasz paolinho #53969 üzenetére
Ha egyszer megvettél egy alkalmazást, akkor az azon az accounton marad örökre, de esetlegesen tudsz visszajelezni a fejlesztőnek, hogy mondjuk nem megy a telefonodon és kérsz refound-ot, de ezt csak nagyon ritkán adják meg, illetve vásárlás után 15 percig még bármilyen indok nélkül elállhatsz a vásárlástól és visszakapod a teljes összeget.
Viszont te eladni nem tudsz.
-
válasz paolinho #49240 üzenetére
Nem, a GPS csak akkor merít, ha használja valami, önmagában bekapcsolva nem észrevehető a fogyasztása. És azért kérdeztem, mert ha nincs GPS, csak a cellainformáció alapján lehet ki/be kapcsolgatni a wifit, az meg távol van a pontostól.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
dokee78
félisten
-
törölt tag
válasz paolinho #47708 üzenetére
Ezt nem teljesen értem. Ez elvileg, két ikon esetén, egy érintéssel megoldható. Részlet a kérdésedből:
"ahogy azt a gyárija is teszi, azaz rákérdez, hogy melyik kártyáról akarom küldeni az üzenetet"
Vagyis jelenleg indítod az SMS alkalmazást, majd választasz kártyát. Ez minimum két érintés. Ha le van tiltva a kártya, akkor sztem nem fog kérdezni, mivel csak egy lehetőség van.
De mint írtam, Tasker plugin, tehát automatizálható. Tegyük fel, hogy két SMS ikonod van. "SMS SIM1" és "SMS SIM2" (lehet 1 ikon, majd felugró ablak a választáshoz, de az már két érintés). De az ikon nem az SMS alkalmazást indítja, hanem az automatizáló parancsát, ami "SMS SIM1" esetén:
-tiltja a 2. SIM -et
-indítja az SMS alkalmazást
Vagyis, ha az elméletem helyes, akkor egyetlen érintéssel a megfelelő kártyáról küldöd az SMS -t. Az elküldés eseményét felhasználva az automatizáló újra aktiválja a másik kártyát. Szerintem ettől egyszerűbb kezelést nehéz lenne összehozni, bár a válasz SMS opció igényel némi finomítást az automatizálásban.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz paolinho #47672 üzenetére
Ez csak egy elmélet. Nekem nincs ilyen telóm, így nem tudom kipróbálni. A probléma az, hogy Android SDK -val nem lehet ilyen programot fejleszteni, mivel az Android nem tartalmaz dual SIM opciót. Ezért az alkalmazás használata előtt egy SIM -est kell csinálni a telóból (mármint az oprendszer számára). Elvileg ez az MTK control pont ezt teszi. Ez alatt ajánl egy másikat is a Play. Mivel az oprendszerben nincs ilyen lehetőség, ezért úgy gondolom, hogy ezek a programok átnyúlnak az Android fölött és közvetlenül a kernelnek adnak utasítást. Szóval én úgy gondolom, hogy ha ezzel előbb kikapcsolod az egyik SIM -et, akkor az Android (és a többi alkalmazás) már egy egyszerű, egy SIM -es készüléknek látja. Mivel a program Tasker plugin, ezért akár automatizálni is lehet a kapcsolgatást.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Projektor topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Autós topik
- Apple notebookok
- Cyberpunk 2077
- Energiaital topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Óra topik
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming F15 FX506H 2025.11.28.-ig gyári gari.
- Lenovo Thinkpad T580, 15,6" FULL HD IPS, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, 27% áfás Szám
- Eladó Bontatlan ! Apple Macbook Air 2024 M3 15.3 éjfekete szín
- 4K GAMER PC - i9 14900K / RTX 4080 Super / 32GB DDR5
- Adatgyűjtők, vonalkódolvasók akciós árakon!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest