- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Magisk
- VoLTE/VoWiFi
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
petipetya
nagyúr
-
LonGleY
veterán
A Catch-nél is külön procedúra volt hozzáadogatni a shared space-eket, ha nem egy full közöst akartatok kezelni, hanem mindenkivel egyedit. Ez alapján nem látom benne a plusz nehézséget, hogy a Keep-ben is ugyanezt megtegyétek. Ettől függetlenül világos, hogy nem ez a Keep alapvető funkciója.
A Trello-val mi a baj? Az, hogy nem fut Android 2.3-on?
Pont most frissül amúgy az app, teljesen átdolgozták. Nagyon király lett!
Még inkább hasonlít a webes app kezelésére, és lehet végre törölni is a bejegyzéseket benne. -
LonGleY
veterán
Eddig is volt megoldás rá, ahogy egyszer leírta neked... Hozzá kell adni egy olyan fiókot, amit a másik kezelő fél is megad, ez lehet akár egy frissen regisztált is, amit másra nem használtok. Mivel a Keep kezel több fiókot is, így a privát jegyzetekről sem kell lemondani.
-
twine
veterán
Nem vagyunk egyformák,,,közel 10000 zenét tárolok otthon,,,és bármit "megszerzek" máshonnan,,de mégis olyan lusta vagyok, hogy 1600forintért elő fizettem erre az általános hozzáférésre,,,
Nem vagyok Rotschild ,de havi 1600ft lóf*sz,,,,és bárhol bármikor megtetszik egy ismeretlen zene,,amit felismer a zenefelismerő, két gombnyomással a telefonomon van,,,(nem kell "feltúrni" a netet érte)
AZ pedig "látszik", hogy nem használod a play musicot...
Annyira nem sz@r mint amennyire irdatlan sok zene van "rajta"...
De ez ismét ízlés kérdése
Listákat tudsz létrehozni amennyit akarsz,,stb....szvsz mindegy, hogy lejátszási listának hívjuk vagy mappának...
Látod vannak ilyen "beteg" emberek mint én, hogy havi 1600-ért a korlátlan hozzáférést választottam, a poweramp meg ment a levesbe
-
scapegt
őstag
Segítenél benne? Mert hiába csinálom, nem jó és ha megcsinálom, hogy kapcsolja be óránként a wi-fi-t, akkor mi kapcsolja ki ugyanúgy óránként 1 perc után? Van olyan, hogy legalább 1 percre kapcsolja be, de attól még nem fog kikapcsolni. Beállítottam, hogy a mobilnetet is kapcsolja be de hibát ír, mely szerint valami nem létezik a megadott paraméterekkel...nem igazán megy, pedig nem vagyok hülye hozzá, elhiheted, no meg nem is bonyolult a program.
-
Regirck
senior tag
-
goom
senior tag
Én Caynax Alarm Clock Pro-t használok. Ki tudom kapcsolni, hogy ne legyen szundi, rezgés és ikon a statusbar-on (nekem ezek is szempontok voltak).
Szeretem még benne, hogy pl. szabadság esetén előre kiiktathatok napokat. Öcsém három műszakban dolgozik: neki ezért vált be, mert arra is alkalmas. Kis feleségem pedig a nagyon halk és finomhangolható ébresztőhangot respektálja... -
kezman
őstag
Sleep as Android egyik legjobb ha nem a legjobb
Az erősödő csengetés miatt használom, -
illes0102
aktív tag
Camera360 Ultimate vagy pedig Camera 360 - HD, Effect, Zoom használod?
-
air
nagyúr
(#35883) handrash
Nekem még most is megy.(#35888) mcsm88
Rosszul tudod. A Mini eleve csak úgy működik, hogy az Opera proxyján keresztül szed le mindent. A proxy pedig cache-eli és tömöríti az adatokat.(#35889) w.miki
Nem, nem csak a képminőség lerontásakor spórol az adatforgalommal. Mindig 80-90% közötti a megtakarítás. -
dauphin
aktív tag
Én erre a Gravity Srceen-t használom, érdemes kipróbálnod!
-
kovisoft
őstag
Az is lehet, hogy nálad sem működik rendesen a progi. Nálam legalábbis nem működik, pedig amúgy szimpatikus lenne. Én ezért a Proximity Tool Extension-t használom.
-
San398
őstag
Gravity Screen - On / Off, én ezt használom
-
dauphin
aktív tag
Nem tudom.
Ezért is kértem egy "átfogó"
kiértékelést, hogy az adatok láttán mit gondoltok, mi az amit mindenképpen töröljek a telóról. Nekem a Facebook értéke szúrt szemet! Egyáltalán nem használom.
(#33186) air: Mit ajánlanál helyettük? A My Data menegert azért használom, mert kiteszi az értesítési sávba az értékeket, azonnal látom, mennyit használtam a netet, a Gravity Screen-t meg azért, mert azzal altatom a kijelzőt a tokom flipjének lahajtásakor.
-
petipetya
nagyúr
Igen, ha mindketten használtok egy közös gmail címet:
- Gépen vagy telón létrehoztok egy új Gmail fiókot
- Teló / beállítások / új fióknál mindketten hozzáadjátok
- Teló / szinkronizálás / Keep-nél legyen bent a pipa, a többinél felesleges
- A Keep-be belépve lehet váltogatni a telóban lévő Gmail címek között, és így mindketten ugyanazokat a jegyzeteket látjátok (telón és gépen egyaránt):Az pedig hab a tortán, hogy így lehet közös naptáratok (edzéstervhez), közös email címetek (mindkettőtöket érdeklő hírlevelekhez) stb. telón és gépen egyaránt.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Dell G15 5530
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged