- Yettel topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Erős specifikáció, kompakt formában
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
spiritex
veterán
válasz
spiritex #75088 üzenetére
Azt találtam, hogy az új Boat Browser valószínűleg már nem jegyzi meg a jelszavakat, csak akkor, ha felteszik hozzá a Boat Password Manager-t.
-
válasz
spiritex #72498 üzenetére
Plusz egy szavazat a Boat Browserre!
Még a Hongmin szerettem meg, mert ott az 1 giga kevés volt, mikor masszívabban használtam a készülékem. Sok más böngésző kidobott, ha több és/vagy komplexebb, nagyobb méretű oldalakat nyitottam meg, a Boat Browser sokkal jobban bírta ezeket. -
törölt tag
válasz
spiritex #71569 üzenetére
Megnyugodtam, hogy ilyen gondolatokkal nem vagyok egyedül. Épp tegnap írtam egy Magyar alkalmazás fejlesztőjének, hogy én örülnék, ha egy fizetős verzióval kiválthatnám a reklámokat. Mindezt úgy, hogy az ingyenes verzió menüjében is van "reklámok kikapcsolása" opció.
Ezt az alkalmazást nem ismertem, de nem ez lenne az első olyan netes, online TV, ami szép reményekkel indult, majd egyik pillanatról a másikra nyoma veszett. Ennek hátterében többnyire egy erősebb kanos kutya áll.
-
vicze
félisten
válasz
spiritex #69854 üzenetére
Nem, nem csak Speedtest, sajnos minden oldal, rettentessen lassú, nekem konkrétan percek a betöltődés. Azt nem igazán értem, hogy miért, mondom, ha a stream elindul tök normális sebességű, de mire eljutok oda az kínszenvedés.
Amúgy annyit csinál hogy laponként állít proxy-t, amit azért lehet, mert a Chrome külön folyamatként kezeli a lapokat, így külön lehet proxy-zni őket. -
törölt tag
-
dokee78
félisten
-
quailstorm
félisten
válasz
spiritex #48686 üzenetére
root uninstallerrel mentsd le
szerintem ez az APK 4.4.2-ről root uninstallal mentve
legalábbis erre hírek és időjárást írt -
Bozek
nagyúr
válasz
spiritex #48692 üzenetére
Jéé, ez van a Sony-ban is. Kimentem az 1.3.11(PROD) verziót és felrakom mindjárt.
(#48693) punky10: Mobi-ra kell átnevezni. Amúgy nekem az Aldiko-ban jelenleg két bajom van. Az egyik, hogy kevésbé testreszabható mondjuk egy Moon+ Reader-el szemben. A másik, hogy nem tűnnek el 4.4.2 alatt sem a navigációs gombok.
-
törölt tag
válasz
spiritex #48558 üzenetére
Miért az adatkapcsolatot? Miért nem a szinkronizálást? Ha az adatkapcsolatot szünteti meg, akkor nem csak a Gmail nem kap netet. Szerintem ezzel kapcsolatban felmerül egy másik kérdés is. Szerinted mit csinál egy alkalmazás, ha az van megadva neki, hogy szinkronizáljon, de nem tud kapcsolatot létesíteni a szerverrel? Főleg, ha egy igen kiterjedt jogkörrel rendelkező rendszeralkalmazásról van szó.
-
petipetya
nagyúr
válasz
spiritex #48456 üzenetére
Tényleg, már beugrott mert JB alatt úgy nézett ki a menü, ahogy elmondtad.
Hogy pontosan milyen adatokat ment el ezáltal a gugli? Szerintem mindent, amit csak lehetséges. Hogy mennyire érdekli őt ez? Nem fogja feltörni az otthoni wifinket vagy a gépünket, hogy ezt használja a robothadsereg energiaellátására. De ha például érzékeli, hogy sokszor használod a meki wifijét, akkor szerintem kaphatsz gyorséttermi reklámokat, illetve a kereső is kiadhat hasonló jellegű találatokat személyre szabva. Csinálja. Vagy ha éppen általam keresztül tud hozzárendelni egy hálózatot a pontos címhez, akkor legyen. A helyzetemet is vissza tudja követni - tegye, mert nem én fogom megdönteni az alkotmányos rendet az USA-ban és idehaza (vagy ha igen, akkor nem ezzel a telefonnal). Ingyen kapom a szolgáltatások tömkelegét (tömegközlekedés során a Google Now segítségét, időjárás kerületekre lebontva stb.), ezért én is adok cserébe valamit, a háttér pedig nem érdekel.
A kérdésedre csak te tudsz magadnak válaszolni.
-
petipetya
nagyúr
válasz
spiritex #48443 üzenetére
Használom a helymeghatározást. Pontosan melyik menüre is gondolsz? Mert nálam ez kétféle van szedve:
- A tartózkodási hely menüpontban 3 lehetőség közül választhatok: kép1
- A wifi menüpontban pedig van egy opció, amely használata során akár a kikapcsolt wifit is használhatja a helymeghatározás úgy, hogy a Google által feltérképezett és elmentett wifi hálózatok alapján még pontosabban határozza meg a helyzetünket: kép2
Ez utóbbiból volt is balhé valamelyik országban, mert a Street View autós-fotózás közben nem csak a publikus (pl. meki, plázák) hálózatokat térképezte fel és rendelte hozzá a pontos címhez, hanem a magánszemélyek által használt otthoni wifit is.
-
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
spiritex #46037 üzenetére
Az ilyet a legnehezebb megfejteni, mert ez biztos valami olyan banális hiba miatt van, amire sose gondolnánk. A titkosításból adódó hibalehetőséget kilőttük és 11 -es csatornáig kell tudjanak kommunikálni. Mit jelent az, hogy nem csatlakozik? Egyáltalán nem látja a hálózatot a teló, vagy csak IP -nem oszt neki a router? Nem lehet , hogy a routerben csak az 5GHz aktív, amin a többi eszköz tud kommunikálni, csak az a teló nem? Nincs valami bennefelejtődött mac -cím korlátozás, vagy más tiltás, szűrés a routerben?
-
LonGleY
veterán
válasz
spiritex #38177 üzenetére
Jah, csak az az egyik legbénább megoldás, mert úgy nem a közvetlen stream-re csatlakozol, így szaggat, mint az állat. Ennyi erővel a telefonról is csatlakozhatsz TeamView-errel a laptopra.
fRooStzzZ: Nekem össz-vissz annyi ötletem van, hogy állítsátok be a telefont folyamatos felvételre, és hagyjátok szépen a helyén. Egy nagyobbacska SD kártyára elég sok órányi adat ráfér...
-
-
spiritex
veterán
válasz
spiritex #33196 üzenetére
Érdekes, de most megjelent a betűk közt a helyes "ő" és "ű" betű is, nem csak a kalapos és hullámos verziójuk, és most ha azokat használom, akkor teljes képernyős üzemmódban csak 1 karaktert von le. Úgyhogy ez megoldódott. Most már csak az a kérdés, hogy miért nincs karakterszámlálóm ha nem vagyok teljes képernyőn...
-
kovisoft
őstag
válasz
spiritex #33182 üzenetére
1. Szerintem nem kell külön beállítani, magától átalakítja az ékezeteket. Ha beírtál egy sort, utána megjelenik a számlálója, ott ellenőrizni tudod, hogy lecsökkent-e a megengedett karakterszám 70-re. Az elküldött SMS-ben pedig meg tudod nézni, hogy valóban átalakította-e az ékezeteket.
-
sharkybacsi
tag
válasz
spiritex #31950 üzenetére
Itt egy progi:
Bestroute free -
darvinya
titán
válasz
Talán ezt kipróbálhatod: [ Route4Me Route Planner ]
Vagy még a Go2Note-t vagy az ESPO-t.
-
darvinya
titán
válasz
Evvel egy a baj.
Napra késznek kell lennie a forgalom, haladási irány adatoknak.
Ezt pedig még a közhivatal sem tudja.Vannak ilyen programok, de az inkább főbb útvonalokra és rettentő drága.
Az új térkép app tud alternatív útvonalat, de csoportos felépítményes útvonal tervezest nem.
Viszont aki ismeri a adott várost annak könnyű az ilyen megtervezés.
pl: nekem
-
LonGleY
veterán
válasz
Ehhez kell a tapasztalat, meg egy kis Google Maps-ezés. Egy program nem fogja helyette figyelembe venni, hogy a lista végére nem árt vissza is jutnia a bázisra, meg aztán néha a sorrendet a prioritás is felborítja.
Még a gmaps sem tud több célt kezelni, így kétlem, hogy bármi egyéb képes lenne rá. Majd... mikor már kihaltak a normális futárok és jön a GPS-es banda.
-
LonGleY
veterán
válasz
spiritex #30574 üzenetére
Pl. hogy nem másolsz a felhőbe fölöslegesen. És ha a másik oldalon a kliens elkezd tölteni tőled, akkor minden köztes állomás nélkül, közvetlenül menetelnek az adatok. Azért ez nagy méretű fájloknál, amikor sürget az idő, nem mindegy. Mellesleg itt akár 700 millió giga is megosztható így. :]
A szokványos bittorrent-nél ehhez tracker-re van szükség, hogy a két kliens megtalálhassa egymást. Ez egy szerver-alkalmazás, amire az összes torrent oldal is épül. Ha normál BT klienssel akarsz valakinek feltölteni, akkor ennek módja, hogy a fájlokat hash-olja a kliens (nagyon röviden: leellenőrzi), beállítasz egy-két szabadon használható, nyílt trackert, készíttetsz egy torrent fájlt az információkból, majd ezt a torrent fájlt a másik félnek átküldve, egy szokványos BT klienssel el is tudja kezdeni tőled a letöltést. Namost, ebben az új Sync-ben az a jó, hogy erre a herce-hurcára nincs szükség, csak egy szimpla kódsorra (ezt a BT Sync-nél "secret"-nek hívják).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- MSI Thin A15 B7VF 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- TUF A17 FA706IU 17.3" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1660 Ti 16GB 512GB NVMe gar
- Lenovo Thinkpad X13 Gen4 - AMD R5 7450U/32GB/1TB
- ELADÓ - LENOVO LEGION SLIM 7i 16IAHV - 40GB RAM, 1.5 TB SSD
- 27" AOC C27G4ZXE Gaming 280Hz 0.3ms válaszidő
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest