- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ra^ven
senior tag
Üdv srácok!
Videobeszélgetésre korábban írtam, hogy Skype-ot használtam, nem túl nagy megelégedéssel.
Kaptam egy alternatívát helyette a Hangouts-ot.
Nekem az egy kicsit átláthatatlan, csakúgy mint a google+
Írták korábban a Vibert, teljesen jó, de nem tud videot.
Tud esetleg valaki mást?Köszi.
-
csongi
veterán
Sziasztok!
Van olyan alkamalazas amivel az alairasomat lebtudom menteni es pc-n pedig hasznalhatnam wordbe vagy pdf be? -
zeon.hu
nagyúr
kivédhető valahogy, hogyha valakivel pc-n gmailen chatelek, ne jelezzen állandóan a telefon?
hangouts kikapcsolása nélkül persze ) -
-
mttssz
senior tag
válasz
pikszel #58390 üzenetére
Gondolom akkor nincs kikapcsolva (vagy nincs) ez a funkcio:
A Restore Settings-re gondolok. Mindenesetre ha valami mast is akar csinalni a profil deaktivalodasakor, akkor kell az exit task, egyeb esetekben valoban nem.RootRulez: Greenify tudja hibernalni, igy nem fut a hatterben.
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Megoldható-e, hogy a Facebook app csak akkor fusson, ha használom? Tehát amikor nem nézegetem, akkor ne forgmazzon adatot és az aksit se fogyassza...
Köszi: RR
-
törölt tag
válasz
S e t h #58387 üzenetére
A billentyűzet az egy közvetlen beviteli módot jelent a rendszer számára. Egy input method a legnagyobb bizalmat igénylő dolog, mivel általa olyan funkciók is vezérelhetőek, amikre más módon nem ad lehetőséget a rendszer. Első váltáskor erre figyelmeztet is az Android.
-
S e t h
nagyúr
Aki ért hozzá az meg tudná mondani, hogy egy bill. appnek valóban szüksége lehet ennyi jogosultságra?Nem túlzás ez egy kicsit vagy csak szimplán paranoiás vagyok?
jogosultságok -
törölt tag
válasz
gatto_ #58382 üzenetére
Igen, amikor rájöttem a bibire és áttúrtam a tweaket, akkor már én is inkább a kernelben oldottam meg a dolgot. Nem tartom jónak, ha két automatizálás szólogat be egymásnak. Vagy az egyik, vagy a másik és mivel a kernel beállítás egy elég kifinomult, érzékeny mechanizmus, ezért inkább rábíztam. Feltoltam maxra az egyéb töltésmódok áramkorlátozását, így autós töltőn sem merül navi közben
.
-
S e t h
nagyúr
válasz
nyuszi123456 #58317 üzenetére
Jó, csak éppen lassabban lehet vele írni, mint egyébként.
-
pikszel
addikt
válasz
batai15 #58360 üzenetére
Tasker:
Új profil > Time > -tól -ig
Új task > Audio settings > Silent mode onInnen letöltheted a profilt, majd importálod és módosítod az időt.
-
törölt tag
válasz
gatto_ #58373 üzenetére
Alapértelmezetten csak a governorokhoz férsz hozzá. Azt a kernelben kell beállítani, hogy melyik governornál, mik legyenek a frekvencialépcsők, a hozzájuk tartozó feszültségek külön CPU -ra és GPU -ra. Természetesen a magok be és kilépési frekvenciáit is. 1. -es mag mekkora pörgésénél lépjen be a második (esetleg magpáronként) és mikor álljon le. Továbbá, hogy milyen gyorsan reagáljon a proci a felhasználó igényeire. Ha hozzáérsz a kijelzőhöz, akkor komótosan ugorjon egy lépcsőt, vagy azonnal kapcsoljon a legnagyobb fokozatba. Biztos szeretnél ezekbe belemászni, vagy elég a governorokat váltani? Az én kernelemben ezek mind állítgathatók, de nem mertem belenyúlni. Nem olyan egyszerű ez, hogy csak lejjebb, meg feljebb tekergetünk egy frekvenciapotmétert. De ha van tweak program a kernelhez, akkor sztem tudod, hogy miről van szó.
-
törölt tag
válasz
Siriusb #58370 üzenetére
Ezzel óvatosan! Én már jártam úgy, hogy rosszabb lett a végeredmény, mint az eredeti állapot. Kiderült, hogy a kernelemben van egy feature, ami dinamikusan kezeli a governorokat. Robot átváltotta, a kernel meg felülbírálta. Nálam ez kikapcsolható, de ki tudja, hogy másik készülék kernele hogyan reagál, ha egy külső alkalmazás governort vált.
-
-
gatto_
senior tag
Azt meg lehet oldani valahogy, hogy bizonyos programok indulása esetén, lejjebb vegye a processzor sebességét. Konkréten navigációs programokra gondolok, amik elfutnak alacsonyabb frekin is, és így nem melegedne, és nem merülne annyira. Az is egy lehetőség, ha a gps aktiválódása esetén lépne életbe a csökkenés. Képes erre a sokat emlegetett E-robot, vagy a Tasker?
-
törölt tag
válasz
batai15 #58360 üzenetére
Erre biztosan van célalkalmazás is, de automatizálóval sem nagy cucc. A Taskert annyira nem ismerem, de ha jól tudom, akkor az ilyen profiloknál van némi különbség a két automatizáló viselkedésében. Tasker a profilt veszi alapnak. Ha kikerülsz a definiált állapotból, akkor megszűnik a profil figyelt feltétele és kikapcsolja a profilt. Vagyis megadod, hogy mikor legyen érvényben a profil. A Robotban nincsenek ilyen monitorozott profilok. Csak pillanatnyi események, amikre reagál. Tehát
Parancs1: adott időpillanat -> némítás be
Parancs2: adott időpillanat -> némítás ki -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
norbert1998 #58357 üzenetére
Ez így van, csak bizonyos rendszer alkalmazásokat alapból nem lehet letiltani.
Egészen pontosan a Motorola gyári launcher-ét kellene letiltani valahogy, lehetőleg root nélkül.
-
Bozek
nagyúr
Látszik, hogy öregszel. De linkelem Neked: [link]
Amúgy két olyan esetet is írtam, amit nem fogsz tudni megoldani Tasker nélkül, arra meg nem is válaszoltál. Na meg minek rakjak fel 5 problémára 5 programot, amikor azt 1-el is meg tudom oldani? Költői kérdés volt.(#58361) 7Sony7: Tasker topic
-
batai15
félisten
Ha már tasker v robot segítene valaki megoldási hogy pl estétől reggelig csendbe legyen a telefon? Mondjuk ha van erre app az is jó. Tudjátok ilyen quethours
-
klaus1987
csendes tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni,hogy androidos telefonnál meglehet azt oldani valamilyen alkalmazással,
hogy Wifi antennaként szolgáljon ha usb-kábellel csatlakoztatom a géphez? -
hackeeeee
Jómunkásember
Sziasztok!
Az volna a kérdésem, hogy létezik-e olyan alkalmazás, amivel rendszer alkalmazást (pl. launcher) lehet jegelni root nélkül?
Előre is köszi!
-
petipetya
nagyúr
válasz
zeon.hu #58350 üzenetére
Kár érte. Én a YouTube-on egyből megtaláltam a helyes módszert:
- füles be, hogy ne halljam a hangot
- képernyő feloldása dupla ujjal való húzással
- a beállításokba való belépés: hosszan kell nyomni az ikonra vagy menüpontra, aztán mikor megjelenik körülötte a keret akkor duplán bökni és belelépsz
- a beállításokban való görgetés pedig szintén dupla ujjal történik
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest