- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Hamarosan újraindul a One UI 7 frissítés
- Yettel topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
assemble
addikt
-
tybsen
addikt
Zlauncher-t letoltotte mar kozuletek valaki? Az oldalukrol nekem nem sikerul leszedni az apk-t.
-
zeon.hu
nagyúr
üdv!
huawei mediapad 7 lite töltőre rakva kikapcsolás után mindig visszakapcsol, csak másodikra kapcsol ki rendesen.
beállításokban nem találok ilyesmit.
van valami app, ami ezt szabályozni tudja? -
Draken
őstag
sziasztok!
nem tudom létezik e erre megoldás/program, egy kb 2héttel ezelőtt törölt sms-t szeretnék visszaállítani vagy legalább megtekinteni azt, hogy milyen számról érkezett, van erre lehetőség?
-
Siriusb
veterán
válasz
#79335424 #53738 üzenetére
Leszedtem a CM-et és visszaálltam gyárira fw-re, mert nem megy a GPS és hívás hangerővel is bajok voltak. Custom ROM-on és gyárin is jelentkezett az Xposed hiba. Persze csak az én telefonomnál jelentkezik az Xposed probléma, igaz tölteni is csak valamilyen gyári cuccal hajlandó, noname-t már nem szereti. A sznob mindenit...
-
-
törölt tag
válasz
Siriusb #53730 üzenetére
Nem pont erre gondoltam. Vannak olyan jogosultságok, amiket bizonyos körülmények között engedélyeznék, de nem állandóan. Készítenék egy profilt, ami az adott alkalmazás (ok) tiltásait tartalmazza és ezt a profilt aktiválnám a robottal, igény szerinti szempontok alapján. Pl. volt olyan alkalmazásom, ami ha aktív, akkor használta a GPS -t. Az aktivitására szükségem van, a GPS -t nem kapcsolhatom ki, mert más is használja, de nem mindíg jó, ha az a bizonyos alkalmazás használja. Ezért gondoltam, hogy időnként megvonnám tőle a jogosultságot. Azért írtam múltidőben, mert szerencsére ez a példa már nem aktuális. Másoknak is volt ezzel gondjuk ezért a fejlesztő beépített a programba egy "GPS pause" opciót. De nem minden oldódik meg ilyen "elegánsan".
-
Siriusb
veterán
válasz
#79335424 #53727 üzenetére
Na, járhatok utána mindennek, mi micsoda.
Persze van, amelyik magáról értetődő.
Kipróbáltam, egy jogosultságot letiltottam, frissítettem az app-ot, tehát megjegyzi, hála Istennek.A profilt miként gondoltad? Pl. létrehozni egy GPSnono profilt, amiben tiltva vannak a helyinformációk, s egy paranccsal ráereszteni a kiválasztott programokra? Első nekifutásra ennek csak akkor látom hasznát, ha gyakran húzod újra nulláról a telefont.
-
kmarci25
veterán
Tudtok olyan alkalmazásról, ami az üzemanyagárakat tartalmazza?
Mondjuk helyalapú keresővel, felülettel megtámogatva? És mindezt Magyarországra.
A Waze-ben láttam ehhez hasonlót, de a Waze-t nem használom, és jó lenne egy app kifejezetten erre a célra.
Probert: tudom mire gondolsz, az én készülékemben is van ilyen, csörgésnél balra az elutasítás, jobbra a fogadás és fölfelé az elutasítás üzenettel. Nem jöttem rá hol lehet kikapcsolni...
Szerk.: akkor kikapcsolni nem lehet ezek szerint...
-
Probert75
addikt
Megoldódott a dolog! Rém egyszerű! A hívásfogadás karikáját középről nem csak jobbra-balra lehet húzni, hanem felfele is. Ott pedig elutasítás van SMS-sel egybe kötve. Ha feltolom a karikát felugró ablakban megjellenek a velutasító válasz lehetőségek. Na szóval haverom a telóját felfele nézve, normál helyzetbe, kijelzővel a combja felé teszi a zsebébe. Amikor kifele veszi, elhúzza a karikát felfele és valószínű, hogy másik ujjával is ráfog és akkor kiválasztja az SMS szövegét és el is küldi azonnal.
Aki megpróbált érdemben segíteni, nekik köszönöm!
(#53725) punky10 ZTE-n nincs Hívásbeállítás menü a beállításokban. De azért neked is kösz, hogy ránéztél!
(#53728) kmarci25 Kikapcsolási opciót sajnos nem lelünk. Sem a ZTE-mben, sem a haverom Alcate-ében. Arra gondoltunk, hogyha kitöröolnénk az összes sms szöveget, akkor mit csinálna vajon. De ez a próba már haveromra vár.
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
Probert75 #53714 üzenetére
De van erre alkalmazás, ahol az elutasított hívásokra sms-t küld, amire meg tudod határozni a szöveget:
Nights Keeper -
Siriusb
veterán
Újra berágtam, mert az EZ weather frissítés engedélyt kér a kamerához/mikrofonhoz. Mit használtok az engedélyek felülbírálására?
KitKatra van az App Ops, de nekem 4.2.2-re kellene valami. PDroid-ot és LBE Privacy Guard-ot emlegették több helyen a neten. -
canniball
nagyúr
Ha két useres eszközről eltávolítok egy felhasználót, akkor az általa telepített alkalmazások és azok "szemetei" is törlésre kerülnek vagy ehhez szükség van egyéb varázslatra is?
-
Probert75
addikt
Sajnos nem az én telóm, hanem kezdő androidos haverom telója. De egyébként az én ZTE Blade Super-emben is megtaláltam az ilyen jellegű üzeneteket a gyári tárcsázóban, de ki- vagy bekapcsolására lehetőséget nem találtam.
A gyári tárcsázóban nyomok opciókat, felugró ablakban Beállítások, Egyéb beállítások, Gyors válaszok. Ilyen üzik vannak az én telómban: "Most nem alkalmas. Mi újság?"; "Hamarosan visszahívom."; "Később visszahívom."; "Most nem alkalmas. Hívna később?".
A ZTE nem szokott babrálni a droiddal, szóval google-os droid van és benne van.De egyébként megkérdeztem a telefon topikjában is, csak ez a fórum jobban pörög és többen olvassák. Gondoltam hamarabb akad ember, aki találkozott ilyennel és tud segíteni.
-
Probert75
addikt
Sziasztok!
Tudna nekem valaki segíteni abban, hogy hol lehet kikapcsolni azt a funkciót az androidban, hogy az elutasított telefonpartnernek válasz sms-t küldjön olyan szöveggel pl., hogy "Most nem aktuális, majd visszahívom", meg hasonlók. A válasz SMS-eket megtaláltam a gyári tárcsázóban, de azt nem, hogy hol lehet kikapcsolni.
A segítséget előre is köszönöm! -
ZsyfKo
senior tag
Le szedtem a chronus időjárás progit. Az lenne a kérdés hogy 4.4en hogy tudom a lezárt képernyőre rakni?
-
jemy
tag
sziasztok!
segítséget szeretnék kérni tőletek!
a bwin sports app telepítése után felajánlotta a telo, hogy a csúsztatás helyett pin kóddal oldjam fel képernyőt. ezt be is állítottam, de amikor vissza akartam kapcsolni a csúsztatást, a telo már csak a mintával, pin kóddal, és jelszóval engedi a feloldást. az appot is letöröltem, de úgy se engedi, el van halványulva a többi mód, és azt írja "rendszergazda,szabályzat vagy adattár letiltotta!
valami javaslat?
köszi. -
SG3rg0
őstag
Így lehet visszakérni Androidon a megvásárolt alkalmazás árát [link]
-
Jarod1
veterán
K9
-
Bozek
nagyúr
Melyik a legjobb e-mail alkalmazás? Lehet fizetős is. Az Aquamail-t néztem, az nem tűnik rossznak, de hátha van jobb is. Kezelje a GMail-t és az Exchange fiókot.
-
mQWeXgsf
aktív tag
-
-
Chris78
aktív tag
válasz
#79335424 #53681 üzenetére
Szia. Lényegében amikor a Play áruház el van indítva akkor a progi elindul de ott ahol a választhatò alkalmazásoknak játèkoknak stb kellene lenniük csak 1 "nincs kapcsolat" felirat van amit le lehet "Ok"-ozni. Net megy ,böngészők (gyári és Opera) müködnek. Böngészőn keresztül be lehet lépni a playre de semmilyen alkalmazást nem lehet letölteni mert ott meg a "nincs ezköz ehez a művelethez" űzenet van. Beleraktuk az én kártyámat ami más szolgáltatò ill pròbáltuk wifi-röl is és ugyanaz.
-
zsoltzsolt
addikt
Elérhető immár Magyarországon is a CM (CleanMaster) Browser, próbálta már valaki?
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Formula-1
- EA Sports WRC '23
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Gitáros topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- PlayStation 5
- Autós topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- További aktív témák...
- Ryzen 7 5800X / RTX 4060 Ti / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB M.2 + 1TB SSD / 650W
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Geforce GTX950 2GB OC
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
- IPad Pro 11" (3rd gen) 128GB Wifi+Cellular Akku: 93% Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest