- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Légies iPhone halvány színei
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- iPhone topik
- Mobil flották
- A HMD visszalép az USA piacáról
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Gabis
őstag
Sziasztok!
Feltelepítettem ezt a NewPipe nevezetű kis appot, de akár a kezdő képernyőre ugrok, akár a képernyőt zárom le, leáll a lejátszás. Hozzá van adva a védett alkalmazásokhoz, de tojik rá. Valamit be kell még állítani? -
-
RAZERXX
aktív tag
válasz
Viktor0610 #107044 üzenetére
ezt én is találtam de az exe honnan van ?
-
válasz
RAZERXX #107043 üzenetére
Ezt találtam: Barcode to Pc
Egy hálózaton kell legyen a PC-vel, egy EXE fut a háttérben a PC-n.
-
RAZERXX
aktív tag
Szép estét!
Keresnek olyan vonalkód olvasó appot amit összetudnák kötni a pc vel wifin keresztül !
Nem baj ha fizetős csak megbízható legyen ! a lényeg hogy hogy betudjam vinni a pc re folyamatosan egy egy vonalkódot pl wolrd doksiba ! melóhoz kellene ! olyan is jó lehet ami gyűjti a memóriába aztán pedig le tudom tölteni a gépre ha van ilyen ! -
S e t h
nagyúr
vmit tényleg eltoltak a swypeban, folyamatosan gondolatjellel kezdődő szavakat dobál fel, plusz a predikció is gyengébb lett
-
válasz
fulton #107039 üzenetére
Most kipróbáltam a Redmi 4 Prime-ommal, és úgy van, ahogy írtad.
Beállítottam Exchange szerver módon a gyári mail kliensben, és lehetőséget ad a nevek, naptár szinkronizálására is a mail mellett.
Nálam plusz nehezítés volt, hogy a kétlépcsős azonosítás be van kapcsolva, így létre kellett hoznom egy alkalmazás jelszót a beállításhoz.Adatok:
Felhasználónév: {teljes email cím}
Jelszó: jelszó (alkalmazásjelszó, 2 lépcsős azonosításkor)
Exchange szerver: eas.outlook.com
Port: 443
Biztonság típusa: SSL/TLS (Minden tanusítvány elfogadása) -
beg
veterán
Play-en elérhető VPN alkalmazásokkal óvatosan: [link]
-
fulton
addikt
válasz
Viktor0610 #107037 üzenetére
Koszonom de nem ez a megoldas.
Emlekszem a fiokok beállításokon belül mentem az exchange fiok hozzaadasra majd beirtam az outlook os email cimem jelszavam es magátol bellította a paramétereket. Majd utána belőttem hogy a naptárt szinkronizalja. Es ment . Most "biztonsagi tanusitvany" al vacakol es nem tud csatlakozni...nem ertem.
-
Nerazim
őstag
Üdv!
Snapseed, Pixlr programokkal lehet kollázst csinálni? Valaki használ ilyet? -
válasz
fulton #107036 üzenetére
Google haverommal ezt találtam.
Ezek közül valamelyik app kell vagy simán a Microsoft Outlook. -
fulton
addikt
Sziasztok
Elfelejtettem sajna hogy tudtam régen megcsinaláni:
Azt szeretném hogy a naptáram (A5 2016) android telom beszinkronizalja a microsoft fiokom naptárját.
Azt tudom hogy a fiok hozzáadásával kell bibelődnöm, de hiába irom be a xy@outlook.hu es jelszót, nem csatlakozik.
Mit ronthatok el? -
nofi
addikt
Köszönöm a tippeket!
-
attiati
veterán
amatőr kérdések:
1. ha feltelepítek újabb és újabb programokat 6-os androidra, akkor azok automatikusan több memóriát és aksit fognak zabálni, vagy csak akkor ha elindítom őket?
2. a programváltogató képernyőn hogyan lehet bezárni az összes futó alkalmazást? Az aktuálisat soha nem tudom bezárni, mert lakat van rajta.
-
nofi
addikt
Sziasztok!
Olyan appot keresek amivel távolról ki lehet kapcsolni Windowsos gépet. Ha még időzítetten is meg lehet oldani az meg végképp csúcs.
-
fdisk
őstag
Erre valaki?
-
válasz
darvinya #107024 üzenetére
Valószínű, de ha már van root, akkor nem álltam neki keresni rá megoldást
Illetve a Helium jutott eszembe root nélküliségre, mert adatokat is vittem volna akkor már, de a swype-ra azt írta, hogy "disallowed"
Most a Huawei backup-ot használva jól elmentettem későbbre is a teljes pakkotez csak a telefonomon működik, a tablet LG...
-
Dinter
addikt
Üdv,
tudtok valami jó appot, amivel normális minőségben tudom PC-re mirrorolni a telefont?
-
válasz
vadászcsiga #107019 üzenetére
Már rájöttem, hogy van nekem tabletem is, amin nem frissítettem
Az ráadásul rootolt, szóval titanium backuppal átmentettem az apk-tadatot sajnos nem, a telefonon nincs root még, de a sync működött, szavak visszakerültek
már csak tanítani kell, hogy bizonyos gyakori szó behúzásokra ne a legnagyobb ökörségeket ajánlja fel.
-
margithid
veterán
2X1 vagy 4X1 méretű óra, esetleg óra, időjárás widgetet keresnék, lehetőleg ne olyat ami lazabálja az aksit.
-
-
Üdv!
Honnan lehetne beszerezni egy 2.x-es Swype apk-t? Mármint olyat, amihez nincs hozzányúlva, mert hát régesrég megvettem már, de ez a 3.0-s frissítés borzalmas szavakat ajánl fel + a szótárba felvett hangulatjeleket sem akarja első helyen beadni húzáskor... néhány napot adtam neki, hátha megjavul, de még mindig hülye.
-
kinder93
aktív tag
Sziasztok!
Ma reggel frissült a Messengerem. Létezik, hogy kivették a Day funkciót? -
Juditta_56
aktív tag
Sziasztok!
Létezik olyan app androidra, mint a h2testw? Vettem egy ilyen OTG drive-ot, és szeretném tesztelni, mielőtt rámásolok bármit is. A pc-m USB portjai elhaláloztak - nem egy mai darab -, azért kéne androidos app. A teló és a tablet is 14,92 GB-t ír tárhelyként, de megnyugtatóbb lenne a teljes vizsgálat. Egyébként kell/javasolt az ilyen pendrive-okat formázni is használat előtt?
Előre is köszönöm! -
nyikszi
őstag
válasz
-Maci- #106941 üzenetére
Szia! Én ugyan nem több autóra használom, de egész jó a Fuel buddy. Csv-t is tud importálni. A leírásában írják, melyik cella mi.
-
válasz
CoolBoy323 #107005 üzenetére
A videoreklámokat?
-
CoolBoy323
nagyúr
AdAway miota nem blokkolja a Youtube reklámokat?
-
harcikoca
senior tag
Peel Smart Remote-t hasznal valaki? Hogy tudok gombot hozzaadni a quick remote-hoz?
-
DS39
nagyúr
válasz
darvinya #106984 üzenetére
Köszönöm a segítséget, nem voltam egyszerű eset. Végül sikerült megoldani.
Bekapcsoltam még plusz nyelveket, ekkor megjelent egy új opció a beállításokban, hogy A nyelvváltó mutatása, ezt kikapcsoltam és jó lett. Majd utána kikapcsoltam a szükségtelen nyelveket, az opció így eltűnik, ám a beállítás megmaradt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Riasztó topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- PlayStation 5
- Kuponkunyeráló
- Légies iPhone halvány színei
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Újszerű Asus Vivobook S 15 S5507 -15,7 2.8K OLED X Elite X1E - 32GB DDR5 - 1TB - Win11 - 1 év gari
- Szép! DELL PRECISION 7740 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" XEON E-2286M 32/1TB RTX 5000 16GB! UHD 4K
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- Asztali PC , i7 9700K , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 1TB HDD
- Díszdobozos QHD+ 2,8K 14" Lenovo Ultrabook eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest