Hirdetés
- Íme, a One UI 8
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- iPhone topik
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Yettel topik
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
JoHnni
senior tag
válasz
amarna #20302 üzenetére
Pénteken vettem én is egy ilyet tabot(808DCC). Eddigi tapasztalatok alapján (nincs komolyabb összehasonlítási alapom) amiért vettem, azért nagyon megérte a pénzét. Különösebb hibát nem véltem felfedezni. Nekem a widgetek eddig mind megjelentek a moduloknál. Az hogy a belső memóriába telepíti az appokat, engem nem zavar, bőven van hely. Összeszerelést tekintve is kifogtam egy tökéletes darabot, nem recseg, kijelzőn nincs pixelhiba. Továbbiakban biztos felfedeznék hiányosságokat, de ár/érték arányban, mai magyarországon kapható tabok közül talán a legjobb választás, majd meglátjuk, hogy PH vajon hogy értékeli
ICS is teszi a dolgát, érezhető hogy ideális a hardver, akadást eddig nagyon nehezen tudtam produkálni. Eddig stabilnak tűnik a rendszer.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- új iPad 2022 (10. generációs) Wi Fi + cellular 64GB silver ezüst 2 év Apple garancia
- Új bontatlan N-One NPad X1 11 collos tablet
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- újszerű iPad Pro 12.9" (3. generációs) (2018) Wi-Fi + cellular 256GB asztroszürke
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- ÁRCSÖKKENTÉS Jura Impressa C5 fehér kávégép eladó
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Samsung S23 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállásal
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest