- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
gg72
veterán
Sziasztok! Ha nem kell 4G, az Asus ZenPad 8.0 Z380KL helyett ez is jó választás általános (néha kevés játék is) felhasználásra? [ASUS ZenPad 8.0 Z380CX] Vagy ebben az árban lenne jobb választás?
-
gg72
veterán
válasz
tjb007 #61371 üzenetére
Kösz, közben aztán wipeoltam a gépet kikapcs+hang fel módszerrel, most jó, de még nem mertem belépni a google fiókkal... Az a helyzet ugyanis, hogy a tablet szüleimé lesz és most állítgatom be nekik, de ők most is használnak egyet, ugyanezzel a fiókkal, ebből nem lehet gond, nem "akad" össze a kettő? Vagy kapcsoljam ki bejelentkezéskor az "Adatok és beállítások visszaállítása" opciót?
-
gg72
veterán
Vettem ma egy Acer B1-810 tabletet, minden ment is pöpecül kb. fél óráig, a tablet 3X jelzett frissítést, ezeket feltettem, majd azóta nem tudok bejelentkezni a play fiókba, így semmit sem érek el, leveleket sem... Azt írja, hogy telepítsem a google play szolgáltatást, de arra meg hiába megyek rá, csatlakozási hibát jelez. Ez ugye meg azért érdekes, mert az első bekapcsoláskor még minden rendben volt, rögtön be is jelentkeztem a fiókommal. Most mit csináljak?
-
gg72
veterán
válasz
cidalain #61308 üzenetére
Az Acer is [kapható], de az Emag-os ajánlat a Lenovo-ra valóban megfontolandó. Kösz, tjb007-nek is.
Az android vajon mennyire stock bennük? Az Asus-ról olvastam német oldalakon, hogy valamilyen pro7-es reklám van a főoldalon, egyfjata kereső sáv, amit nem lehet eltüntetni, csak custom fw-vel... De gondolom ez az itthoni Asus-okra nem jellemző. Illetve az Acer-t dícsérték még egy tesztben, hogy a rajta lévő rendszer szinte gyári android. -
-
gg72
veterán
-
gg72
veterán
Sziasztok! Pár hete feltettem már a kérdést, de most újra megteszem, mert most vált igazán aktuálissá: szüleimnek keresek alap dolgokra (Facebook, skype, net, fotók nézegetése) min. 8 colos tabletet 40 ezer körül. Fontos még, hogy megbízhatóan működjön, mert ez a mostani op3endott-jukrol nem mondható el... Neztem win-eseket is, de mivel az androidot már megszokták, így jobb lenne.
Mit ajánlotok? 35ért találtam egy HP 8 1401EW típust, erről vélemény? -
gg72
veterán
Sziasztok! Szüleimnek keresek 40ezer körül tabletet alap dolgokra (Facebook, net, skype, levelezés). Fontos lenne a megbízható működés, alapbol ne kelljen buheralni a rendszert es trükközni vele, erős wifi és ha van hozzá gyári tok, az plusz pont. 😊
Vagy ezen célokra/igényekre jobb lenne egy win-es tablet? -
gg72
veterán
Úgy néz ki, hogy szüleimnek elromlott az op3endott tabletjük, mit ajánlanátok helyette 30-40ezer környékén 8 colos méretben? Amire hasznalják: netezés, facebook, skype, fotók nézegetése. Vagyis nincsenek nagy igények, a lényeg, hogy stabilan és megbízhatóan működjön, ne menjen tönkre 2 hónap után, mint a mostani.
-
gg72
veterán
válasz
koncsik #57088 üzenetére
Igen, nekünk van egy ilyen Wayteq-ünk, de már hónapok óta hozzá sem nyúltunk, szegényen már semmit sem lehet csinálni, annyira belassult. Tudom, újra kellene húzni.
Most másnak keresek táblagépet a korábban már vázolt célokra. Szüleim vettek pár napja egy tescos op3ndott-ot, az nekik tökéletes netezésre, facebookra és skype-ra, de a 200-300 magás PDF-ekkel meggyűlik a baja. Most átnéztem a win-es tabletes topicba, ott azt írják, hogy az olcsóbb tescos Lark (30ezer körül van) is jó erre a célra.
Fotó: csak alkalmankénti kattintgatásra kellene. -
gg72
veterán
Családban kellene valakinek egy 4:3-as képarányó tablet leginkább csak képregényekhez, PDF (magazinok) olvasásához, netezésre és fotókhoz (készítés + nézegetés). Nem nagyon vagyok otthon a témában, mit ajánlanátok?
-
gg72
veterán
Sziasztok! Anyumnak keresek tabletet kizárólag netezésre, facebookozásra és fényképnézegetésre. Mit ajánlanátok? Ez megéri az árát? [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Videó stream letöltése
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Fali konzol lapos tévékhez
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- BestBuy topik
- Horgász topik
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Autós topik
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- iPad 8th. 32GB Cellular Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4300
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- BESZÁMÍTÁS! MSI X470 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD ROG STRIX RTX 2080 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest