- Milyen okostelefont vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
dio001
tag
Sziasztok!
Megvettem az aldiban árult Medion tabletet. Elsőre jól összerakottnak tűnik, teljesen feltöltött állapotban volt, otg kábel,töltő és egy füles járt hozzá, illetve egy kis háromszög alakú tartó. Pár óra használat után amikor videókat néztem, akkor elkezdett melegedni a jobb oldala, gondolom terhelve volt a videokártya. Szóval így első benyomásra egészen jónak tűnik. Egy gyors kérdésem lenne, vajon lehet rajta rom-ot cserélni? MIUI-t használok a telefonon és nagyon megkedveltem, lehet-e rakni vajon erre a tabletre?
-
dio001
tag
válasz
tjb007 #60968 üzenetére
Hogyan tudom megoldani hogy a külső hdd-t majd tudjam csatlakoztatni az új tablethez. Igazából a tablet a laptopot váltaná ki, csak sorozat nėzėsre és kisebb böngészéshez. Vagy vegyek egy 32 belső ramos tabletet amely bővíthető 64 vagy akár 128 gb ig és így kiküszöbölöm a külső hdd-t. Esetleg egyéb ötlet?
-
dio001
tag
Van olyan tablet amire lehet csatlakoztatni külső hdd-t és kezeli is azt? USB-n keresztül
-
dio001
tag
Sziasztok!
Tablet vásárlásra adom a fejemet. Az összefoglalót elolvasva a következő paraméterek vannak előtérbe helyezve:
Kijelző: 8,4-9,4 col (nagyon szájhúzva 9,7 vagy 10,1)
Új és használt is szóba jöhet.
Akksi azért bírjon olyan 6 órát, mert havonta 1x hosszabb utazáshoz lesz.Inkább android os legyen, mert windowst már vagy 6 éve nem használok.
2/16 de 2/32-nek jobban örülnék illetve szempont ha lehet hogy egyszerre lehessen akár tölteni és külső vinyót rákötni.Elsősorban itthoni kell, de ha van jó online webshop aminek van európai raktára akkor nyitott vagyok rá (pl. merimobiles)
Felhasználási mód: filmezés, netezés (4-5 lap megnyitva maximum), játék nem fontos.
Összeg: 60eft, de tuti vásár esetén 70eftre is felmegyek.Mit tudtok ajánlani? Nyitott vagyok jó fajta kínai termékek felé is. Teclast,Pipo,Onda...a kijelző fontos hogy ne kocka inkább téglalap alakra hasonlítson. tehát 9,7 coll kiesik. de végső esetben ha megszokás kérdése akkor jöhet.
Válaszotokat köszönöm.Üdv: Dio
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest