-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pierre75
senior tag
-
Pierre75
senior tag
válasz
#82905856 #72196 üzenetére
"befejeztem"
Megértem, hogy már elsunnyognál, miután ily szépen bemutatkoztál.
"Aha, értelek."
Ez nem derült ki.
Ritka impertinens stílusban próbálsz más zsebében kotorászni, a szövegértés hiányából adódó egyéb nevezzük "véleményed" okán arra kérlek a jövőben hagyd figyelmen kívül a hozzászólásaim. Eztán én is ezt teszem. -
Pierre75
senior tag
válasz
sharkypeti #72187 üzenetére
és #72190
Az amazon és euro EU-t jelent nálam: legyen az német vagy francia. De ez mellékes, a Csamcsung árpolitikája érdekes ebben a történetben. -
Pierre75
senior tag
-
Pierre75
senior tag
9.7-es droidot keresve, legyűrve a TW miatti ellenszenvemet eltűnődtem a Tab S3-on. Áprilisban jelenik meg. Olyan 200E környékére tippeltem. 679 Euro-ért előrendelhetem az amazonon, amire persze kleptokráciánk 27% Áfája még rámosolyog, így 230-250E között lesz majd saccra. Remek árpolitika! Így már drágább lesz, mint az Ipad.
Tud vki minőségi 9.7-est? -
-
Pierre75
senior tag
Kihalt a 100qcr-em. Pdf, comic, 4:3 filmekre keresem lehetőleg 9,7-es utódját. Nem ragaszkodom a retina felbontáshoz, elegendő lenne a FHD, de kevés gyártó gyárt ilyet. Samsung kizárva. Max 100E-ig mit tudnátok ajánlani? Előre is köszönöm!
-
Pierre75
senior tag
válasz
greg83 #43797 üzenetére
Ha elsősorban könyvolvasásra használnád, akkor először futnék egy kört a helyedben, hogy azokat a pdf-ket nem találod-e meg epub/mobi-ban. Ha elérhető akkor jobban jársz egy ebook-kal, eink-en kellemesebb olvasni. Ha marad a pdf (magazinok stb is), akkor viszont ne engedj a retina felbontásból és célszerűbb egy 9.7".
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged