- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Ciccuka
veterán
Teclast M40 Air ebben Mali G72 GPU van már és 8GB Ram viszont az akku benne gyengébb, ha jól látom. Ezt vajon mennyire lehet lefaragni?
A kijelzője ugyanaz lehet vagy valamivel jobb?
-
Ciccuka
veterán
Motorola Moto E40-ben is a Mali G52 GPU (felbontás: 720x1600) van, nem gyenge ez kicsit FullHD felbontáshoz?
ARM Mali-G52 MP2 vs Qualcomm Adreno 618 vs Qualcomm Adreno 650
-
w.miki
veterán
én ezt rendeltem s22-hez:
Mini Infrared IR Remote Controller Adapt for Android Micro USB / Type C
ZaZaRemote alkalmazással használható...
már amennyire... ahol megtalálja az adatbázisában az eszközt...
Itt az SW/adatbázis a gyenge pont sajnos -
RedCactus
senior tag
Realme Store-ban még 79990.-.
-
5leteseN
senior tag
Próbáltam izzasztani, nem melegedett.
Elméletileg ez azt súgja nekem, hogy lenne még benne pár száz MHz.Root-olva próbált már vmi ilyesmit - CPU-t tuningolni- valaki Androidon?
...pár éve volt vmi ilyesmi Android box-on, vagy amelyik Raspberry-Pi változaton, tehát nem lehetetlen.Kíváncsi lennék erre.
Bacsinak meg kellene említeni...
+
...esetleg van ennek a kb. "Androidos-CPU tuning" területnek topikja?
-
Dr.NX
Topikgazda
Röhej, hogy a Samsung nem bír csinálni egy normális HU billentyűzetet a tabletjeihez, touchpaddel vagy anélkül.
Az Apple-nél van több opció is, a Magic Keyboard nagyon tetszik, touchpades és ügyesen állítható, az ára mondjuk iszonyat.
De mindennél jobb a Teclast M16-hoz a billentyűzetes tok, ami mágnesesen csatlakozik egy porton, nem kell tölteni, van touchpad is és kb. 10 ezer Ft volt vagy tán még annyi sem.
Ami meg harmadik gyártó touchpades billentyűzete, az mind USB dongle-s, így eleve kiesik.
Opció lehet még kínai billentyűzetes tok, az mind Bluetooth-os, van touchpad és háttérvilágítás, viszonylag olcsó is, de azt matricázni kell. -
pècsimunkás
addikt
Lehet veszek egy ilyet èdesapámnak.
Unokahúgimnak nagyon bejött a K Pad, úgyhogy lehet apám meg kap egy ilyen tabletet, aztán jobb ezen böngèsznie napközben mint telefonon.
Oxigéneznie kell sok-sok órát, ès gondoltam rá, hogy veszek neki egy tabletet.
Böngészés jobb egy 8 collos tableten, mint a 6,5 -es telefonon, vagy a 10,4- es tableten. Nem? -
Beladon
aktív tag
■ Hány hüvelykes legyen a kijelző? 8" vagy 10" vagy nagyobb?
10 elég■ Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni?
Csak új.
■ Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy külföldi beszerzés (pl. Amazon, Banggood, Aliexpress, stb.) is opció?
Itthon■ Mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, filmnézés, rajzolás, böngészés, stb.)
Munk:pro excel■ Mennyi pénzt szánsz rá maximum? (Lehetőleg konkrét összeget írj).
300 -
sisi22
aktív tag
Azt nem csak a szakértők értik szerintem, hogy x tablet 1074 pontot ér el n mérésben, míg y tablet 1456-ot.
Anno PC-k es laptopok eseteben volt, hogy egyik kutyure kihoztak 1050-et, egy masikra 1120-at, az egyik celeronos volt, a masik dual core-os, azonnal ott volt az eles hatar a felhasznalasi korlatra, mig a pontszam szerint egykutya volt.Előbb az volt a bajod, hogy túl egyszerűek a tesztek.
Osszemossak a kulonbozo dolgokat, PC-hez hasonlo kellene, kulon ertekelni, aki csak webezik vagy filmeket nez, vagy jatszik rajta.
En nem jatszok, kulonosen nem 3d lovoldozos jatekokat, de ugy tunik, a tesztet csinalok csak abban erdekeltek.
Talan egy eve az volt az indok a nagyobb RAM mellett, hogy azon lehet Hd minosegu filmeket nezni, azt gyanitom, hogy a 4GB mellett a 3d jatekok miatt van szukseg, de ha igaz az, hogy a bongeszo cache betelik webezesnel 3GB eseteben, akkor passz.
-
sisi22
aktív tag
-
Dr.NX
Topikgazda
-
Ispy
nagyúr
Köszi, végül a 2022-es s6 liteot választottam, nekem nagyon tetszik, majd kiderül élőben mit tud, bár az ára lehetne jobb, így 119k-ért vettem meg. Meg vettem hozzá egy gyári tokot is, ami hát pain in the ass (21k
), de nagyon kényelmesnek néz ki, szóval a régi tab s tapasztalata után a gyári cuccok elég jól bírják. Ha kihúzza ez is 3-5 évet, akkor már jók is vagyunk.
-
s4hu|SyD^
addikt
-
Neon
csendes tag
A kislányomnak lenne, a régi egy Teclas M40 Gaming tablet volt. Elkezdett hülyeségeket csinálni, és a cég visszaadta az árát. Ha már így alakult, most szeretnék venni neki egy jót/jobbat a lehetőségeken belül. M40 Pro 190 euró, a T40 Pro 230 euró. A Realme pedig szintén 230 euró, de ahhoz nincs asszem fólia gyárilag. Ez az összeg a plafon egyébként.
-
ledgeri
nagyúr
Kérdés, és nem állítás, így a második mondatod errorra fut.
A kérdésem az, hogy vannak-e appok amik csak tableten, vagy csak telón hajlandóak futni, vagy elég az, hogy minimum x verzióju android és kész; és ezt az egészet bolygathatja-e a tabletes, nagyképernyős L bevezetése.
-
ledgeri
nagyúr
Az L az optimalizált verziót jelöl (de lehet, hogy lesz csak 12-es is tabletre), vagy minden android ami nagyobb képernyőre jön az L-es lesz?
Találkozott valaki olyannal, hogy adott app tableten nem volt hajlandó működni, mobilon meg igen, vagy az adott korú android az adott korú android és kész: mindennek kell mindenen működni? Ezt miként befojásolhatja a 12 vs 12L léte?
-
Bizsu1st
aktív tag
Thx
Akkor ezt itthagyom:
Én ezeket rendeltem a Realme Padhoz, de már csak külön kapható!
HUF 2,360.88 40%OFF | 2PCS Tempered Glass For Realme Pad 10.4 Glass 2021 Tablet Screen Protector 9H Oppo Real me Pad 11 Glass Protective Film Ralme
https://a.aliexpress.com/_mLfWGw2
HUF 1,402.58 40%OFF | RIJOW Case For OPPO Realme Pad 10.4 11 Cases Tablet Protective Soft TPU Airbags Cover Shockproof oppo RealmePad Real Me Pad 10.4
https://a.aliexpress.com/_mOj88CQui: nem vagyok otthon a link szerkesztgetésében
-
Dr.NX
Topikgazda
Ez egész jó billentyűzetes toknak tűnik 20 ezerért. AliExpress
Van tapipad és háttérvilágítás!
S7 Plus, S8 Plus és S7 FE komptabilis, van német kiosztással is. -
Twopac
kezdő
Lehet az volt a bibi hogy s8+ ra kerestem rá. Elsőre a samu honlapján lévőt dobta fel, de az már be sem ugrott hogy az azonos méretű régebbi tokok is jók lehetnek.
Köszi. De még vacillálok hogy nem lenne e jobb egy teljesen körbeölelő tok hátsó kihajtható támasszal és külön egy bt billentyűzet.Somatom: átvitel szempontjából mennyire korlátoz le a tab? Mert kinéztem egy 1tb os samu külső ssd-t aminek 1000-1000 az írás olvasási képessége, ha találnék egy olyan 3.2 es hub ot hozzá aminek van hdmi je (eddig csak olyat találtam ami csak 4K 30hz) akkor a tápellátás és tabtöltés is megoldott.
Találtam egy 1tb os mikro sd 64ezerért de annak csak 170 az írás olvasás, ebből azt gondoltam hogy maga a tab sem képes többre. Vagy a fix belső memória teljesen más tészta mint a mikro sd? -
Pro!Petya
addikt
Ha otthon annyi akkor tényleg nem rossz a Pad 5.
Itt még használtan is ~300Eur-ért adják, újonnan meg ~350.
A 6/128-as Realme Pad is már ~220Eur körül megy , sőt még a 3/32-es is ~180 belőle.
138Eur-ért lett volna még az Alldocube Kpad de az csak 4/64-es és az akksi is csak 6000mAh
Így nézve 150-ért szerintem nem rossz deal az M40 Pro (6/128 , 7000mAh)Igaz amire én vettem arra még így is overkill
, de ár/érték arányban nem találtam jobbat.
-
kerlac
őstag
-
<Adamsky>
nagyúr
6,92" vs. 8,8"
Nem akarok flame-et indítani, de tényleg érdekelne. Vajon van olyan, aki ezt a két terméket egyszerre megveszi? Vagy, ha nem, csak mondjuk a tablet-et, akkor annak milyen méretű telefonja van?
Oda szeretnék kilyukadni, hogy kezd összeér a két termékvonal (telefon vs. tablet), vagy már össze is ért. Ez nézőpont kérdése.
Nekem van egy 8"-as tabletem és 5,1"-es telefonom. Így szvsz. talán kijelenthető, hogy van értelme két eszközt tartani. De, ha majd cserélem a jelenlegi telefonom, akkor 6" alá - ha megfeszülök se - tudok menni.
Szóval sokak (ellen)véleménye ellenére, szerintem igenis kellenének kis(ebb) telefonok már csak azért, hogy jobban elkülönüljenek az egyes kategóriák, másfelől, hogy tényleges választékról beszélhessünk ... -
bl4ze
veterán
Az említett Alldocube Game X tablet (ami most jó akcióban van éppen) is
"The X GAME has passed the Google certified.Customers who have already shipped or received the product, please download the latest version and re-install the system from the official website."Gondolom mivel Google certified kellene mennie Netflix-nek HD-ben.
X_Game(T1023)-EN-20220112
Én nem tudtam vele foglalkozni még, van egy új firmware de nem teljesen vagyok képben hogyan kellene feltenni file-ból és nem OTA....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen notebookot vegyek?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sorozatok
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Samsung DM48E 48" LED Monitor
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest