- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel topik
- Nem lett arányos a fogyókúra
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
csudri
őstag
válasz
csendes #55638 üzenetére
Két kérdés van: jó vétel-e még az LG. Itt láttam 60körül, de abban igazad van, hogy inkább 70 a többi boltban.
A második kérdés az, hogy van-e olyan 4:3-as kijelzős gép max. az LG árkategóriájában, amit nyugodtan odaadhatok anyámnak, nem fog sírni fél év múlva, hogy lassú.
A felbontás nekem igazából mindegy, anyámnak sajnos nem éppen jó a szeme, ezért 4:3-asból szerintem inkább a 8+-os gépek játszanának. Gondolom 10col lenne az ideális, az Airnél ez nálunk bevált.
-
zrek
csendes tag
válasz
csendes #55573 üzenetére
Kipróbáltam ezt is, a következőt írja rögtön az elején egy ablakban:
GPS is not enabled
Enable location services to determine your location.
Cancel -- SettingsHa a settings-et nyomom, az alap android "location" beállítás jön be, ahol az "access to my location" pipálva, a "mode" battery saving (más opció nincs), egyszerűen nem találok semmit amit engedélyeznem kéne.
Szívesen veszek bármilyen tippet...
-
tjb007
nagyúr
válasz
csendes #55407 üzenetére
Tudom, hogy mi szerepel ott, de T764 hivatalosan nem létezik. Ezt az elnevezést csak a Rockchip nagyon ötletes marketingesei találták ki. Igazából ez is helyesnek mondható, de a hivatalos elnevezés T760MP4.
Tudom, hogy mit és hogyan kezel, de itt most ugye a memória sávszélességről volt szó, arról meg nulla információ van. -
cidalain
veterán
-
Vermilion69
aktív tag
válasz
csendes #55397 üzenetére
Lidl-ben lesz, most nyit nálunk egy, és ez is benne van a nagy nyitási akcióba.. nem tűnt rossznak, azért is kérdeztem rá itt, hogy mi a véleményetek
linkelem az újságot, nézd meg, hogy ez-e az
Lidl Trekstor -
lilianakov
csendes tag
válasz
csendes #55379 üzenetére
köszönöm szépen a részletes választ! nekem eléggé tetszik ez a tablet, esetleg csak az zavar benne, hogy nincs benne vaku (jójó tudom, hogy egy tabletet nem fényképezésre találtak ki, de én mindig arra gondolok, hogy ha csak az van nálam pont, és valamit hirtelen le kell fényképeznem sötétben, akkor bosszantani fog, hogy nincs vakuja).
egyelőre még mindig 4 gép között vacillálok... tab s 8.4, tabPRO, lg gpad 8.3 és ez a teclast p90hd, amit az előbb linkeltem.... legjobban a tab s8.4 tetszene, de nincs rá több, mint 100e Ft-om sajna... szerintetek karácsony környékén lesznek valahol akciók, vagy ilyenkor direkt felviszik az árakat? -
ladlac
tag
válasz
csendes #55335 üzenetére
Sajnos az már több, mint amennyit szánok rá. Közben azért olvasgatok, a Sony kijelzőjét is nagyon dicsérik. Hardverben mekkora a különbség a két tablet között? Elsősorban a mindennapi gördülékeny használat a lényeg (menü, böngészés, videofájlok lejátszása, pdf olvasás), a játék várhatóan másodlagos lenne. Vagy az LG hardvere lényegesen időtállóbbnak tűnik?
-
kiki22
senior tag
válasz
csendes #55314 üzenetére
Koszi.ranezek.igazabol nincs konkret ar csak nemjol fogalmaztam.olyan gep kell amivel lehet telefonalni az egy biztos pont.a lenyeg ,h rendesen gordulekenyenyen mennyenek a dolgok rajta.netezesre hasznalnam telefonalason kivul.szoval nem kell 20000 res gep ha akadozik minden rajta akkor inkabb legyen egy 40000 res.de tulzasokba se akarok esni,mert kulfoldon dolgozom es addig amig utazok tudjak mit kezdeni magamal.mert ugye a roamingolas magyar kartyaval halal meg meg plusz netre is elo kell fizetni.kint meg kapok 15 euroert 2000 perc,sms,mb os csomagot.
-
tjb007
nagyúr
válasz
csendes #54808 üzenetére
Az a 17% honnan ? Hogyan jött ki ?
Az Androidos tablet piacon alig éri el az ötöt, telefonoknál meg az egy százalékot a piaci részesedésük. A Windows tablet piacon mondjuk majdnem 100% a részesedésük, de az nem Android.Vagy valamit félreértettem ?
(#54809) xrvman
LG G Pad 8.3
-
stewe780
őstag
válasz
csendes #54793 üzenetére
Köszi a választ rendkívül részletes volt.
Sajnos a gyakorlat azt mutatja, hogy igazából akkor derül ki, hogy támogatja-e a procit az adott alkalmazás, ha már megvettük a tab-ot. Annyi alkalmazás van, hogy ezt előre nem lehet tudni.
Egy oldal addig is, ahol erről értekeznek:
[link]
Sok jó nem olvasható ki belőle, például a non working app a diagram szerint növekedett (6%-->9%) fél év alatt.(2013.07-->2014.01).Az sem jelent túl sok jót, hogy a középkategóriába szánt tab sorozatában a samsung a tab3-nál (10.1) még alkalmazta az atomot, de a tab4 esetében visszaváltott ARM-re. Sőt a samsung ma már sehol sem alkalmaz x86-os procit androidra. (javítsatok ki ha tévednék, én nem láttam sehol)
Az ASUS egyedüli aki nagyon úgy tűnik nagyon elkötelezte magát az Atom procik mellett, a legtöbb azzal szerelt a kínálatában.
-
kissj83
tag
válasz
csendes #54793 üzenetére
Engem is érdekel a dolog, mert egy ASUS TF103CX-el szemezek.
Egy ilyen -a témában egyáltalán nem jártas- halandónak, lelehetne végtelenül egyszerűsíteni a dolgot, hogy vannak-e olyan fontosabb programok amik nem mennek az atom miatt?
Végül is én játékra nem sokat használnám, de azért menjen rajta Plant vs. Zombie 2 és fel lehessen rá varázsolni a flashplayert. -
-
-
anonymus89
addikt
válasz
csendes #54363 üzenetére
Ahogy z0d1AK is írta "Egyébként én egy Koobe legolcsóbb (25 ezres) tabletben cseréltettem kijelzőt a múlt héten, ott tényleg csak a kijelző volt rossz, azt kellett cserélni. Az bruttó 10 ezer volt."
Nekem is ennyit írtak az ügyfélszolgálattól, ennyit meg sosem ért meg tekintve a 14k-s árára. Az a baj, hogy érintőrepedt sima S7 Easy-t sehol nem találok donornak.
Ja igen akkor leírom a konkrétumot (hogy meglegyen az utókornak) a Koobe szerviz mennyiért cserélné:
"Koobe S7 Easy tablet kijelző csere ára: 9 990.-
Koobe S7 Easy plus-ban 13 990.- be kerül a kijelző csere." - gondolom dual plusra értette a hölgy kollega -
tjb007
nagyúr
-
cidalain
veterán
-
antibes2000
tag
válasz
csendes #53822 üzenetére
A Cube 9X nekem is szimpatikus, csak nem tudom hová tenni az MT8392 soc-ot erő szempontjából. Ez most a legerősebb MTK soc?
a Cube Talk 9X-ben egy MT8392 soc van, 8core A7-tel+Mali 450-nel. Ennek az ereje hogyan viszonyul egy RK3288 soc, 4core A17+Mali T764, illetve Alwinner 80T soc 8 core A15+A7 PVR G6230-hoz?
Pipo P1 illetve Onda V989. -
kurtuzov
senior tag
válasz
csendes #53725 üzenetére
Szerintem ez az oldal az igazán hasznos a napi akciókra. Nekem pl a Gerilla tablet tokok jönnek be. A szokásos szivacsos védelem mellett, szerintem ennek a cipzár megoldása nagyon jó. Műanyaggal burkolt húzó, és védett szövettel kívülről a cipzár is.
A 8"-os változat tavaly karácsonykor 3500 Ft-ba került, múlt héten szülinapra vettük 3000-ért, most 2400 Ft.
-
csendes
addikt
válasz
csendes #53682 üzenetére
És tényleg, a napi kedvezmény helyett a heti kedvezményes 20%-os kuponnal még 70 Ft-tal olcsóbb is az edigitalnál a [Lenovo A8 3G] (39920 Ft), mint tegnap (39990 Ft), abból már kijön három nap internetadó.
-
válasz
csendes #53705 üzenetére
Igen, filmnél van előnye a szélesvásznú kijelzőnek.
Tudom, mindenki másra használja a tabletet. Én eddig sok év alatt sok tablettel rendelkeztem, de összesen két filmet néztem csak meg, mindkettőt a kórházban fekve, amikor nem mozdulhattam és már minden bajom volt, mivel nem fáradtam el és álmos sem voltam, így amikor már kiolvastam a könyveimet és az összes aktuális hírt is, akkor este megnéztem egy-egy filmet. Számomra a tableten filmnézés inkább a kényszer kategória... -
Bolobi
tag
válasz
csendes #53436 üzenetére
Köszi a tippet megnéztem. Igazából az 1 év garancia nem valami sok, de közben találtam egy ilyet
LG G-PAD 8.0 Wifi csak ebben meg nincs 3g de az igazából nem fontos.
Vélemény erről? -
válasz
csendes #53288 üzenetére
Az MTK8121 nemhogy nem erősebb, mint az Nvidia Tegra 3, de még nem is egyenlő a kettő.
Emellett pedig nekem nem mindegy, hogy simán kevesebbet fizetek, vagy a vállakozásba igénylem vissza a pénzt. Harmadrészt pedig akkuidő tekintetében sincs ott a Lenovo, mint a Nexus 7/2012 -
válasz
csendes #53286 üzenetére
Hmm... Van EU-s adószámom, így saját (vállakozási) célra használva postaköltséggel együtt is 22k alatt lenne a teljes vételára a 8GB-osnak. Amire én használom a tabletet, arra tökéletesen elég a 8GB is. Még el is gondolkodtam azon, hogy esetleg vegyek egyet a Wayteq 7x helyett (sokkal tovább bírja az akku és erősebb is, bár az erejére nincs szükségem. A jobb kijelző viszont jól jönne a jegyzetelésekkor)
-
SirKero
őstag
válasz
csendes #52874 üzenetére
Játékra nem lesz használva 80% internet 20% film nézés. Meló helyre kéne hogy ne unatkozzam
Nem nagyon ( inkább semennyire ) értek ezekhez a készülékekhez. Van egy USB-s mobil net stick-em. Ebből a sim kártyát bele lehet tenni a tabletbe és úgy használni a netet vagy csak usb-n keresztül működik?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad 8th. 32GB Cellular Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4300
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged