-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
matthew95(2)
senior tag
Helló!
Tabletet szeretnék venni, facebookra, pdf-ek, doc-ok olvasására, filmezésre. Játék nem elsődleges bár nem bánom, ha elfutnak rajta. Kikötéseim: legalább 16 GB ROM és 2GB RAM illetve 4:3-as képarány, továbbá legalább 3G.
Eddig a Cube 9x U65GT tűnik a a befutónak. Esetleg tudtok ajánlani jobbat ebben az árszegmensben(~170-200 dollár) vagy nyugodtan megvehetem ezt? Előre is köszi a segítséget! -
matthew95(2)
senior tag
Helló! Tablet vásárlás előtt állok, viszont úgy döntöttem, hogy Kínából szeretnék rendelni, mivel azt hallottam, hogy manapság már onnan is elég jó minőségű dolgokat lehet kapni. Ki is néztem most egyet, viszont számomra ez a márka ismeretlen, érdeklődnék, hogy valakinek van róla tapasztalata, esetleg hallott-e már róla, jót, rosszat? Előre is köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Tab S9 FE 6GB/128GB Szürke, 2 év garancia
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- Hibátlan Apple iPad 10 Wi-Fi 64GB Silver ! 3 Hó jótállás
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- HP Laptop 15-fc0026nh (AY7E1EA)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest