- iPhone topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Letiltás - hogy is van ez?
- Mobil flották
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Voice24
őstag
válasz
cidalain #75877 üzenetére
Nem teljesen értek veled egyet a kínai tabletek vonatkozásában. Miért nem opciók? Én 31 ezerért Cube iplay 10-es tabot vettem, 2GB/32GB, fullhd, gps. Alap dolgokra bőven jó, ezek elromlani nem nagyon szoktak, ha meg mégis, akkor hasonló tulajdonságokkal bíró Huawei vagy Lenovo illetve ennek az árkülönbözetéből veszek inkább még egy ilyet.
-
Voice24
őstag
Hali!
Vettem egy Cube iplay10 tabot. Az lenne a kérdésem, mert nekem nem egyértelmű, hogy a tabon lévő DC-in csatlakozóba egy megfelelő adaptert dugva hálózatról is üzemel a tablet? Vagy rosszul gondolom, és teljesen más funkciója van ennek?
Azért kérdem, mert az akksija elég gyorsan merül, és jó lenne, ha ezt egy adapterrel ki lehetne küszöbölni.Köszi előre is!
-
Voice24
őstag
Sziasztok!
Edigitalnál 0%-os THM-es akció van májusban, és ennek örömére leváltanám a Huawei Ideos S7 Slim tabletünket.
Igazából kettő között vacillálok, az LG G-Pad 8.0 és a Wayteq 8X Quad. Az árkülönbség a hitel miatt nem annyira számottevő, viszont az érdekelne, hogy átlagos használatra (kisebb, nem túl hardverigényes játékok, zene, youtube, böngészés) elég-e a wayteq, vagy a teljesítményt, megbízhatóságot, képminőséget nézve megéri-e az LG ártöbblete? -
Voice24
őstag
válasz
Milka 78 #56321 üzenetére
Még nem döntöttem, milyen tabletet vegyek. Eddig egy wayteq xtab 8q volt a fő jelölt, de most ez is bejött a képbe. Nagyjából ugyanaz a lelkük, csak a Prestigio jóval nagyobb kijelzővel bír, és csak 7 ezerrel kerül többe.
A telefonom is Prestigio, az eddig nem rossz, de mintha olvastam volna korábban olyat, hogy tabletben nem annyira megbízhatók. -
Voice24
őstag
Erről esetleg van valakinek tapasztalata, véleménye?
-
Voice24
őstag
válasz
mr.tamasbiro #55606 üzenetére
Kérdés, hogy ez egyedi gond, vagy eleve jellemző a típusra a sok hiba? Neked mit sikerült intézni ezzel kapcsolatban? Én is próbáltam a Black Friday.on rendelni, de nem sikerült, most egy tízessel drágább.
-
Voice24
őstag
Hali!
Érdeklődnék, van-e valakinek tapasztalata a Yarvik Xenta 10iC tablettel? Nem mai darab, de most újból kapható, és barátságon áron. Ha nincs konkrét tapasztalat, egy szimpla vélemény is jó.
Köszi. -
Voice24
őstag
Hali!
Kicsit keresgéltem, de konkrétan ebben a párosításban nem láttam összehasonlítást, ezért megkérdem, hogy az alábbi belsővel, nagyjából azonos külső jellemzőkkel melyik az alkalmasabb főleg játékokra:- MTK8382 4 magos proci, hozzá Mali-400 MP2,
vagy
- MTK8127 4 magos proci, hozzá Mali-450 MP4.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad Pro 11 hüvelykes( 3. Generációs,2021) wi-fi-cellular 128 Gb sérüléssel
- Ipad Pro M2 11" 128Gb Wifi Cellular 9 hó garival
- MacSzerez.com - iPad / 9. generáció / Asztroszürke / 256GB / Wifi / Garancia!
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy Tab S9 / S10 FE + / Ultra - Wi-Fi / 5G / Bontatlan - 3 év gari
- Apple iPhone 8 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook Pro 16 2021 M1 Max 32GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest