- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Netfone
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
szundybence
aktív tag
Sziasztok!
Használat közben egyszercsak leállt az egész. Forró volt a hátulja. Nem lehet többet bekapcsolni. Töltésre egyből forrósodni kezd. Mi lehet ez? Cellazárlat az akksiban?
(LENOVO TAB A7-50 A3500-F)
-
szundybence
aktív tag
válasz
szundybence #63475 üzenetére
Igen, mindent megcsiszoltam, csak mit nem? Na? Hát az akksi érintkezőit. Most azt is megcsináltam. Mindjárt van GPS!
Köszönöm a segítséget!
-
szundybence
aktív tag
válasz
szundybence #63461 üzenetére
Már szétszedtem, felcsiszoltam az érintkezőket, átforrasztottam amit lehetett. A probléma megmaradt. Sajnos nem érintkezési gond. Ez bizony Android szoftveres probléma.
-
szundybence
aktív tag
válasz
csendes #63472 üzenetére
"Milyen tablet?" Miért, annyi félét ismersz?
Mert ugye az előzőekben például ezt írtad: "Az A-GPS hez kell sim kártya, mert a cellainformáció alapján gyorsítja a meghatározást." Nos nem kell. Szóval ne is haragudj, de nem bízom a szakértelmedben. Szerintem csak szeretsz beszélgetni. Szóval elköszönök tőled, ha nem bánod.
-
szundybence
aktív tag
válasz
csendes #63468 üzenetére
Én ezt használom, de már egyáltalán nem mutat semmit. Persze, engedélyezve van, de olyan, mintha vagy áramot, vagy antennajelet nem kapna. Nincs akkor értéke már így használtan, hogy szervízbe vigyem. Valószínűleg én fogom szétszedni, kontactspayzni, De csak akkor, ha már kiderült, hogy ez nem az Android (4.1.1) valamiféle ismert hibája. Annyit csináltam, hogy visszaállítottam a gyári állapotba és csak a fenti programot tettem fel rá. Semmit nem talál. Jelentheti ez azt, hogy hardveres a hiba?
Esetleg van valakinek fényképe, hogy az A-GPS hogy néz ki? Betáp, antenna, stb.
-
szundybence
aktív tag
Szevasztok!
Előre is elnézést kérek, ha rossz helyre írtam, de nem találtam ennél megfelelőbb topikot a kérdésemnek.
Azt szeretném tudni, hogy az A-GPS szoftveresen, vagy hardveresen romlott-e el az androidos készülékembe?
Volt, hogy prímán működött, kb 5-10 másodpercen belül jelet talált. Aztán volt, hogy csak 5-10 perc alatt. Most azonban egyáltalán nem talál már jelet, nem működik.
Lehet, hogy csak érintkezési hiba, nem kap áramot a modul, vagy ez valami más, ismert dolog? Van valami módszer, amivel kideríthető, hogy szoftveres, vagy hardveres a hiba oka?
-
-
szundybence
aktív tag
válasz
szundybence #61596 üzenetére
Hupsz, lekéstem a szerkesztést. Közben megnéztem, amit most felrak a Play áruházból az a 3.3.5-ös verzió. És ugye azt írja, hogy a 3.1.0 verzióval megy csak. Van valami tippetek, honnan lehetne megszerezni?
-
szundybence
aktív tag
Szervusztok!
Van egy Lanovo tabom, ami Angliában lett véve. Nem működnek vele a Mindigtévé csatornái. Vagyis nem jön a kép. Lehet ennek köze az angliai beszerzéshez? Esetleg tudtok rá valami módszert, hogy mégis működjön?
-
szundybence
aktív tag
Bocs, ha rossz helyre írok! A Waze közösségi navigációval kapcsolatban hol tudnék kérdezni?
-
szundybence
aktív tag
válasz
®abstract® #60529 üzenetére
-
szundybence
aktív tag
Szevasztok. Van ezeknek a TV-okosító cuccoknak külön topikja, vagy itt beszéljünk róluk?
-
szundybence
aktív tag
Köszönöm a segítséget!
-
szundybence
aktív tag
Most akkor tudtok segíteni, vagy csak kiröhögtök?
-
szundybence
aktív tag
Sziasztok!
letöltöttem a telefonomra az ingyenes szülinapi IGO-t. Nagyon tetszik és nem akarnám elveszteni. Viszont eddig már háromszor kellett visszaállítanom az alaprendszert. Tudnátok nekem javasolni olyan free mentőprogramot amivel a mostani rendszeremet el tudom menteni és vissza is tudom állítani. Ja-igen, rootolni nem akarnám (és nem is tudom), tehát olyan mentőprogram kéne, ami enélkül is jól végzi a feladatát.
-
szundybence
aktív tag
Sziasztok. Adjatok egy linket légyszi olcsó, de még azért jól használható 10"-os körüli tabra.
-
szundybence
aktív tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy a mostanában megjelent Intel-processzoros tabok mennyire gyorsak a hagyományoshoz képest? Sarkítok: Mondjuk ha mind a kettő 4 magos és azonos ferkin működnek, akkor a gyorsaságukat lehet közel azonosnak venni, vagy vannak azért durva eltérések is. Ha igen, melyiknek a javára?
-
szundybence
aktív tag
Szeretnék az Androidos telefonomra egy kúszó másodpercmutatós márkás órát tenni. Például ilyesmire gondoltam:
Tudtok free letöltési linket adni?
-
szundybence
aktív tag
Sziasztok!
Egy rokonom keres 10"-os tabletet, magyar beszerzéssel (lehetőleg olyat mondjatok, ahol kapni is lehet). A keret 70 e Ft. Köszi!
-
szundybence
aktív tag
Ezt a típust lehet nálunk kapni valahol?
-
szundybence
aktív tag
Sziasztok!
Bruttó 40-ig mi most a legjobb vétel?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ford topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Milyen videókártyát?
- Asztrofotózás
- EAFC 25
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest